1. Brugte biler
 2. Find brugt bil
 3. Find din brugte Yaris

Brugt Toyota Yaris

Se udvalget af brugte Toyota Yaris til salg hos vores netværk af autoriserede Toyota-forhandlere. Søg blandt modeller, forhandlere, drivlinje eller andre specifikationer, og find en brugt Toyota Yaris, som matcher dine behov.

POST https://usc-webcomponents.toyota-europe.com/v1/car-filter/dk/da?carFilter=used&brand=toyota&uscEnv=production&sortOrder=published&model=YA

Timeout waiting for connection from pool

Hvilken Yaris passer dig bedst?

Det er nemt at vælge en Yaris, men det kan være svært at vælge variant.

Unikke egenskaber

Den første generation er kompakt og økonomisk. Sidenhen bliver de mere rummelige, og i takt med tiden bliver teknologien mere og mere avanceret.

Nedenfor finder du en guide, der kan hjælpe dig med kende forskellene på de forskellige Yaris-årgange. De unikke egenskaber, facelift-detaljer, motoropdateringer osv.

Ens for alle Yaris
Yaris har altid været en bil, du kan stole på. God økonomi og køreglæde er standard. Den er kompakt men fornuftig, og designet holder år efter år. Det gør teknikken også.

Hver generation af Yaris har forskellige styrker, så det er vigtigt, at du vælger den specifikke model/årgang og det udstyrsniveau, der passer dig og din økonomi bedst.

Uanset om du vælger en ældre generation eller en mere moderne, vil Toyota Yaris altid være et pålideligt og økonomisk fornuftigt valg i kompaktklassen.

Toyota Yaris modelhistorie

 • 1999 > 2005

  Den rummelige bybil

  Da Yaris kom, betød det, at nu kunne man vælge kvalitet i kompaktklassen. Forbruget var helt i bund i forhold til konkurrenterne og det gjorde den hurtigt til en favorit blandt byboere og folk, der pendlede over kortere distancer. Den er praktisk indrettet, så selvom den er lille, så føles den ikke lille indvendigt.

  I 2003 kom et lille facelift af front, lygter og interiør.

  Du skal være opmærksom på, at den første generations motorer er meget økonomiske, men heller ikke så kraftige. Så prøv en tur og find ud af, om den er kvik nok til dit kørselsbehov. Der er ikke markante kendte fejl og mangler, men der er selvfølgelig sliddele som bremser og lignende, som du skal holde øje med, når du køber en ca. 20 år gammel bil.

 • 2005 > 2013

  Samme størrelse, mere klasse

  I 2005 kom 2. generation med forbedret interiør, plads og forbrug. Kvaliteten er ligesom første generation ligeså høj som større og dyrere Toyota'er.

  Udseendet er lidt anonymt, men fra 2009 er der et lille facelift af fronten og lygterne, der giver den mere karakter. Design er jo en smagssag, men sammenligner du med datidens konkurrenter, så er det helt sikkert et design, der har holdt lige så godt som bilen.

  Den kører langt på literen, og det gør den både til en god bybil og til en endnu bedre pendlerbil.

  Der er ikke mange svagheder ved 2. generation Yaris, men går du mere op i acceleration end forbrug, så skal du kigge på modeller efter 2013.

 • 2011 > 2020

  Klassens mest avancerede?

  Da den 3. generation Yaris kom, kom den i et design, der skilte sig ud. Men den kom også med hybrid-teknologien, der gjorde den til en endnu bedre bybil, for beboerne og for miljøet.

  Motorerne er generelt lidt mindre, men de har ikke færre kræfter, til gengæld var de igen nogle af klassens bedste, når det handlede om økonomi og lave driftsomkostninger.

  Anmelderne kaldte den "et kvantespring" og vores venner på BBC TopGear kaldte det "brilliant engineering". Så leder du efter en genial bybil, så er det Yaris, du leder efter. 2014 bød på et facelift af lygter, front og skærme.

  Ligesom helt nye biler har den alt fra touchscreen til Bluetooth, så indvendigt føles den ikke som en ældre model.

 • 2020 >

  Vildere design, endnu mere fornuftige motorer

  Den nyeste generation har et markant design og avanceret hybrid-teknologi kendt fra blandt andet Prius. Designet matcher godt til dens dynamiske køreegenskaber. Infotainment-systemet har fået voice-control og touchskærmen byder på mere end det, du kan forvente af en bil i kompaktklassen.

  Vælger du 1,5 liters varianten, kan du vælge mellem manuelt- eller automat-gear af CVT-typen.

  Sikkerheden er på samme niveau som Toyotas topmodeller med automatisk nødbremse, vognbaneassistent og adaptiv-cruise control.

  Køber du en brugt Yaris fra 2020 eller senere, kan du forvente alt det, du kan forvente fra en ny Toyota. Kvalitet, teknik og køreglæde i top.

Brochure-arkiv på Yaris

Andre brugte bybiler

Fordele, når du køber en brugt Yaris hos Toyota

 • Service af din brugte Yaris

  En Yaris skal til serviceeftersyn for hver 15.000 km eller 12 måneder, alt efter hvad der kommer først. Det er en mindre bybil fra Toyotas, og dermed er modellen også billigere i service. 

  Mere om Service »

 • Toyota Relax

  En brugt Toyota Yaris, som er under 10 år eller har kørt færre end 185.000 km, kommer altid med 12 måneders Toyota Relax, når du køber bilen hos en Toyota-forhandler. Det er en omfattende serviceaktiveret garanti, som du nemt fastholder, hvis du overholder bilens serviceintervaller. Det kan du gøre indtil bilen bliver 10 år eller når 185.000 km, hvad der kommer først. 

  Mere om Relax »

 • Toyota Vejhjælp

  Der følger altid 12 måneders Toyota Vejhjælp med er serviceftersyn af en Yaris – uanset bilens alder. 

  Mere om Vejhjælp »

 • Tilbehør til din brugte Yaris

  Der er masser af tilbehør til en brugt Yaris. Om du leder efter vinterhjul, alufælge, nye måtter eller styling, så kan du købe det gennem alle Toyotas forhandlere.

  Tilbehør & priser »Opens in new window

 • Danmarks bedste værksted

  Hele 20 år i træk er Toyotas værksteder blevet kåret til Danmarks Bedste Værksted. Det er de danske bilejere, der står bag kåringen, og de begrunder den blandt andet med ”overholdelse af aftaler, når bilen er på værksted” og ”høj kvalitet og service på værkstedet uanset bilens alder”.

  Mere om Danmarks bedste service »

 • Få et tilpasset billån

  Er du på udkig efter finansiering af dit billån, kan du få hjælp og rådgivning hos Toyota Finans. Hør din lokale forhandler om dine muligheder for billån, når du køber brugt bil.

  Mere om Toyota billån »

 • Forsikring af din brugte bil

  Som privatperson kan du tegne en bilforsikring gennem Toyota, når du køber en ny eller brugt bil hos en af vores autoriserede forhandlere. Er du uheldig og får en skade på din bil, fortjener din Toyota den allerbedste behandling.

  Mere om Toyota forsikring »

Modtag nyheder fra Toyota

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så er du altid opdateret om nyheder, kampagner, gode tilbud og konkurrencer fra Toyota.
Tilmeld dig