Toyota PLUS

En Toyota kan tåle at blive brugt. Derfor er en Toyota et trygt valg, når du søger en brugt bil.

Søg efter brugt bil her

Fordelene ved Toyota PLUS
/


Med en Toyota PLUS får du ro i sjælen og i bilbudgettet – kilometer efter kilometer – år efter år. Alle brugte Toyota PLUS biler er kontrolleret efter Toyota´s grundige standard, og med en Toyota PLUS har du fabrikken i ryggen mod uforudsete reparationsudgifter – uanset hvor mange kilometer du kører.

Det eneste, du skal sørge for, er at overholde bilens serviceeftersyn hos din autoriserede forhandler. Gør du det, kan du få ro i bilbudgettet i helt op til 10 år.

Hvad er en brugt bil fra Toyota PLUS?

En Toyota PLUS bil fås med op til 3 års forlænget fabriksgaranti, der dækker mekaniske, elektriske og elektroniske dele - uanset hvor mange kilometer du kører. Yderligere kan du forlænge dækningen år efter år. En Toyota PLUS bil certificeret brugt bil er din sikkerhed for et trygt valg, uanset hvilken Toyota model du foretrækker.

Hvad er Toyota PLUS?

Toyota PLUS er en certificeret brugt bil, som er gennemgået efter Toyota´s standarder og som kan fås med op til 3 års forlænget fabriksgaranti. Se mere i videoen herunder:

conventional 24 months warranty 1  

OP TIL 3 ÅRS DÆKNING

Når du køber en Toyota PLUS bil kan du være dækket i mindst 2 år og op til 3 år, hvis bilen er under fortsat fabriksgaranti, når du køber den. Hør nærmere hos din autoriserede Toyota PLUS forhandler.

conventional part exchange 1  

FORLÆNGELSE - ÅR EFTER ÅR

Vedligeholder du din bil efter forskrifterne, kan du forlænge din Toyota PLUS garanti år efter år, så længe din bil er under 8 år gammel og har kørt under 160.000 km ved gentegning.

conventional change car 1  

INGEN KILOMETERBEGRÆNSNING

Med en Toyota PLUS garanti kan du køre lige så mange kilometer, du vil, i dækningsperioden. Du skal bare sørge for at overholde de obligatoriske serviceeftersyn hos din autoriserede forhandler.

conventional 24 months roadside assistance 1 

HJÆLP AT HENTE – HVIS DET GÅR GALT 

Med Toyota PLUS er din bil samtidigt dækket af Toyota´s vejhjælp i hele Europa.

Se mere
 her

conventional technical check 1

STANDARDISERET TEKNISK KONTROL

Før du får din Toyota PLUS leveret, har den været gennem et omfattende kontroleftersyn udført af specialiserede Toyota-teknikere efter Toyotas standard. Det er din sikkerhed for, at din nye brugte bil er i god stand.

conventional ready to go  

BYTTEOPTION

Hvis nu ikke lige størrelsen eller farven var den rette alligevel, har du bytteoption på din Toyota PLUS bil inden for 14 dage og 1.000 km.

conventional life assurance 2  

FINANSIERING

Toyota banker bankerne på renten og er i flere år kåret som Danmarks bedste billån i forbrugermagasinet TÆNK. Er din økonomi god og stabil, har du også mulighed for at spare flere tusinde kroner i stempelafgift med et Toyota Billån.

conventional insurance 1 

FORSIKRING

Værdien af en forsikring viser sig først, når uheldet er ude. Med en Toyota-forsikring er du sikker på, at du kan få repareret din bil på et autoriseret Toyota-værksted. Her udføres arbejdet kun efter fabrikkens forskrifter og med brug af originale reservedele, så din Toyota bliver ved med at være en Toyota.

Med en finansiering fra Toyota, kan du
 • vælge mellem variabel eller fast rente.
 • slippe for månedlige gebyrer ved betaling via Nets.
 • sikre dine betalinger ved arbejdsløshed.
Med en Toyota forsikring får du også
 • lånebil i reparationstiden ved kaskoskade.
 • mulighed for elitebilsstatus efter 3 års skadefri kørsel, dog min. alder 25 år.
 • tre års garanti på forsikringsreparationer.
 • vask og støvsugning af bilen efter reparation.
 • månedlige betalinger – uden meromkostninger.

Spørgsmål om Toyota PLUS

Når garantien er udløbet eller er ved at udløbe

Med Toyota PLUS er du sikret mod uforudsete reparationsudgifter kilometer efter kilometer og år efter år, bare du servicerer din bil efter serviceforskrifterne på et aut. Toyota værksted.

Kan din Toyota opgraderes til en Toyota PLUS ?

Er din bil under 8 år gammel og har den kørt under 160.000 km, så kan du sikre dig mod uforudsete reparationsudgifter med en Toyota PLUS aftale næste gang du har været til aut. service. Hør mere hos din forhandler.

