Toyotas billån kåret som Danmarks bedste

Forbrugerrådet Tænk Penge har for sjette gang i træk kåret Toyotas billån som Danmarks bedste. Dermed løber Toyotas finansieringsselskab, Toyota Finans, endnu engang med titlen og kan kalde sig Bedst i Test som udbyder af det bedste og billigste billån i Danmark blandt testens 14 banker og finansieringsselskaber.

Mandag den 5. oktober 2020

Hvis man går efter Danmarks bedste og mest fordelagtige billån, skal man vælge Toyotas finansieringsselskab, Toyota Finans. Det slår Forbrugerrådet Tænk Penge fast i en helt ny undersøgelse offentliggjort i dag.

I undersøgelsen placerer Forbrugerrådet Tænk Penge Toyota helt i top blandt de i alt 14 bankers og finansieringsselskabers billån, og den japanske koncern kan dermed kalde sig Bedst i Test for sjette gang i træk.

Noget af det, der er vigtigst at kigge på, når man sammenligner billån, er de årlige omkostninger i procent, også kaldet ÅOP. Her skiller Toyota sig for alvor ud fra alle andre i den omfattende test af billån med en ÅOP på blot 2,7 procent. Næstbedste i testen ligger 26 procent højere med en ÅOP på 3,4 procent – svarende til små 5.000 kr. mere, mens det dyreste billån i testen har en ÅOP på 5,5 procent – svarende til over 20.000 kr. mere end Toyotas billån.

Forbrugerrådets blåstempling for nu sjette gang i træk vækker naturligvis stor glæde hos Toyota, der i mange år har haft stort fokus på at tilbyde sine kunder markedets bedste finansiering.

”Vores kunder kommer altid i første række, og det er vigtigt for os, at Toyota-bilejere altid kan være sikre på, at de hos os får markedets lavest mulige månedlige låneudgifter og også på den måde opnår en endnu større glæde ved deres Toyota,” siger pressechef Anders Tystrup hos Toyota Danmark.

Dobbelt op på udgifter fra bedst til værst

Forbrugerrådets grundige test af billån tager udgangspunkt i et eksempel, hvor der skal købes en særdeles veludstyret familiebil i mellemklassen – som fx Toyota Corolla Hybrid – til 255.000 kr. med 55.000 kr. i udbetaling. Undersøgelsen viser, at der er markant forskel mellem testens bedste billån og de øvrige. De samlede omkostninger ved Toyotas lån er således blot 19.576 kr., mens det dyreste koster over 40.000 kr. og altså er mere end dobbelt så dyrt.

Toyotas billån får som den eneste i undersøgelsen endnu en gang vurderingen ”meget god” af Forbrugerrådet Tænk Penge og en samlet bedømmelse på 81 procent. Næstbedste ligger 5 procentpoint efter med 76 procent, mens den dårligste scorer blot 21 procent.

En af årsagerne til Toyotas gentagne topplacering i testen af billån finder man i koncernens grundlæggende filosofi om hele tiden at gøre tingene endnu bedre med det mål at sikre kunderne den ypperste kundeservice. Her spiller finansiering også en vigtig rolle, påpeger Anders Tystrup fra Toyota.

”Vi søger altid at optimere alle forhold for Toyota-kunderne, og vores lave omkostninger ved finansiering gavner kunderne meget direkte. Sammenholder vi det med, at FDM og Loyalty Group i Nordens største tilfredshedsundersøgelse har kåret Toyota til at have de mest tilfredse kunder hos forhandlerne og på værkstederne i 18 år i træk, så håber vi, at endnu flere danskere har Toyota med i overvejelserne, næste gang de skal ud og have ny bil,” bemærker Anders Tystrup.

Variabel rente på 1,45 procent

Men hvad er det så, man får, når man vælger Toyota Finans og Danmarks bedste billån. Toyotas lån med variabel rente på 1,45 procent er en af forklaringerne bag de meget lave omkostninger. En anden forklaring er også attraktive etableringsomkostninger.

Køber man fx en fabriksny Toyota AYGO, kan den finansieres for 906 kr. om måneden over 96 måneder med en udbetaling på 20.000 kr. Det er muligt selv at beregne, hvad det koster at få finansieret en fabriksny bil fra Toyota her ».

/

De seneste nyheder fra Toyota

Verdenspremiere på helt ny Toyota GR 86 Verdenspremiere på helt ny Toyota GR 86 Den nye GR 86 fortsætter, hvor GT86 startede for snart ni år siden, og strutter af køreglæde med lav vægt, lavt tyngdepunkt, en ny og kraftigere, firecylindrede 2.4-liters motor og imponerende køreegenskaber. Toyota afslører mikrobilsvisionen Aygo X prologue Toyota afslører mikrobilsvisionen Aygo X prologue Toyotas europæiske designcenter, ED2, giver nu sit bud på en konceptudgave af en ny Aygo med et endnu dristigere design, der skal tilføre endnu mere krydderi til bilkøbere i klassen. Aygo X prologue - en mikrobil med store visioner Aygo X prologue - en mikrobil med store visioner Toyota Aygo X prologue kombinerer friheden og morskaben fra Aygo med en markant dosis attitude, hvilket frembringer en stærk personlighed og et design, der adskiller sig fra andre kompakte bybiler. Toyota teaser for ny fuldt elektrisk SUV Toyota teaser for ny fuldt elektrisk SUV Toyota vil inden længe give et første indblik i koncernens kommende fuldt elektriske SUV i mellemklassen. Det bekræfter den japanske mobilitetsgigant og oplyser, at afsløringen finder sted ved det forestående Shanghai Motorshow i april.