Toyota PLUS

En Toyota kan tåle at blive brugt. Derfor er en Toyota et trygt valg, når du søger en brugt bil.

Søg efter din brugte Toyota PLUS

Fordelene ved Toyota PLUS

1140x420-toyota-plus-brugt-bil-fordele

Med en Toyota PLUS TRYGHEDSAFTALE får du ro sjælen og i bilbudgettet – kilometer efter kilometer – år efter år. Alle brugte Toyota PLUS biler er efterset efter Toyotas standard, og med en Toyota PLUS Tryghedsaftale har du fabrikken i ryggen mod uforudsete reparationsudgifter - uanset hvor mange kilometer du kører.

Det eneste, du skal sørge for, er at overholde bilens serviceeftersyn hos din autoriserede forhandler. Gør du det, kan du få ro i bilbudgettet i helt op til 10 år.

conventional 24 months warranty 1  

OP TIL 3 ÅRS DÆKNING

Når du køber en Toyota PLUS bil, kan du tegne Tryghedsaftale i mindst 2 år og op til 3 år, hvis bilen er under fortsat fabriksgaranti, når du køber den. Hør nærmere hos din autoriserede Toyota PLUS forhandler.

conventional part exchange 1  

FORLÆNGELSE - ÅR EFTER ÅR

Vedligeholder du din bil efter forskrifterne, kan du forlænge din Tryghedsaftale år efter år, så længe din bil er under 8 år gammel og har kørt under 160.000 km ved gentegning.

conventional change car 1  

INGEN KILOMETERBEGRÆNSNING

Med en Toyota PLUS Tryghedsaftale kan du køre lige så mange kilometer, du vil, i dækningsperioden. Du skal bare sørge for at overholde de obligatoriske serviceeftersyn hos din autoriserede forhandler.

conventional 24 months roadside assistance 1 

HJÆLP AT HENTE – HVIS DET GÅR GALT

Når du tegner en Tryghedsaftale, er din bil samtidigt dækket af Toyotass vejhjælp i hele Europa. Se mere her

conventional technical check 1

STANDARDISERET TEKNISK KONTROL

Før du får din Toyota PLUS leveret, har den været gennem et omfattende kontroleftersyn udført af specialiserede Toyota-teknikere efter Toyotas standard. Det er din sikkerhed for, at din nye brugte bil er i god stand.

conventional ready to go  

BYTTEOPTION

Hvis nu ikke lige størrelsen eller farven var den rette alligevel, har du bytteoption på din Toyota PLUS bil inden for 14 dage og 1.000 km. Se detaljerne her.

conventional life assurance 2  

FINANSIERING

Toyota banker bankerne på renten og er i flere år kåret som Danmarks bedste billån i forbrugermagasinet TÆNK. Er din økonomi god og stabil, har du også mulighed for at spare flere tusinde kroner i stempelafgift med et Toyota Billån.

conventional insurance 1 

FORSIKRING

Værdien af en forsikring viser sig først, når uheldet er ude. Med en Toyota-forsikring er du sikker på, at du kan få repareret din bil på et autoriseret Toyota-værksted. Her udføres arbejdet kun efter fabrikkens forskrifter og med brug af originale reservedele, så din Toyota bliver ved med at være en Toyota.

Med en finansiering fra Toyota, kan du
  • vælge mellem variabel eller fast rente.
  • slippe for månedlige gebyrer ved betaling via Nets.
  • sikre dine betalinger ved arbejdsløshed.
Med en Toyota forsikring får du også
  • lånebil i reparationstiden ved kaskoskade.
  • mulighed for elitebilsstatus efter 3 års skadefri kørsel, dog min. alder 25 år.
  • tre års garanti på forsikringsreparationer.
  • vask og støvsugning af bilen efter reparation.
  • månedlige betalinger – uden meromkostninger.

Fordelene ved Toyota Hybrid

1140x420-toyota-plus-brugt-bil-hybrid

Toyota har solgt mere end 10 millioner hybridbiler. I en Toyota HYBRID arbejder en el-motor og en forbrændingsmotor sammen. Derfor skal du hverken tænke på ledninger, ladestationer eller rækkevidde. Batteriet til el-motoren lades op, når du bremser eller kører ned ad bakke. Du får både køreglæde, solid teknik og lave driftsomkostninger samtidigt med, at du skåner miljøet.

Og med Hybrid Helbredscheck er du sikret mod batterifejl i helt op til 10 år. Du kan derfor trygt vælge HYBRID, når du vælger en brugt Toyota. Det eneste, du skal sørge for, er at overholde bilens serviceeftersyn hos din autoriserede forhandler. Gør du det, kan du få ro i bilbudgettet i helt op til 10 år.

