Toyotas batteridrevne elektriske køretøjer

Frihed - nul brændstof og nul-udledning

Vores nye generation af batteridrevne elektriske køretøjer (EV) drager fordel af vores enestående erfaring inden for elektrificering og gør os i stand til at levere en kompromisløs blanding af kraft, pålidelighed og brugervenlighed. Mindst 10 nye nul-udledningskøretøjer kommer på markedet i løbet af de næste fem år, anført af Proace Electric, en varevogn med en ren elektrisk rækkevidde på op til 318 km, helt ned til 30 minutters hurtig opladning og al den formåen og alsidighed, der er forbundet med en konventionel Proace.

Alle fordelene ved batteridrevne elektriske køretøjer

Når de kører på batteristrøm alene, bruger et elektrisk køretøj intet brændstof og producerer ingen udledning. De er nemme at oplade, raffinerede og spændende at køre i takket være det øjeblikkelige drejningsmoment fra deres elmotorer, og de tilbyder også lavere driftsomkostninger end et konventionelt køretøj. Og fordi de bidrager til forbedret luftkvalitet i byerne, kan du køre i dem i områder med lav udledning og trængselsafgifter.

Læs om Proace Electric

/
Opladning af dit elektriske køretøj

Uanset om du oplader derhjemme, på kontoret eller på farten på et af det stigende antal hurtige opladningspunkter, er det nemt og bekvemt at genoplade dit batteridrevne elektriske køretøj.

/
Opladning derhjemme Det er muligt at oplade Toyota el-biler på et husstandsstik. Opladning derhjemme er helt sikker (så længe stikkontaktens egnethed er kontrolleret af en certificeret elektriker), og et 50 kWh batteri på en Proace Electric kan oplades på 36-37 timer*.
/
Dedikeret opladning Disse er de mest almindelige vægopladere, der kan findes i boligområder, indkørsler og på mange kontorparkeringspladser. Disse dedikerede enheder oplader hurtigere end et husstandsstik, og et 50 kWh batteri på en Proace Electric kan oplades på 4,75 timer*.
/
Hurtig opladning Der findes hurtige ladesteder på en række offentlige steder, fra motorvejsstationer til almindelige tankstationer og supermarkeder. Disse højeffektive enheder er i stand til at genoplade (80% kapacitet) et 50 kWh batteri på en Toyota Proace Electric på bare 0,5 time*.
Vedvarende kraft

Som alle andre elementer i en Toyota er batterierne i vores elektriske køretøjer konstrueret til at holde. Og for at vores kunder kan få ro i sindet leveres alle batterier med 8 års/160.000 km garanti. Vores returordning sikrer, at når batterierne til vores elektriske køretøjer når slutningen af deres levetid, håndteres de sikkert og ansvarligt. Autoriserede Toyota-reparatører bortskaffer i øjeblikket mere end 90% af vores batterier, og vi stræber efter at genbruge mere end 50% af et hybridbatteri.

/

Læs mere om Toyotas elektriske køretøjer

 Toyota starter produktionen af Yaris Cross Toyota starter produktionen af Yaris Cross Produktionen af den helt nye, skarpt designede, kompakte SUV, Toyota Yaris Cross, er netop sat i gang. Tag på camping med Toyotas delebilskoncept KINTO Share Tag på camping med Toyotas delebilskoncept KINTO Share Har man endnu ikke lagt planer for sin sommerferie i år, står Toyotas delebilskoncept, KINTO Share, klar med et godt tilbud. Toyota Yaris mest solgte bil i juni Toyota Yaris mest solgte bil i juni Den nye Toyota Yaris satte alle andre bilmodeller til vægs i juni og blev den mest solgte bil i Danmark. Helt ny Toyota Yaris Cross fra 224.990 kr Helt ny Toyota Yaris Cross fra 224.990 kr Når Toyota til oktober introducerer den nye, skarpt designede, kompakte SUV, Yaris Cross, bliver det til en attraktiv pris fra blot 224.990 kr.