Toyota melder udsolgt af RAV4 Plug-in i 2020


Her godt to måneder efter, at Toyota åbnede for forsalget af den helt nye RAV4 Plug-in Hybrid, kan den japanske mobilitetsgigant tænde de røde lamper og melde udsolgt. I hvert fald hvis man vil have leveret sin nye bil i år.

Det er muligt at prøvekøre bilen hos Toyota-forhandlerne fra september og allerede nu blive skrevet på venteliste til levering i 2021.

Den helt nye Toyota RAV4 Plug-in Hybrid er udsolgt. Sådan lyder meldingen fra Toyota, der åbnede forsalget på plug-in hybridudgaven af verdens mest populære SUV i april. Her godt to måneder senere er alle udgaver til levering i år altså solgt.

Danmark er et af de første lande til at introducere RAV4 Plug-in Hybrid, men en begrænset produktion i år har gjort, at der højst når at trille et trecifret antal biler ind over den danske grænse begyndende fra september. Efter nytår vil produktionen heldigvis stige og dermed også antallet af biler til levering i Danmark.

Da Toyota åbnede for forsalget i Danmark i foråret skete det til priser fra 548.990 kr. for udgaven med navnet H3 Premium. Det er en højtudstyret udgave med udstyr som bl.a. 18” alufælge, særligt avancerede LED-forlygter, el-betjent bagklap, nøglefri adgang, mulighed for forvarmet kabine, varme i læderrattet, baksensorer med bremsefunktion for tværgående trafik, 360 graders panoramavisning på bilens 8” store multimedieskærm, læderkabine, trådløs opladning til smartphone, navigation, head-up display og JBL lydanlæg for blot at nævne en smule af udstyret.

Nyeste sikkerhedsteknologi

Derudover er RAV4 Plug-in Hybrid også altid udstyret med den nyeste sikkerhedsteknologi som standard, hvilket inkluderer anden generation af sikkerhedspakken Toyota Safety Sense med automatisk nødbremse for både biler, fodgængere og cyklister, adaptiv fartpilot med køfunktion, vognbaneassistent og vejskiltegenkendelse.

Det intelligente firehjulstræk, der altid er standard i RAV4 Plug-in Hybrid uanset udstyrsudgaven, understøttes af to elmotorer – en til forhjulene og en anden til baghjulene. I kombination med den samme 2.5-liters benzinmotor, som også ligger i den almindelige hybridudgave af RAV4, yder hybridsystemet samlet set hele 306 hestekræfter. Det sender RAV4 Plug-in Hybrid fra 0 til 100 km/t. på blot 6,2 sekunder og gør den til den kraftigste RAV4 nogensinde.

Plug-in hybridbilen manglede i april ved afsløringen af priserne fortsat at blive typegodkendt, hvorfor rækkevidden på ren el og forbrugstallene ikke var endelige. Siden da er typegodkendelsen kommet, og det har medført nogle endnu bedre forbrugstal end de først antagede tal. Faktisk er rækkevidden på ren el for RAV4 Plug-in Hybrid målt til hele 75 km, mens bilens brændstoføkonomi – der altid er lidt speciel, når der er tale om en plug-in hybrid – lander på 100 km/l med en CO2-udledning på 22 g/km.

Hurtige og heldige kunder

Det betyder, at de kunder, der var hurtige og nåede at bestille en RAV4 Plug-in Hybrid til levering i 2020, i enkelte tilfælde – alt efter udstyrsvariant – nu kan se frem til at få bilen til en pris, der ligger over 90.000 kr. lavere end forventet som følge af en lavere registreringsafgift. Det er endnu uvist, hvad prisen bliver efter nytår, men som det ser ud lige nu, vil afgiften og dermed også prisen stige.

Toyota har derfor valgt at vente med at åbne for forudbestillinger af RAV4 Plug-in Hybrid til levering i 2021. Man kan dog blive skrevet på en venteliste på www.toyota.dk/rav4plugin, så man bliver kontaktet, så snart det er muligt at tage imod bestillinger. Der er ingen forpligtelser eller udgifter forbundet med at stå på ventelisten.

Det er dog stadig muligt at bestille og få leveret den almindelige RAV4 med enten benzinmotor eller som hybridbil inden for kort tid. RAV4 med 2.0-liters benzinmotor med 175 hestekræfter koster fra 317.990 kr., mens hybridudgaven af RAV4 kan fås til en kampagnepris fra 399.990 kr.

Tirsdag den 30. juni 2020

/

De seneste nyheder fra Toyota

 Toyota starter produktionen af Yaris Cross Toyota starter produktionen af Yaris Cross Produktionen af den helt nye, skarpt designede, kompakte SUV, Toyota Yaris Cross, er netop sat i gang. Tag på camping med Toyotas delebilskoncept KINTO Share Tag på camping med Toyotas delebilskoncept KINTO Share Har man endnu ikke lagt planer for sin sommerferie i år, står Toyotas delebilskoncept, KINTO Share, klar med et godt tilbud. Toyota Yaris mest solgte bil i juni Toyota Yaris mest solgte bil i juni Den nye Toyota Yaris satte alle andre bilmodeller til vægs i juni og blev den mest solgte bil i Danmark. Helt ny Toyota Yaris Cross fra 224.990 kr Helt ny Toyota Yaris Cross fra 224.990 kr Når Toyota til oktober introducerer den nye, skarpt designede, kompakte SUV, Yaris Cross, bliver det til en attraktiv pris fra blot 224.990 kr.