Toyota åbner for billån med fast rente på 0 procent

Toyota åbner i dag mandag for et nyt billån med fast rente på 0 procent. Dermed følger Toyota som det første bilmærke trenden fra boligmarkedet, hvor renteniveauet for den faste rente også er rekordlav.

Toyotas finansiering med 0 procent i fast rente gælder for en bred vifte af mærkets hybridbiler foreløbig de næste tre uger frem til og med 8. november.

Mandag den 19. oktober 2020

Der er kamp om kunderne på bilmarkedet i Danmark. Toyota tager i dag mandag 19. oktober derfor et nyt våben i brug for at tiltrække kunder. Det sker, når Toyota-forhandlerne over hele landet slår dørene op og tilbyder et helt nyt billån med 0 procent i fast rente. Med det nye billån følger Toyota som det første bilmærke dermed trenden fra boligmarkedet, hvor den faste rente ligger på et rekordlavt niveau.

Det opsigtsvækkende budskab om finansiering af bilkøb uden renteudgifter løber foreløbig i de næste tre uger til og med 8. november. I hele perioden vil det være muligt at vælge mellem en bred vifte af Toyotas fabriksnye hybridbiler og altså få købet finansieret rentefrit med 0 procent i fast rente i hele lånets løbetid på op til 96 måneder.

"Vi stræber hele tiden efter at kunne tilbyde vores produkter til den mest attraktive pris og give danskerne mest værdi for pengene. Med vores nye rentefrie billån sætter vi ny standarder for attraktiv finansiering af bilkøb. De eneste reelle udgifter er nemlig bare etableringsomkostningerne," siger pressechef Anders Tystrup hos Toyota Danmark.

Kåret til Danmarks bedste billån

Hos Toyota er man vant til at markere sig skarpt inden for finansiering, og det er således også blot to uger siden, at Toyotas finansieringsselskab, Toyota Finans, for sjette gang i træk blev kåret som Danmarks bedste billån og sikrede sig titlen ”Bedst i test” i Forbrugerrådet Tænk Penges dugfriske test af billån.

I undersøgelsen placerer Forbrugerrådet Tænk Penge Toyota helt i top blandt de i alt 14 bankers og finansieringsselskabers billån med over 20.000 kr. i forskel fra Toyotas normale billån med variabel rente på 1,45 procent og testens dyreste lån.

Noget af det, der bliver fremhævet ved Toyotas finansiering generelt er en særdeles attraktiv rente og nogle af de laveste omkostninger – ikke bare i bilbranchen, men også helt generelt. Det har bl.a. medført budskaber på tv og i annoncer som fx "Toyota banker bankerne". På trods af konkurrence fra både andre bilmærker og pengeinstitutter, er der altså ifølge Forbrugerrådet Tænk Penge ingen, der gør det ligeså attraktivt som Toyota.

Eneste udgift er kreditomkostninger

Med det nye fastforrentede billån på 0 procent tager Toyota et nyt og ekstra bemærkelsesværdigt skridt i retning mod at kunne tilbyde danskerne det absolut bedste billån.

De eneste reelle omkostninger ved Toyotas nye rentefrie billån er selve kreditomkostningerne, der tæller panthaverdeklaration, stiftelsesprovision og dokumentgebyr. Det betyder, at man kan få finansieret en ny Toyota hybridbil til fx 400.000 kr. og kun betale selve kreditomkostningerne på 12.736 kr. Det eneste krav for at kunne få det nye 0 procent fastforrentede billån er, at man lægger 20 procent i udbetaling, kan kreditgodkendes og ikke står i RKI.

Det attraktive tilbud om finansiering gælder for alle lagerførte hybridbiler, som kan nå at blive indregistreret inden nytår lige fra Toyota C-HR Hybrid og Corolla Hybrid til de endnu større Camry Hybrid og RAV4 Hybrid.

De seneste nyheder fra Toyota

Tag på camping med Toyotas delebilskoncept KINTO Share Tag på camping med Toyotas delebilskoncept KINTO Share Har man endnu ikke lagt planer for sin sommerferie i år, står Toyotas delebilskoncept, KINTO Share, klar med et godt tilbud. Toyota Yaris mest solgte bil i juni Toyota Yaris mest solgte bil i juni Den nye Toyota Yaris satte alle andre bilmodeller til vægs i juni og blev den mest solgte bil i Danmark. Helt ny Toyota Yaris Cross fra 224.990 kr Helt ny Toyota Yaris Cross fra 224.990 kr Når Toyota til oktober introducerer den nye, skarpt designede, kompakte SUV, Yaris Cross, bliver det til en attraktiv pris fra blot 224.990 kr. Gjensidige og Toyota indgår aftale om salg af bilforsikring i Danmark Gjensidige og Toyota indgår aftale om salg af bilforsikring i Danmark Gjensidige indgår partnerskab med Toyota i Danmark om distribution af bilforsikringer til et af Danmarks største bilmærker.