Hvad gør jeg, hvis min bil er fabriksny?

Når du køber en fabriksny Toyota kan du sagtens udvide din garanti. Du bestemmer selv, om du starter med 1 eller 2 år. Det vil sige, at din Toyota kan opnå helt op til 5-års garanti fra den dag, du drejer nøglen. Hør nærmere hos din lokale Toyota-forhandler.

Hvor langt kan jeg køre?

Du kan køre så langt, du vil, i dækningsperioden – god tur!

Hvor længe kan jeg være dækket?

Du kan blive ved at forlænge din Toyota PLUS dækning, så længe din bil er under 8 år og har kørt under 160.000 km.

Er din bil stadig dækket af nybilsgarantien, kan du forlænge med helt op til 3 år. Er nybilsgarantien udløbet, kan du forlænge med op til 2 år ad gangen.

Det vil sige, at du kan være dækket i helt op til 10 år og langt over 160.000 km.

brugt-bil-1

Hvornår kan jeg gøre min bil til en Toyota PLUS?

Du kan indgå aftalen efter næste serviceeftersyn på dit autoriserede Toyota PLUS-værksted.

Find værksted

Hvad koster en Toyota PLUS aftale?

/

Prisen afhænger af, hvilken Toyota du har, og hvor længe du ønsker at være dækket. Beløbet betales ved tegning.AYGO, IQ, Yaris Auris, Toyota C-HR, Corolla, Prius, Urban Cruiser, Verso Avensis, Camry, GT86, Hilux, Land Cruiser, RAV4, PROACE
1 år 1.495 1.995 2.795
2 år 2.495 3.895 4.995
3 år* 3.595 5.495 6.995


*Kun biler < 3 år gamle
Erhvervskøretøjer – hør nærmere hos din Toyota forhandler.

 

-       

Hvad får jeg for mine penge?

Toyotas biler er kendt for at være langtidsholdbare. Men en moderne bil er et højteknologisk produkt, der indeholder mange kostbare enkeltdele, hvoraf mange af dem lever et hårdt liv. Med Toyota PLUS Tryghedsordningen er du sikret mod uforudsete reparationsudgifter, også selvom din bil ikke længere er helt ny. Og det er uanset, hvor meget du kører. Det giver ro i sindet og i bilbudgettet.

Det eneste, du skal sørge for, er at servicere og vedligeholde din bil efter fabrikkens forskrifter på et autoriseret Toyota værksted.

Her kan du læse alle detaljerne om Toyota PLUS.

Toyota PLUS

Hvad med vedligeholdelsesudgifterne?

Almindelig vedligeholdelse og sliddele er ikke omfattet af en Toyota PLUS-aftale. Så ønsker du at låse alle dine biludgifter, så anbefaler vi en Serviceaftale. Den dækker både service og reparationer - selv dæk, olie, sprinklervæske m.m., hvis du ønsker det.

Prisen afhænger af, hvilken Toyota du har, hvor gammel den er, og hvor langt du kører.

Interesseret? Så kontakt din forhandler

Spørg ToyotaDerfor skal du vælge en brugt hybridbil
Vælg en brugt Toyota Hybrid

Vælger du en brugt hybridmodel fra Toyota, er du altid sikret en sund bil med masser af solide kræfter tilbage.

Brugte hybridbiler fra Toyota har gennemgået et grundigt eftersyn af kyndige teknikere på autoriserede Toyota-værksteder - og derfor ved du, at driftsikkerheden er i top.

En hybridbil - brugt eller ny - sikrer dig en en kørsel, der er mere økonomiske for dig, og mere skånsom for miljøet.

Derudover kan du købe en hybridbil til en lavere pris, end hvis du valgte en ny hybridbil. Dit årlige værditab er mindre med en brugt hybridbil og du får simpelthen meget mere bil for pengene.

Læs mere om Toyota Hybrid »

/
/
Hybrid Helbredstjek af din brugte Toyota

Toyotas hybridteknologi er skabt til at holde i hele bilens levetid. Dog er det alligevel en god ide at få tjekket, at bilens hybridsystem er tip-top.

Sørger du for, at overholde bilens serviceeftersyn, følger der et årligt Hybrid Helbredstjek med.

Et helbredstjek er en helt særlig hybrid-service, der foretages af kvalificerede teknikere med specialviden inden for Toyotas hybridteknologi.

De udfører test af den generelle sundhedstilstand i hybridsystemet.

Læs mere om Hybrid Helbredstjek »

Ny eller brugt Toyota Hybrid?

Vælger du en brugt hybridbil fra Toyota, vil du få økonomiske og miljømæssige fordele

Dog kan der være en anelse højere omkostninger forbundet med vedligeholdesen af din hybrid - men sammenligner du med en benzin- eller dieselmodel, er det alligevel ofte 5% billigere.

