1. Nye biler
 2. Den helt nye yaris

Den helt nye Yaris - mærk energien fra en Urban Explorer

Der er ny energi i byen. Den dynamiske nye Yaris er kompakt og en fornøjelse at køre med dets forbedrede hybridsystem, herunder en kraftig ny 130 hk motor. Din bykørsel bliver så behagelig og nem, med problem fri tilslutning og sikkerhedssystemer, at du ikke ønsker at stoppe igen.

Vi har nu åbnet for reservationerne på den nye Yaris.

Udstyr vist på siden afhænger af udstyrsvariant.

SOM SKABT TIL BYEN

Motorstørrelser
Hybridmotor med 116 eller 130hk 

Motortype
Selvopladelig Hybrid og benzin

Variantmuligheder
Vælg mellem 5 varianter

 • Er dette din drømmebil?

  SOFISTIKERET BYBIL

  Med sin utrættelige energi og sit dristige, udtryksfulde design er den nye Yaris ladet med positivitet. Bilen er adræt og smidig i byen, men det selvopladende hybrid-drivlinje er også perfekt til motorvejen. Ny Yaris - altid klar til brug. Udforsk bilen i 360 i visualiseringen nedenfor.

  *De viste varanter og specifikationer kan variere. Spørg din forhandler.

DESIGN DU LÆGGER MÆRKE TIL

Bi-tone farve

De nye Yaris forstærker sit iøjnefaldende design med dramatiske bitone-farveopdelinger. Farven, den kraftige Neptune Blue komplimenterer den slanke, sorte taglinje, og bilens energiske design kommer til udtryk, uanset hvor du kører.

STOR FØLELSE I EN LILLE BIL

Flotte alufælge

Intet giver en 'stor bil-følelse' på så sofistikeret en måde, som hjulene på den nye Yaris. Bilens 17-tommer alufælge stjæler showet med deres juvellignende finish - samtidigt med, at de gør bilen hurtig og kvik, at køre.

KOMFORTABEL & CONNECTED

Interiørdesign

Få ny energi med Yaris' komfortable og livlige interiør. De blå deco-linjer og den kølige belysning løfter dit humør. Den smarte smartphoneintegration sikrer, at du altid er forbundet til din bil og til verden.

 • Intuitiv teknologi

  FÅ KONTROL

  Du får en rig brugeroplevelse med bilens digitale skærme kombineret med intuitive grænseflader.

  Her får du den fulde kontrol, og den 10,5" store multimedie touch-skærm giver nem adgang til dine medier.

KOMFORTABEL & INTEGRERET

Interiørdesign

Få ny energi med Yaris' komfortable og livlige interiør. De blå deco-linjer og den kølige belysning løfter dit humør. Den smarte smartphoneintegration sikrer, at du altid er forbundet til din bil og til verden.

Mere om Multimedier

ALTID CONNECTED OG OPDATERET

10.5" Multimedieskærm

Alt er sjovere, når du er forbundet. Med den 10,5" store multimedie touch-skærm og kraftfulde stemmegenkendelse, sætter den nye Yaris dig i hjertet af sin teknologi. Derudover sikrer live Over-The-Air-opdateringerne dig, at du altid har den nyeste software.

Mere om Toyota Connected Services

DIN TELEFON ER NØGLEN

Digital Smart Key*

Din smartphone er altid med dig, så hvorfor ikke gøre den til din bilnøgle? Ingen grund til at tage den ud af lommen eller tasken, den nye digitale Smart Key lader dig hurtigt og nemt låse din Yaris og låse den op igen. Sikker og praktisk, og kan deles med op til fem personer.

*Den digitale Smart Key-funktion forventes 2024. Produktionstiming er ikke tilgængelig på dette tidspunkt. Funktionstilgængelighed og køretøjsspecifikationer kan variere mellem modeller, kvaliteter og tilgængelighed. De viste skærme er kun illustrationer, og er derfor ikke repræsentative for det endelige design.

 

 

 

Den nye Yaris stopper aldrig

FRIHEDEN TIL AT VÆLGE

Den nye Yaris giver dig flere valgmuligheder, takket været modellens dobbelte hybrid-line-up. Yaris er ladet med positivitet og passion for livet.

 • Den mest kraftfulde af de to 1.5 hybrid-motorer, er den nye med 130 hk, som er perfekt til aktiv, sporty kørsel.

  Hybrid 130hk

 • Stressfri, glat og ideel til bykørsel, den energiske 1.5 hybridmotor med 116 hk kunne ikke være nemmere at køre.

  Hybrid 116hk

SÅDAN RESERVERER DU ONLINE

Du kan nemt og sikkert reservere din bil. En reservation giver dig mulighed for at være den første på vejen i den helt nye generation af Toyota C-HR.

 • 1. Vælg bil
  Vælg den smarte Yaris-variant, som du ønsker at reservere.
 • 2. Indtast oplysninger
  Indtast dine personlige oplysninger, og vælg din foretrukne forhandler.
 • 3. Bekræft
  Bekræft din reservation. Herefter bliver du kontaktet af din valgte forhandler.
 • 4. Placer ordren
  Din Toyota-forhandler vil kontakte dig i januar, så du kan færdiggøre din ordre. Du kan lave ændringer til din ordre indtil du har færdiggjort din reservation. 

Spørgsmål og svar om online reservation

En online reservation giver dig mulighed for at sikre at den valgte bil bliver reserveret til dig i reservationsperioden og at du vil være i stand til at bestille denne bil gennem din autoriserede Toyota-forhandler, hvis du i øvrigt opfylder gældende betingelser for køb af en Toyota. 

En reservation udgør ikke en købsforpligtelse. Du kan til enhver tid annullere reservationen uden omkostninger.

Din reservation er gældende indtil den 11. december 2023 og vil herefter uden varsel og meddelelse herom blive annulleret. Efter den 7. december 2023, vil det ikke længere være muligt at reservere en bil. 

En online reservation sikrer dig en plads i ordrekøen, når der åbnes for bestilling af privatleasing af den helt nye generation af Yaris. 

Vi har priser på den nye Yaris omkring midt december, hvorefter vi vil publicere dem her på hjemmesiden.

Nej, der skal ikke betales et depositum. En online reservation er helt uforpligtende og kan til enhver tid annulleres uden omkostninger.

I december måned 2023, vil du blive kontaktet af din forhandler. Du modtager en mail, hvor du kan vælge om du ønsker at købe bilen eller privatlease den online.
 

Du kan lave ændringer til din reservation, indtil du har underskrevet den endelige ordre. Der er først indgået en bindende aftale om køb og levering, når du har underskrevet en slutseddel hos din Toyota-forhandler.

Ja. Du kan annullere din reservation til enhver tid. Kontakt blot din foretrukne Toyota-forhandler, og informér dem om dit valg.

Det vil tidligst være muligt at prøvekøre Yaris omkring marts 2024.

De første biler forventes at blive leveret februar 2024. Din foretrukne Toyota-forhandler vil informere dig om den forventede leveringstid på din bil, efter der er lagt en ordrer.

Du kan finde betingelser for online reservation HER.