Bilferie i Danmark

Kan du mærke solen og vestenvinden? Dufte skoven? Eller er du bare klar til at prøvesmage is dag efter dag? Sommer i Danmark har det hele. Især hvis du planlægger en bilferie. Find inspiration her, og læn dig så tilbage i bilsædet, og nyd sommeren.

Tag afsted med ro i maven

Forestil dig det her: I sidder i bilen, ungerne småskændes på bagsædet, men det er ok, for forude venter ferien. På Møn eller i Thy. I skal bare lige de sidste 100 km., så venter strand og varme dage i solen.

Og så sker det: Et par lamper begynder at blinke i instrumentbrættet. I må ind til siden. Og ringe efter hjælp. Ikke lige den start, I havde håbet på.

Følg guiden her, og få bilen i topform inden bilferien.

Læs mere »

/
/

Forbered bilturen

”Du kan ikke få den kuffert med – den er for stor”. ”Hvornår er vi der?”. ”Jeg er sulten”.

Har du hørt det før?

Få styr på, hvordan du bedst pakker til bilferien. Her får du en stribe tips til turen, så alle får den bedste og mest sikre biltur inden ferien starter.

Læs mere »

Hvad skal du vælge?

Har du besluttet dig for det vilde Vesterhav, det smukke Fyn eller de skønne sydhavsøer Møn, Lolland og Falster? Eller kan du ikke beslutte dig, og vil bare gerne det hele?

Hos din lokale Toyota-forhandler kan du hente et særligt eksemplar af Politikens ”Turen går til Danmark – ad Margueritruten”, hvor du også kan læse om fordelene ved at se Danmark fra en Toyota Hybrid.

Du skal bare skrive dig op til vores nýhedsbrev, så får du et værdibevis, og bogen er din til inspiration og som følgesvend på din bilferie. Men du skal være hurtig. Den særlige udgave af Politikens 'turen går til' har en værdi af 200 kr. og findes i et begrænset oplag.

Skriv dig op og få et værdibevis »

/
/

Margueritruten

Margueritruten er en garanti for overdådige og undervurderede oplevelser.

Læs også Politikens beskrivelse af Margueritruten – eller en lille del af den.

Du får god inspiration til ikke bare at køre fra A til B, men også stoppe ind undervejs og få de små, uforudsete oplevelser med hjem.

Læs artiklen på Politiken her »

Fleksibel leje af ny bil i en kort periode
Lej en Toyota i en kort periode

Som noget nyt har du mulighed for at leje din nye bil i en kort periode på kun 4 måneder ad gangen. Gælder udvalgte model-varianter, så længe lager haves.

  • Bestil din bil online - nemt og sikkert
  • Kort bindingsperiode på kun 4 måneder
  • 0 kr. i førstegangsydelse
  • Den månedlige ydelse er inkl. forsikring og grøn ejerafgift
  • 2.000 km/md, herefter 0,80 kr. pr. km
  • Ingen uforudsete udgifter

Find din efterårs-bil her »
/

De seneste nyheder fra Toyota

Toyotas mobilitetsselskab KINTO kører med coronavacciner Toyotas mobilitetsselskab KINTO kører med coronavacciner I landets befolkningsmæssige største region, Region Hovedstaden, har man valgt at benytte Toyotas mobilitetsselskab, KINTO, til at løse opgaven med at transportere coronavacciner rundt i regionen. Toyota præsenterer ny Le Mans Hypercar hybridracerbil Toyota præsenterer ny Le Mans Hypercar hybridracerbil De regerende verdensmestre og tredobbelte vindere af 24-timers løbet på Le Mans, TOYOTA GAZOO Racing, har netop løftet sløret for deres helt nye GR010 HYBRID Le Mans Hypercar racerbil. Toyota Yaris i finalen til Årets Bil i Europa Toyota Yaris i finalen til Årets Bil i Europa 60 jurymedlemmer fra i alt 23 lande har stemt Yaris i finalen til kåringen af Årets Bil i Europa 2021. Dermed er det store kandidatfelt skåret ned fra 29 til kun syv. Vinderen kåres til marts. Toyota starter salget af miniraketten GR Yaris Toyota starter salget af miniraketten GR Yaris Biljournalister over hele verden, inklusive Danmark, lovpriser køreegenskaber og køreglæde i Toyotas nye firehjulstrukne miniraket, GR Yaris, der skal danne grundlag for bilmærkets fremtidige rallybil.