VI VÆLGER EN GOD ØKONOMI

EL- OG BENZINMOTOR I ÉN - INGEN LADESTOP - ALTID OPLADT

En Toyota Hybrid kører langt på literen, har automatgear og slides mindre på nogle komponenter fx. bremseklodser. Det betyder, at det kan være mere økonomisk for dig, at vælge en Toyota Hybrid fremfor en benzin- eller dieselbil.

Vi vælger en god økonomi

Et tysk studie foretaget af Tex-RMI viser, at en Toyota Hybrid er en økonomisk bil. Hybridbil-ejere kan opnå markante besparelser på vedligeholdelse sammenlignet med dieselbil-ejere. I undersøgelsen blev den familievenlige Auris Hybrid testet. Konklusionen er, at efter bare tre år kan Auris Hybrid-ejere spare omtrent 2.250 kr. på vedligeholdelse sammenlignet med dieselbil-ejere. En Toyota Hybrid er desuden meget billigere i de årlige afgifter.

Mindre slitage - færre ekstraudgifter

Da en Toyota Hybrid slider mindre på fx bremseklodser, kan der være færre udgifter forbundet ved service og vedligeholdelse. Når du får foretaget dit serviceeftersyn på din hybridbil, får du et hybridservice med uden beregning. Derudover kan du tilkøbe et Hybrid Helbredstjek, som selv efter fabriksgarantien dækker fejl på bilens hybridbatteri i op til 10 år fra bilens første indregistreringsdato.

/

toyota-hybrid-3

VI VÆLGER EL- OG BENZINMOTOR
I EN LØSNING


Toyota Hybrid kombinerer en elmotor med en benzinmotor. Bilen vælger helt automatisk, hvornår den skifter fra benzin til el og omvendt, så du altid får den mest økonomiske køretur.

toyota-hybrid-2

VI VÆLGER DET STØRSTE
HYBRID-UDVALG


Med seks forskellige hybridmodeller har Toyota det største hybridudvalg. Uanset om du drømmer om en smart bybil eller familiebil med plads til alle, er der altid en Toyota Hybrid, der passer til dig.

toyota-hybrid-7

VI VÆLGER
10 ÅRS TRYGHED


Toyota Hybrids batteri holder hele bilens levetid, og med et Hybrid Helbredstjek er du yderligere dækket. Derudover er der 5 års/100.000 km garanti på bilens hybrid-komponenter.

Hvor meget ved du egentlig selv om hybrid?

Hybrid-kendskabet over hele verden bliver større og større. Flere bilejere er klar over de mange fordele, der er ved en hybridbil, og derfor stiger antallet af Toyotas hybrid-kunder også. Hver 3. bil der bliver solgt hos Toyota i dag er en hybridbil. Og fordi vi har 20-års erfaring med hybrid, kan vi rådgive og servicere dig bedre end nogen anden. Vores hybridkunder er vores mest tilfredse kunder.

Men hånden på hjertet. Hvor meget ved du egentlig selv om hybrid? Se videoen herunder og tag vores hybridtest. Du bliver måske overrasket.

Tag hybridtesten

De seneste nyheder fra Toyota

Toyota Hybrid Tryghedsprogram Toyota Hybrid Tryghedsprogram Læs mere om trygheden ved at køre Toyota Hybrid her. Carlsberg vælger hybridbiler fra Toyota Carlsberg vælger hybridbiler fra Toyota Carlsberg i Danmark har netop investeret i sine første fem Toyota hybridbiler, der kører på en kombination af el og benzin og har en brændstoføkonomi på op til 27 km/l. Vi vælger pålidelighed Vi vælger pålidelighed Vælger du Toyota Hybrid, vælger du samtidigt sikkerhed, pålidelige løsninger og god service. Toyotas hybridkunder er nogle af vores allermest tilfredse kunder. Du kan stole på, at vi kender din hybridbil bedre end nogen anden, og vi passer godt på den. Toyota Hybrid og miljøet Toyota Hybrid og miljøet Vælger du Toyota Hybrid, vælger du bevidst eller ubevidst en bedre fremtid. Hybrid udleder mindre CO2 og NOx end normale benzin og dieselbiler. Det kan mærkes på miljøet, og du støtter samtidig op om Toyota Miljøudfordring 2050 »