Vælger du en ny hybridbil fra Toyota er du hele tiden sikret den nyeste hybridteknologi, hvilket betyder en optimal, økonomisk kørsel med et lavere brændstofforbrug. Det skyldes blandt andet, at nye batterier har en højere ydeevne.

Læs mere brugte hybridbiler fra Toyota her »

/
Find en brugt Toyota PLUS

En Toyota er langtidsholdbar. Derfor er en brugt Toyota et godt valg for mange, og med Toyota PLUS kan du trygt købe en brugt bil.

En brugt bil fra Toyota PLUS er grundigt gennemgået efter Toyotas standarder. Det er din sikkerhed for, at bilen er i orden.

Toyota PLUS sikrer dig også mod uforudsete reparationsudgifter – uanset hvor langt du kører. Du skal bare sørge for at passe din nye, brugte bil på et autoriseret Toyota-værksted.

De mange Toyota PLUS-biler, som du kan finde her på siden, giver dig mulighed for at vælge brugt bil uden at give afkald på teknisk og økonomisk tryghed.

Se vores udvalg af brugte biler her, og find præcis den Toyota model, der bedst passer til dit behov og budget.

Hvorfor bør du vælge en brugt bil?

Når du vælger en brugt bil, vil du typisk kunne få en større, bedre udstyret model, end hvis du skulle købe en ny bil til samme pris.

Du vil også typisk få et mindre årligt værditab ved valg af en brugt bil frem for en ny bil.

Til gengæld må du forvente lidt større udgifter til vedligeholdelse og brændstof, når du vælger en brugt bil, da sliddele naturligvis skal skiftes, og da ældre modeller ofte bruger lidt mere brændstof end de nyere modeller.

Når du vælger en Toyota PLUS, er du godt dækket ind med hensyn til bilens stand, holdbarhed og driftsøkonomi.

Toyotas biler er kendt for at holde godt – se alle de brugte biler ovenfor!

Skal du købe en brugt bil eller en ny bil?
Hvorvidt du skal købe en ny eller en brugt bil afhænger af alt fra økonomiske overvejelser til præferencen for duften af ny bil. Først og fremmest afhænger beslutningen af dit budget og dine behov.

Her er de vigtigste overvejelser, du bør gøre dig, inden du kigger efter en ny eller en brugt bil:

 • Hvad er mit budget?

 • Hvad er mine bilbehov?

 • Hvor længe skal jeg have bilen?

 • Hvor stort er mit kørselsbehov?

 • Hvilket ekstraudstyr ønsker jeg?


Et stort kørselsbehov og et ønske om at beholde bilen i en længerevarende periode taler for at købe en ny bil.

En brugt bil kan til gengæld være et fremragende alternativ, uden at du behøver at gå på kompromis med hverken ejerperioden, kørselsbehovet eller trygheden. Det gælder især, hvis du vælger en premium brugt bil som en Toyota Plus.
En ny bil har stadig sine fordele - se hvilke

Med en brugt bil fra Toyota PLUS får du tryghed hele vejen rundt. Det gælder også i budgettet.

Men en ny bil har også sine fordele.

For mange er alene duften af ny bil den udslagsgivende faktor. Og selv efter duften af ny bil er fordampet, tilbyder en ny bil den seneste teknologi og det bedste sikkerhedsudstyr.

Du får også muligheden for selv at vælge farve, interiør og udstyr – helt som du vil have det.

Der er også grund til at overveje brændstofsøkonomien. Særligt Toyotas nye hybridbiler kører væsentligt længere på literen end de fleste ældre biler.

Husk derfor altid at sammenligne brændstofeffektiviteten mellem en ny og brugt bil – især hvis du har et stort kørselsbehov.

Er du interesseret i en splinterny Toyota – så find den bil, der passer dig her

De seneste nyheder fra Toyota

 Toyota starter produktionen af Yaris Cross Toyota starter produktionen af Yaris Cross Produktionen af den helt nye, skarpt designede, kompakte SUV, Toyota Yaris Cross, er netop sat i gang. Tag på camping med Toyotas delebilskoncept KINTO Share Tag på camping med Toyotas delebilskoncept KINTO Share Har man endnu ikke lagt planer for sin sommerferie i år, står Toyotas delebilskoncept, KINTO Share, klar med et godt tilbud. Toyota Yaris mest solgte bil i juni Toyota Yaris mest solgte bil i juni Den nye Toyota Yaris satte alle andre bilmodeller til vægs i juni og blev den mest solgte bil i Danmark. Helt ny Toyota Yaris Cross fra 224.990 kr Helt ny Toyota Yaris Cross fra 224.990 kr Når Toyota til oktober introducerer den nye, skarpt designede, kompakte SUV, Yaris Cross, bliver det til en attraktiv pris fra blot 224.990 kr.