VI VÆLGER PÅLIDELIGHED

EL- OG BENZINMOTOR I ÉN - INGEN LADESTOP - ALTID OPLADT

Vælger du Toyota Hybrid, vælger du samtidigt sikkerhed, pålidelige løsninger og god service. Toyotas hybridkunder er nogle af vores allermest tilfredse kunder. Du kan stole på, at vi kender din hybridbil bedre end nogen anden, og vi passer godt på den.

Vi vælger pålidelighed

Med automatgear som standard, en elmotor, der aldrig skal lades op og et hybridbatteri, der er designet til at holde hele bilens levetid, er der ikke noget at sige til, at Toyotas hybrid-ejere er vores allermest tilfredse kunder. Et hybridservice koster cirka det samme som en almindelig Toyota, men nogle dele, fx bremseklodser slides mindre pga. hybridbilens regerende bremsesystem.

Vi vælger ingen ladestop

En Toyota hybridbil skal stadig tankes med almindelig benzin, men du kører meget længere på literen end med en almindelig benzin-bil. Motoren skifter mellem el og benzin afhængig af din kørsel, og du kan faktisk køre op til 50 % på el. Du løber aldrig tør for strøm, da hybridbatteriet hele tiden oplader sig selv under kørslen.

/

toyota-hybrid-6

VI VÆLGER ALTID
AT VÆRE LEDNINGSFRI


Toyota Hybrid er altid ledningsfri, så du kan bare køre præcis som du plejer uden at bekymre dig om opladning og ladestander.

toyota-hybrid-9

VI VÆLGER
MERE KØREGLÆDE


Toyota Hybrid kommer med mere køreglæde. Toyota Hybrid har altid automatgear. Det betyder, at du slipper for at skifte gear, når bilen standser i lyskryds og skal køre videre igen eller du sidder i kø.

toyota-hybrid-7

VI VÆLGER
10 ÅRS TRYGHED


Toyota Hybrids batteri holder hele bilens levetid, og med et Hybrid Helbredstjek er du yderligere dækket. Derudover er der 5 års/100.000 km garanti på bilens hybrid-komponenter.

Toyota Hybrid Helbredstjek

Med 20 års erfaring er der næppe nogen, der kender din hybridbil bedre end Toyota. Med Toyotas professionelle hybridservice, Toyota Hybrid Helbredstjek, er nye og eksisterende ejere af Toyotas hybridbiler sikret ro i sjælen år efter år.

Som udgangspunkt giver Toyota 5 års/100.000km garanti på alle bilens hybridkomponenter. Men du kan sikre dig yderligere og øge trygheden i helt op til 10 år med Toyota Hybrid Helbredstjek.

/
I forbindelse med et Hybrid Helbredstjek tjekker vi følgende:
  • Omfattende diagnosetest af hele hybridsystemet
  • Sundhedstjek af selve hybridbatteriet
  • Kontrol af hybridbatteriets ydeevne
  • Opladningstest af bilens 12V batteri
  • Tjek af hybrid-kølesystemet

Din Toyota-forhandler er ekspert, når det gælder hybrid, Hybrid Helbredstjek og service. 

Find din lokale forhandler

De seneste nyheder fra Toyota

Toyota Hybrid Tryghedsprogram Toyota Hybrid Tryghedsprogram Læs mere om trygheden ved at køre Toyota Hybrid her. Carlsberg vælger hybridbiler fra Toyota Carlsberg vælger hybridbiler fra Toyota Carlsberg i Danmark har netop investeret i sine første fem Toyota hybridbiler, der kører på en kombination af el og benzin og har en brændstoføkonomi på op til 27 km/l. Vi vælger god økonomi Vi vælger god økonomi En Toyota Hybrid kører langt på literen, har automatgear og slides mindre på nogle komponenter fx. bremseklodser. Det betyder, at det kan være mere økonomisk for dig, at vælge en Toyota Hybrid fremfor en benzin- eller dieselbil. Toyota Hybrid og miljøet Toyota Hybrid og miljøet Vælger du Toyota Hybrid, vælger du bevidst eller ubevidst en bedre fremtid. Hybrid udleder mindre CO2 og NOx end normale benzin og dieselbiler. Det kan mærkes på miljøet, og du støtter samtidig op om Toyota Miljøudfordring 2050 »