Toyotas batteridrevne elektriske køretøjer

Frihed - nul brændstof og nul-udledning

Vores nye generation af batteridrevne elektriske køretøjer (EV) drager fordel af vores enestående erfaring inden for elektrificering og gør os i stand til at levere en kompromisløs blanding af kraft, pålidelighed og brugervenlighed.

Mindst 10 nye nul-udledningskøretøjer kommer på markedet i løbet af de næste fem år, anført af Proace Electric, en varevogn med en ren elektrisk rækkevidde på op til 318 km, helt ned til 30 minutters hurtig opladning og al den formåen og alsidighed, der er forbundet med en konventionel Proace.

Alle fordelene ved batteridrevne elektriske køretøjer

Når et elektrisk køretøj kun kører på batteristrøm, bruger det ikke noget brændstof og producerer heller ingen udledning. Et elektrisk køretøj er nemt at oplade, raffineret og spændende at køre i, blandt andet takket være det øjeblikkelige drejningsmoment fra elmotoren. Derudover har en elektrisk bil også lavere driftsomkostninger end et konventionelt køretøj. Et elektrisk køretøj bidrager ofte til forbedret luftkvalitet i byerne, hvorfor du kan køre i dem med god samvittighed og omtanke for miljøet.

/
Opladning af dit elektriske køretøj

Uanset om du oplader derhjemme, på kontoret eller på farten på et af det stigende antal hurtige opladningspunkter, er det nemt og bekvemt at genoplade dit batteridrevne elektriske køretøj.

/
Opladning hjemme Det er muligt at oplade Toyota el-biler på et husstandsstik. Opladning derhjemme er helt sikker (så længe stikkontaktens egnethed er kontrolleret af en certificeret elektriker), og et 50 kWh batteri på en Proace Electric kan oplades på ca. 36-37 timer.
/
Dedikeret opladning Disse er de mest almindelige vægopladere, der kan findes i boligområder, indkørsler og på mange kontorparkeringspladser. Disse dedikerede enheder oplader hurtigere end et husstandsstik, og et 50 kWh batteri på en Proace Electric kan fx oplades på ca. 4,75 timer.
/
Hurtig opladning Der findes hurtige ladesteder på en række offentlige steder, fra motorvejsstationer til almindelige tankstationer og supermarkeder. Disse højeffektive enheder er i stand til at genoplade (80% kapacitet) et 50 kWh batteri på en Toyota Proace Electric på bare 0,5 time.
Mød den nye Toyota bZ
/

Velkommen til Toyotas nye bZ-serie, et sub-brand under Toyota, og begyndelsen til en helt ny, spændende æra. bZ er en forkortelse af ’beyond Zero’ (ud over nul på dansk), som forklarer, at Toyota, ud over at realisere sine mål om ingen CO2 i hele bilens livscyklus, går et skridt videre for at realisere nye fordele for miljø, personer og samfundet som helhed. De nye modeller i bZ-serien vil være tilgængelige i starten af 2022. Glæd dig.

Læs mere om Toyota bZ

Vedvarende kraft

Som alle andre elementer i en Toyota er batterierne i vores elektriske køretøjer konstrueret til at holde. Og for at vores kunder kan få ro i sindet leveres alle batterier med 8 års/160.000 km garanti. Vores returordning sikrer, at når batterierne til vores elektriske køretøjer når slutningen af deres levetid, håndteres de sikkert og ansvarligt. Autoriserede Toyota-reparatører bortskaffer i øjeblikket mere end 90% af vores batterier, og vi stræber efter at genbruge mere end 50% af et hybridbatteri.

/

Læs mere om Toyotas elektriske køretøjer

Her er Danmarks mest elektrificerede bilmærke Her er Danmarks mest elektrificerede bilmærke Toyota er det bilmærke i Danmark, der solgte flest elektrificerede biler i 2021 med i alt 9.941 personbiler svarende til godt 13 procent af markedet. Det viser tal fra De Danske Bilimportører. Køb en Toyota uden at lægge en krone Køb en Toyota uden at lægge en krone Toyota åbner Toyota Markedsdage fra 1. til 23. januar med flere attraktive pakketilbud, hvor man bl.a. kan købe ny bil uden at lægge en krone i udbetaling, få ekstraudstyr til en værdi af op til 18.000 kr. med helt gratis og meget mere. Danske eliteatleter nomineret til umulig sportspris Danske eliteatleter nomineret til umulig sportspris Det bliver enten en bordtennisspiller, en håndboldspiller eller et helt landshold i fodbold, der løber med sportsprisen, Intet er umuligt-prisen, når den uddeles ved den årlige sportsgalla, ”Sport 2021”, som DR1 sender direkte fra Boxen i Herning 8. januar 2022. Toyota afslører fuldt modelprogram af elbiler Toyota afslører fuldt modelprogram af elbiler Toyota lancerer 30 nye elbiler frem mod 2030 og forventer at sælge 3,5 mio. elbiler om året samme år, hvilket er helt i tråd med Toyota-koncernens mål om 100 procents CO2-reduktion fra nye biler i Vesteuropa i 2035.