Her er den nye Toyota Hilux

Kongen af pickups nu med op til 204 hk og 500 Nm drejningsmoment

Toyota Hilux’ historie går mere end 50 år tilbage i tiden, og igennem alle årene har den markeret sig ved sine klasseledende terrænegenskaber og fantastiske holdbarhed.

Hilux’ holdbarhed blev i den grad understreget igennem TopGears ikoniske, men mislykkede forsøg på at ”slå en Hilux ihjel".

Når den nye Hilux med sit reviderede og markante design rammer de danske veje i 2021, får den kendte 150 hk motor med manuelt gear følgeskab af en helt ny 2.8 dieselmotor med automatgear og hele 204 hk motor samt et monstermoment på 500 Nm.

Udover den nye motorvariant følger også yderligere finpudsede terrænegenskaber og mulighed for at kunne trække op til 3.500 kg. med bremser.

Den nye Hilux kommer i flere udstyrsvarianter

Hilux T2 er arbejdshesten til den professionelle bruger og indeholder det mest nødvendige udstyr som fartpilot, manuel aircondition og radio med bluetooth. Hertil kommer et ægte spærredifferentiale på bagakslen, som det hører sig til på en rigtig off-roader.

Udover en række designelementer inde og ude tilføjer Hilux T3 luksus til den kræsne bruger i form af læderrat, aluminiumsfælge, automatisk aircondition, 8” touch skærm med bakkamera og meget mere.

Hilux T4 Invincible efterlader med sit barske ydre ingen tvivl om, at den er den absolutte topmodel, og standardudstyret matcher brugeren, som bare ikke kan få nok.

Herunder automatisk nødbremse, adaptiv fartpilot, 18” aluminiumsfælge, fuld LED forlygter, læderindtræk, el-indstilleligt førersæde, ægte navigation, vognbaneassistent m/bremseunderstøttelse, skiltegenkendelse samt p-sensorer for og bag.

Hvis du vil være blandt de første i Danmark, som får leveret sin nye Toyota Hilux, kan du allerede nu bestille den hos din Toyota-forhandler.

Han står klar til at modtage dig.

Ny Toyota Hilux 2020

Endnu stærkere, endnu mere power

Spontanitet, frihed og muligheder. Den nye Hilux er på trapperne med endnu bedre terrænegenskaber og op til 204 hk.

Ny Toyota Hilux 2020

Frihed til at bevæge sig

Lækre, robuste materialer og en lys og rummelig kabine går hånd i hånd i den nye Hilux. Den viste model er en T4 Invincible personbil.

Ny Toyota Hilux 2020

Endnu sikrere! Altid connected.

Med det nye Toyota Safety Sense* kommer du sikkert frem, og det nye Multimedie system* sikrer, at du altid er forbundet til omverdenen.

*Standard på udvalgte modeller

Ny Toyota Hilux 2020

Imponerende udstyrsniveau

Når du vælger den nye store motor med hele 204 hk, får du altid automatgear med. Nøglefri adgang og start er standard på T4 Invincible.

Modellerne på billeder af den nye Toyota Hilux her på siden, kan være vist med ekstraudstyr.

De seneste nyheder fra Toyota

Jeanette Ottesen vinder umulig sportspris Jeanette Ottesen vinder umulig sportspris Den 33-årige svømmer, Jeanette Ottesen, løb med sportsprisen, Intet er umuligt-prisen, da den blev uddelt ved det årlige sportsshow, Sport 2020, som blev sendt på DR1 lørdag aften. Nominerede fundet til umulig sportspris Nominerede fundet til umulig sportspris En fodboldspiller, svømmer eller håndboldspiller løber med sportsprisen, Intet er umuligt-prisen, når den uddeles ved den årlige sportsgalla, ”Sport 2020”, som DR1 sender direkte fra DR Byen 2. januar. Toyota Aygo mest solgte bil i november Toyota Aygo mest solgte bil i november Mikrobilen Toyota Aygo satte alle andre bilmodeller til vægs i november og blev den mest solgte bil i Danmark, viser helt friske tal fra De Danske Bilimportører. På andenpladsen kom den nye Yaris. Toyota gør klar til sidste omgang med succesrig hybridracerbil Toyota gør klar til sidste omgang med succesrig hybridracerbil Når sæsonens sidste løb i World Endurance Championship sættes i gang i Bahrain, bliver det også sidste gang for Toyotas motorsportsteam, GAZOO Racings, succesrige TS050 hybridracerbil.