Læs om Toyota Hybrid >>

toyota-hybrid-6

ALTID LEDNINGSFRI

Vores hybridbiler er ledningsfri, så du skal ikke bekymre dig om opladning og ladestander.

toyota-hybrid-4

INGEN LADESTOP

Toyota Hybrid skal aldrig lades op. Vores hybridbiler oplader automatisk under kørsel og skal blot tankes præcis som enhver anden bil.

toyota-hybrid-1

EN BEDRE FREMTID MED MINDRE CO2-UDSLIP

Toyota Hybrid udleder 15 til 30 gange mindre NOx-emissioner end fx dieselmotorer. Toyota Hybrid har altid et mindre benzinforbrug, hvilket giver et lavere CO2-udslip.

toyota-hybrid-7

10 ÅRS TRYGHED

Et Toyota Hybrid-batteri holder hele bilens levetid, og med et Hybrid Helbredstjek er du yderligere dækket.

toyota-hybrid-5

OP TIL 50 % EL

De korte ture er yderst behagelige og næsten fuldstændigt lydløse med en Toyota Hybrid. Det er fordi vores hybridbiler kører på el op til 50 procent af tiden. Det er godt for miljøet og betyder et lavere benzinforbrug og højere køreglæde.

toyota-hybrid-3

EL- OG BENZINMOTOR I EN LØSNING

En Toyota hybridbil vælger automatisk, hvornår den skifter fra benzin til el og omvendt, så du altid får den mest økonomiske køretur.

toyota-hybrid-2

DET STØRSTE HYBRID-UDVALG

Med syv forskellige hybridmodeller har Toyota klart det største hybridudvalg. Der er altid en Toyota Hybrid, der passer til dig.

toyota-hybrid-8_tcm-25-1166252

MERE KØREGLÆDE

Vores hybridbiler kommer altid med automatgear. Du kan derfor nemmere slappe af og nyde køreturen, da du slipper for at skifte gear. Det gælder også, når bilen standser i lyskryds og skal køre videre igen.

Spørgsmål om Toyota PLUS

Når garantien er udløbet eller er ved at udløbe

Med en Toyota PLUS Tryghedsordning, kan du sikre dig mod uforudsete reparationsudgifter kilometer efter kilometer og år efter år, bare du servicerer din bil efter serviceforskrifterne på et autoriseret Toyota-værksted.

Hvilke biler kan opgraderes til en PLUS?

Har din bil kørt under 160.000 km. og er den under 8 år gammel, så kan du tegne en Toyota PLUS Tryghedsaftale. Den sikrer dig mod uforudsete reparationsudgifter.

Hvor langt kan jeg køre?

Du kan køre så langt, du vil, i dækningsperioden – god tur!

Hvor længe kan jeg være dækket?

Du kan tegne en Toyota PLUS Tryghedsaftale med op til 2 års dækning, så længe din bil har kørt under 160.000 km. og er under 8 år gammel. Det vil sige, at du kan være dækket, indtil din bil fylder 10 år og har kørt langt over 160.000 km.

Hvis din bil fortsat er inden for fabriksgarantien, kan du tegne en Toyota Plus Tryghedsordning på op til 3 år. Herefter kan du forlænge med op til 2 år ad gangen.

Er din bil ikke længere omfattet af fabriksgaranti, kan du tegne en Tryghedsordning på op til 2 år af gangen.

brugt-bil-1

Hvornår kan jeg gøre min bil til en Toyota PLUS?

Du kan indgå aftalen efter næste serviceeftersyn på dit autoriserede Toyota PLUS-værksted.

Find værksted

Hvad koster en Toyota PLUS aftale?

Prisen afhænger af, hvilken Toyota du har, og hvor længe du ønsker at være dækket. Beløbet betales ved tegning.



AYGO, IQ, Yaris Avensis, Auris, Toyota C-HR, Corolla, Prius, Urban Cruiser, Verso GT86, Hilux, Land Cruiser, RAV4, PROACE
1 år 1.595 2.595 3.595
2 år 2.995 4.995 5.995
3 år* 4.495 6.495 8.495


*Kun biler < 3 år gamle
Alle priser er inkl. moms. Fås ikke til erhvervskøretøjer.

Hvad får jeg for mine penge?

Toyotas biler er kendt for at være langtidsholdbare. Men en moderne bil er et højteknologisk produkt, der indeholder mange kostbare enkeltdele, hvoraf mange af dem lever et hårdt liv. Med Toyota PLUS Tryghedsordningen er du sikret mod uforudsete reparationsudgifter, også selvom din bil ikke længere er helt ny. Og det er uanset, hvor meget du kører. Det giver ro i sindet og i bilbudgettet.

Det eneste, du skal sørge for, er at servicere og vedligeholde din bil efter fabrikkens forskrifter på et autoriseret Toyota værksted.

