1. Nye biler
  2. Hybrid elektrisk

Det bedste af to verdener

På mange af dine ture i hverdagen vil du kunne køre udelukkende på el i den nye Prius. Men på grund af modellens forbrændingsmotor, behøver du ikke at skulle bekymre dig om rækkevidden i din Prius. Den banebrydende Dual DNA-drivlinje er samtidig utroligt økonomisk med et brændstofforbrug på blot 0,7 l pr. 100km*.

* Blandet kørsel, alt efter kørselsforhold og model.

Hvordan fungerer det?

Plug-in hybridbiler er en blanding af klassiske hybridbiler og elbiler (BEV). De kan køre udelukkende på el og kan oplades hurtigt ligesom en rendyrket elbil. Men ligesom hybridbiler har de også en forbrændingsmotor til situationer, hvor det er ubelejligt at oplade.

Klik dig igennem animationskarrusellen og læs mere om, hvordan Prius Plug-in Hybrid fungerer.

Hvor langt kan den nye Prius Plug-in Hybrid køre?

Med 50% mere batterikapacitet end før kan den nye Prius Plug-in Hybrid køre over 72 km* på el med en enkelt opladning. I byområder, hvor hastighederne normalt er lavere, er rækkevidden endnu længere og kan være tilstrækkelig til dit hverdagsbehov, uden at du behøver at bruge forbrændingsmotoren.

 * Blandet kørsel, alt efter kørselsforhold og model.

 

Sådan forbedrer du din kørestil

Som Plug-in hybrid belønner den nye Prius regelmæssig opladning med imponerende brændstofeffektivitet og forbedret ren-elektrisk kapacitet. Bilen kombinerer et batteri med smart software for at maksimere denne elektriske køreafstand. Funktioner som regenerativ boost, Predictive Efficiency Drive og Prius’ Solcelletag* hjælper dig også med at køre endnu længere, ligesom det også er vigtigt at køre jævnt og undgå hård acceleration og opbremsning. *Kun udvalgte varianter