Den nye PROACE CITY VERSO

Al den fleksibilitet, du drømmer om

PROACE CITY VERSO fås fra 199.900 kr. ekskl. metallak

PROACE CITY VERSO lanceres slut juni, og du kan allerede nu sikre dig, at du bliver en af de første, som får leveret den helt nye model.

Den rummelige PROACE CITY VERSO kommer som både Medium og Long med op til 7 sidepladser. Bilen fås med både benzin- og dieselmotorer med op til 130 hk og 8-trins automatgear.

Udstyrsniveauet COMBI tilbyder det, de fleste har behov for, som A/C, fartpilot, skumringssensor, sideskydedør i højre side, der letter adgangen til bagsædet, hvor pladsen er trang, automatisk nødbremse, vognbaneassistent, skiltegenkendelse, 6 airbags, el-betjente sideruder i først række, radio med bluetooth og centrallås med fjernbetjening.

I FAMILY udgaven er der tale om ren luksus og udstyr som blandt andet 16” aluminiumsfælge, multifunktionslæderrat, opvarmelige forsæder, Apple Carplay, oplukkelig rude i bagklappen, sideskydedøre i både højre og venstre side, indfarvede kofangere, bakkamera, aut. Klimaanlæg, ekstra tonede ruder bag, el-foldbare sidespejle o.m.m.

Bemærk, at modeller på siden er vist med ekstraudstyr.

/

Plads til alt og alle

Hvadenten det gælder arbejde eller fornøjelser kan PROACE CITY VERSO levere det, som du har brug for. Kombiner det med lav CO2 udledning og ditto benzinforbrug, og du har en bil, der på alle måder er en god investering.

Ny Toyota PROACE CITY VERSO

Intelligent design, smart bekvemmelighed

De foldbare sæder gør det let at udvide lastrummet maksimalt, uden at det går udover komfort og sikkerhed for dine passagerer på bagsæderne, som er sikret med ISOFIX. Og afhængig af model bliver enhver køretur mere afslappet og mindre stressende med hjælp fra avanceret teknologi som Multimediesystemets 8'' touch-skærm, bakkamera og parkeringssensorer.

Ny Toyota PROACE CITY VERSO

Velkommen til din komfortzone

Toyota PROACE CITY VERSO imponerer, uanset om du sidder bag rattet eller er passager. Afhængig af model har man glæde af armlæn til føreren, rigelig med opbevaringsplads og en glas bagklap, der gør det nemt og komfortabelt at komme til bagagerummet. De ekstra tonede bagruder sørger for et behageligt indeklima, mens Apple CarPlay™ streamer din favorit musik til køreturen.

Ny Toyota PROACE CITY VERSO

Intelligent sikkerhedspakke

PROACE CITY VERSO leveres med en sikkerhedspakke, som omfatter automatisk nødbremse, skiltegenkendelse og vognbaneassistent.

Se også den helt nye Toyota PROACE CITY

ROACE CITY lanceres til juni, men du kan allerede nu sikre dig, at være blandt de første, som får leveret den helt nye model.

PROACE CITY kommer i et bredt udvalg af modeller med både Medium og Long akselafstand, et varerum på op til 4,4 m3 m/SmartCargo, en lasteevne på op til 1.000 kg samt både benzin- og dieselmotorer med op til 130 hk og 8-trins automatgear.

Læs om den helt nye PROACE CITY her »

/