1. Nye biler
 2. Ny Prius Plug-in

Den helt nye Prius

Smuk, dynamisk og ultra effektiv. Prius har altid trodset konventioner og sprængt grænser. Den helt nye prius løfter plug-in hybrid til et endnu højere niveau. Det dobbelte DNA i Plug-in Hybrid-teknologien kombinerer ren elektrisk kørsel med effektiv hybridkraft. Den nye Prius er her: intelligent, modig, overraskende.

Kan reserveres nu!

Vi har åbnet for reservationerne af den helt nye Prius Plug-in Hybrid. Klik på knappen herunder for at reservere, så er du en af de første på vejene i den nye Prius. 

Oplev bilen fra alle sider

Herunder kan du se bilen fra alle sider, både udvendigt og indvendigt. Hiv i bilen, og roter for at se bilen fra forskellige vinkler.

 
Denne model viser et eksempel på en variant, og er ikke nødvendigvis en variant for det danske marked.

Kompromisløs PHEV

Hvorfor gå på kompromis? Den nye Prius Plug-in Hybrid er det bedste fra begge verdener. Vælg EV-tilstand, og kør på jævn og responsiv elektrisk kraft alene. Og når batteriets ladetilstand er ved at være lav, skal du bare skifte til effektiv hybridstrøm. Her kombineres ubesværet ydeevne med lavt brændstofforbrug og lave CO2-emissioner.

 

Påfaldende strømlinet

Den nye Prius fusionerer den monoformede kileform fra tidligere generationer med skarpe linjer for at skabe en slank og coupé-lignende silhuet. Designet er inspireret af luftens naturlige strømning, helt ny og karakteristisk i sin renhed og uden overflødige detaljer. Med sin dynamiske holdning og strømlinede ydre, er dette et stilfuldt design, du ikke kan ignorere.

Dit nye yndlingsrum

Du vil nyde, at tilbringe tiden inden i din nye Prius. Her er et førercentreret cockpit, et flydende instrumentpanel og luksuriøse pladser til dine passagerer. Harmoniske highlights præger det mørke farvetema. Du får solid kontrol over bilen med den brugervenlige teknologi, som inkluderer et multifunktionelt førerdisplay. Den responsive instrumentpanelbelysning, koblet til bilens avancerede sikkerhedssystemer, giver dig et helt nyt og forbedret overblik.

State-of-the-art teknologi

Prius har altid været en teknologisk frontløber – og den nye bil er ikke anderledes. Du kan uden problemer udstyre dit digitale liv med nye, kraftfulde tilslutningsmuligheder og intuitive grænseflader. Din rejse bliver både sikrere, nemmere og sjovere med de mange sikkerheds- og bekvemmelighedsfunktioner, inklusive fjerntjenester, du kan tilgå via MyT-appen.

 • Holder øje for dig

  Den nye Prius har en helt ny version af Toyota T-Mate, som hjælper dig med at holde øje med trafikken. Med sit udvalg af førerassistent- og kollisionsdæmpende systemer, tilbyder T-Mate uvurderlig støtte i nutidens travle køremiljø, som ingen anden bil i sin klasse kan matche. T-mate - både for din og dine passageres skyld.

 • Altid opdateret

  Den nye Prius opdateres altid med de nyeste multimedie- og sikkerhedssystemer, software og funktionalitet. Dette sker med live Over-The-Air-opdateringer via systemets indbyggede dataforbindelse. Og med MyT-app får du mulighed for endnu flere, smarte funktioner til din bil.

 • Udnyt solens energi

  Prius er så avanceret, at den (afhængig af modelvariant og tilgængelighed på markedet) endda kan omdanne sollys til elektrisk drev, ved at oplade sit batteri via solceller på taget for at få yderligere elektrisk rækkevidde pr. dag. Skulle den stå parkeret i flere dage, fortsætter Prius med at oplade batteriet ved hjælp af solenergi.

SÅDAN RESERVERER DU ONLINE

Du kan nemt og sikkert reservere din bil. En reservation giver dig mulighed for at være den første på vejen i den helt nye generation af Prius.

 • 1. Vælg bil
  Vælg den unikke Prius-variant, som du ønsker at reservere.
 • 2. Indtast oplysninger
  Indtast dine personlige oplysninger, og vælg din foretrukne forhandler.
 • 3. Bekræft
  Bekræft din reservation. Herefter bliver du kontaktet af din valgte forhandler.
 • 4. Placer ordren
  Din Toyota-forhandler vil kontakte dig i maj, så du kan færdiggøre din ordre. Du kan lave ændringer til din ordre indtil du har færdiggjort din reservation. 

Spørgsmål og svar om online reservation

En online reservation giver dig mulighed for at sikre at den valgte bil bliver reserveret til dig i reservationsperioden og at du vil være i stand til at bestille denne bil gennem din autoriserede Toyota-forhandler, hvis du i øvrigt opfylder gældende betingelser for køb af en Toyota. 

En reservation udgør ikke en købsforpligtelse. Du kan til enhver tid annullere reservationen uden omkostninger.

Din reservation er gældende indtil den 15. maj 2023 og vil herefter uden varsel og meddelelse herom blive annulleret. Efter den 10. maj 2023, vil det ikke længere være muligt at reservere en bil. 

En online reservation sikrer dig en plads i ordrekøen, når der åbnes for bestilling af privatleasing af den helt nye generation af Prius. 

Du kan se priserne på Prius her

Nej, der skal ikke betales et depositum. En online reservation er helt uforpligtende og kan til enhver tid annulleres uden omkostninger.

I midten af maj måned 2023, vil du blive kontaktet af din forhandler. Du kan lave ændringer til din reservation, indtil du har underskrevet den endelige ordre. Der er først indgået en bindende aftale om køb og levering, når du har underskrevet en slutseddel hos din Toyota-forhandler.

Ja. Du kan annullere til enhver tid. Kontakt blot din foretrukne Toyota-forhandler, og informér dem om dit valg.

Det vil tidligst være muligt at prøvekøre Prius til sommer.

De første biler forventes at blive leveret sommer 2023. Din foretrukne Toyota-forhandler vil informere dig om den forventede leveringstid på din bil, efter der er lagt en ordrer.

Du kan finde betingelser for online reservation HER.

Mere om den nye Prius

Læs artiklen om den helt nye Prius Plug-in Hybrid
Læs mere

Få nyheder om den nye Prius Plug-in Hybrid

Tilmeld dig Toyotas nyhedsbrev herunder, og vær blandt de første der hører mere om den nye Prius Plug-in Hybrid.