Her kan du læse alle detaljerne om Toyota PLUS.

Toyota PLUS

Hvad med vedligeholdelsesudgifterne?

Almindelig vedligeholdelse og sliddele er ikke omfattet af en Toyota PLUS-aftale. Så ønsker du at låse alle dine biludgifter, så anbefaler vi en Serviceaftale. Den dækker både service og reparationer - selv dæk, olie, sprinklervæske m.m., hvis du ønsker det.

Prisen afhænger af, hvilken Toyota du har, hvor gammel den er, og hvor langt du kører.

Interesseret? Så kontakt din forhandler

Spørg Toyota

Find en brugt bil hos os

At købe en brugt bil kan være en god, billig løsning for mange. Og med Toyota PLUS er du bedre sikret mod de typiske faldgruber i brugtbilsmarkedet.

Med en brugt bil kan du få meget store afskrivninger i bilens værdi – særligt på de dyre modeller efter et par år.

På større kvalitetsmodeller er afskrivningen nemlig tit så stor inden for de to første år, at du kan gøre et ualmindeligt godt køb.

De mange Toyota PLUS-biler, du kan finde i søgemaskinen her på siden, giver dig exceptionelle gode forhold i form af sikkerhed og tryghed ved køb af brugt bil.

Klik dig rundt i vores udvalg af brugte biler her, og find den årgang og model, der bedst passer dit budget.

Derfor er en brugt bil ofte et godt køb

Afskrivningen bliver mindre og mindre år for år for en bil. Tabet ved at videresælge en bil, du har købt som brugt, er altså mindre end tabet ved at sælge en bil, du har købt fra ny.

Hvis du tilmed har behandlet din bil godt og ikke kører langt over gennemsnittet per år, vil der ikke være den store ændring i prisen ved videresalg af en bil købt som brugt.

En brugt bil, der er kendt for ikke at være særligt reparationskrævende, kan i samspil med et lavere kørselsbehov medvirke til, at du får langt mere for pengene ved at købe brugt.

Find din billige brugte bil hos Toyota, og få en bil, som er kendt for at holde sig godt!

Skal du købe brugt bil eller ny bil?

Om du skal købe en ny eller brugt bil afhænger af alt fra økonomiske overvejelser til duften af ny bil. Først og fremmest afhænger beslutningen af dit budget, bilens alder, slid, størrelse og nypris.

Her er centrale overvejelser, du bør gøre dig, inden du kigger efter en ny eller brugt bil:
- Hvad er mit budget?
- Hvor længe skal jeg have bilen?
- Hvor stort er mit kørselsbehov?

Et stort kørselsbehov og et ønske om at beholde bilen længe kan favorisere nye biler. Et lavt kørselsbehov og ønsket om kun at have bilen i 3 år kan favorisere leasing.

En brugt bil kan til gengæld være den klart billigste løsning uden at gå på kompromis med hverken ejeperioden, kørselsbehovet eller trygheden – særligt, hvis du er på udkig efter en premiummodel med vores Toyota PLUS-program.

En ny bil har stadig sine fordele

Den nye bil har sine fordele. Eksempelvis gælder serviceaftalen og garantien længere. Dette skel bliver dog mindre, hvis du vælger en brugt bil hos Toyota PLUS, da vi tilbyder optimale forhold for din serviceaftale.

Hvis du er ude efter en mindre bil, kan det også tit bedst betale sig at købe ny. Afskrivningen inden for de første par år af bilens levetid vil være relativt mindre på billige biler.

Afhængigt af alderen på en brugt bil vil der også være grund til at overveje brændstofsøkonomien.

Nogle af vores nye biler kører mærkbart længere på literen end en betydeligt ældre model.

Husk derfor at sammenligne brændstofseffektiviteten mellem en ny og brugt bil – særligt hvis du har et større kørselsbehov.

De seneste nyheder fra Toyota

Dine cookie-indstillinger

Toyota bruger cookies for at kunne tilbyde dig en bedre oplevelse på hjemmesiden. Ved at gå videre på siden accepterer du disse cookie-indstillinger. Du kan også finde og ændre dine indstillinger her. Bekræft ved at markere indstillinger herunder, eller fjern markering ved de indstillinger, hvor du ikke er enig:

Forbedrer sikkerheden på Toyotas hjemmeside og giver dig adgang til vores basis-services.

Giver dig en bedre service ved at tilbyde dig spørgeundersøgelser, bedre resultater og indsamling af dine valg.

Husker dine logindetaljer og øger din brugeroplevelse ved at huske dine valg.

Giver dig den fulde oplevelse, beholder logs af de sider, du besøger og tilbyder dig de lokale muligheder i nærheden af dig. Det kan betyde, at du vil eventuelt modtage relevante reklamer på andre hjemmesider end på Toyotas hjemmeside.