Toyota åbner for billån med fast rente på 0 procent

Toyota åbner i dag mandag for et nyt billån med fast rente på 0 procent. Dermed følger Toyota som det første bilmærke trenden fra boligmarkedet, hvor renteniveauet for den faste rente også er rekordlav.

Toyotas finansiering med 0 procent i fast rente gælder for en bred vifte af mærkets hybridbiler foreløbig de næste tre uger frem til og med 8. november.

Mandag den 19. oktober 2020

Der er kamp om kunderne på bilmarkedet i Danmark. Toyota tager i dag mandag 19. oktober derfor et nyt våben i brug for at tiltrække kunder. Det sker, når Toyota-forhandlerne over hele landet slår dørene op og tilbyder et helt nyt billån med 0 procent i fast rente. Med det nye billån følger Toyota som det første bilmærke dermed trenden fra boligmarkedet, hvor den faste rente ligger på et rekordlavt niveau.

Det opsigtsvækkende budskab om finansiering af bilkøb uden renteudgifter løber foreløbig i de næste tre uger til og med 8. november. I hele perioden vil det være muligt at vælge mellem en bred vifte af Toyotas fabriksnye hybridbiler og altså få købet finansieret rentefrit med 0 procent i fast rente i hele lånets løbetid på op til 96 måneder.

"Vi stræber hele tiden efter at kunne tilbyde vores produkter til den mest attraktive pris og give danskerne mest værdi for pengene. Med vores nye rentefrie billån sætter vi ny standarder for attraktiv finansiering af bilkøb. De eneste reelle udgifter er nemlig bare etableringsomkostningerne," siger pressechef Anders Tystrup hos Toyota Danmark.

Kåret til Danmarks bedste billån

Hos Toyota er man vant til at markere sig skarpt inden for finansiering, og det er således også blot to uger siden, at Toyotas finansieringsselskab, Toyota Finans, for sjette gang i træk blev kåret som Danmarks bedste billån og sikrede sig titlen ”Bedst i test” i Forbrugerrådet Tænk Penges dugfriske test af billån.

I undersøgelsen placerer Forbrugerrådet Tænk Penge Toyota helt i top blandt de i alt 14 bankers og finansieringsselskabers billån med over 20.000 kr. i forskel fra Toyotas normale billån med variabel rente på 1,45 procent og testens dyreste lån.

Noget af det, der bliver fremhævet ved Toyotas finansiering generelt er en særdeles attraktiv rente og nogle af de laveste omkostninger – ikke bare i bilbranchen, men også helt generelt. Det har bl.a. medført budskaber på tv og i annoncer som fx "Toyota banker bankerne". På trods af konkurrence fra både andre bilmærker og pengeinstitutter, er der altså ifølge Forbrugerrådet Tænk Penge ingen, der gør det ligeså attraktivt som Toyota.

Eneste udgift er kreditomkostninger

Med det nye fastforrentede billån på 0 procent tager Toyota et nyt og ekstra bemærkelsesværdigt skridt i retning mod at kunne tilbyde danskerne det absolut bedste billån.

De eneste reelle omkostninger ved Toyotas nye rentefrie billån er selve kreditomkostningerne, der tæller panthaverdeklaration, stiftelsesprovision og dokumentgebyr. Det betyder, at man kan få finansieret en ny Toyota hybridbil til fx 400.000 kr. og kun betale selve kreditomkostningerne på 12.736 kr. Det eneste krav for at kunne få det nye 0 procent fastforrentede billån er, at man lægger 20 procent i udbetaling, kan kreditgodkendes og ikke står i RKI.

Det attraktive tilbud om finansiering gælder for alle lagerførte hybridbiler, som kan nå at blive indregistreret inden nytår lige fra Toyota C-HR Hybrid og Corolla Hybrid til de endnu større Camry Hybrid og RAV4 Hybrid.

De seneste nyheder fra Toyota

Køb en Toyota uden at lægge en krone Køb en Toyota uden at lægge en krone Toyota åbner Toyota Markedsdage fra 1. til 23. januar med flere attraktive pakketilbud, hvor man bl.a. kan købe ny bil uden at lægge en krone i udbetaling, få ekstraudstyr til en værdi af op til 18.000 kr. med helt gratis og meget mere. Danske eliteatleter nomineret til umulig sportspris Danske eliteatleter nomineret til umulig sportspris Det bliver enten en bordtennisspiller, en håndboldspiller eller et helt landshold i fodbold, der løber med sportsprisen, Intet er umuligt-prisen, når den uddeles ved den årlige sportsgalla, ”Sport 2021”, som DR1 sender direkte fra Boxen i Herning 8. januar 2022. Toyota afslører fuldt modelprogram af elbiler Toyota afslører fuldt modelprogram af elbiler Toyota lancerer 30 nye elbiler frem mod 2030 og forventer at sælge 3,5 mio. elbiler om året samme år, hvilket er helt i tråd med Toyota-koncernens mål om 100 procents CO2-reduktion fra nye biler i Vesteuropa i 2035. Toyota viser brintdrevet GR Yaris Toyota viser brintdrevet GR Yaris Toyota introducerer den roste og prisvindende miniracer, GR Yaris, som en brintdrevet udgave, der kører stort set emissionsfrit ved hjælp af en modificeret forbrændingsmotor.