Hvad er konceptbiler?

Konceptbiler handler om at omsætte drømme til virkelighed.

Du beundrer bilen på den roterende scene. Dens strålende lak glimter i projektørlysene. Det håndlavede karrosseri og interiør ligner en million dollars. Og du tænker: ”Sådan en bil kommer jeg aldrig til at eje – i hvert fald ikke i dette liv”.

Bilverdenens Haute Couture

Toyotas konceptbiler er et udtryk for vores ingeniørers og designeres kreativitet. Vi giver dem frihed til at udtrykke sig, svarende til den betydning Haute Couture har for modeverdenen. Det vil sige en radikal fortolkning af tidens tendenser og et kreativt bud på den mode – eller de biler – som snart vil nå ud til et bredere publikum.

På vores designcentre i Californien, Japan og Sydfrankrig udvikler vi konceptbiler, der udtrykker Toyotas tro på fremtiden  og vores arbejde med innovative designtemaer, miljøteknologi og brugervenlig funktionalitet.

Toyota konceptbiler
Konceptbiler vækker opmærksomhed

Toyotas konceptbiler fremvises som trækplastre på biludstillinger over hele verden. I den forbindelse bedømmer vi publikums interesse og reaktioner. Bilerne vil aldrig gå i produktion præcis, som de fremstår, men det giver os mulighed for at udvælge og udvikle de bedste ideer.

På denne måde støtter vi kreativiteten hos vores designere og ingeniører. Det er livsnerven i Toyotas udviklingsarbejde, og mange nyskabelser i vores konceptbiler bliver før eller siden realiseret i produktionsmodeller, som du kan købe hos din lokale forhandler.

Næste gang du ser en Toyota konceptbil præget af eksperimenter, uovertruffent design og banebrydende teknologi, så husk, at du måske snart selv ejer en bil, der minder meget om den…

Toyota konceptbiler

Relateret indhold

Konceptbil arkiv Konceptbil arkiv Genopdag Toyotas konceptbiler.