1. Brugte biler
 2. Find brugt bil
 3. Find din brugte RAV4

Find din brugte RAV4 her

Find din brugte RAV4 hos din udvalgte forhandler herunder

POST https://usc-webcomponents.toyota-europe.com/v1/car-filter/dk/da?carFilter=used&brand=toyota&uscEnv=production&sortOrder=published&disabledFilters=usedCarBrand&model=RA%2CRE

Timeout waiting for connection from pool

Hvilken RAV4 passer dig bedst?

En RAV4 er et godt valg, også brugt. Og derfor kan det være svært at vælge årgang og model.

Går du efter den meget robuste 1. generation?

Eller er den mere rummelige 2. generation bedst? Den mere avancerede 3. generation, eller måske den mere stilede 4. eller 5. generation?

Her finder du Toyotas egen guide, der kan hjælpe dig med at kende forskellene på de forskellige RAV4-generationer. Der er forskel i deres unikke egenskaber, faceliftdetaljer, motoropdateringer og ydeevne både i forhold til motoren og terræn.

Ens for alle RAV4
Uanset hvilken RAV4 du vælger, vælger du en bil, du kan stole på. Klassens måske bedste køreegenskaber og fleksibilitet er sat i højsædet. SUV’en er kendt for at kombinere komfort og rummelighed med den robusthed, du forventer fra en firehjulstrækker.

Hver generation af RAV4 har forskellige styrker, så overvej hvilken specifik årgang og udstyrsniveau, du ikke kan leve uden.

I 2019 var RAV4 den mest sælgende SUV i verden. Og den 4. mest solgte bil i det hele taget. Det bliver man kun, hvis man er ligeså god som en RAV4.

Toyota RAV4 modelhistorie

 • 1994 > 2000

  En SUV i en klasse for sig

  Allerede ved introduktionen vakte RAV4 begejstring og blev European Car of the Year. Det skyldtes dens unikke design, alt det den var god til, men nok mest fordi den ændrede hele opfattelsen af SUV- markedet. Fra 96 og frem er der dual airbag som standard.

  Den kom kun med en 2-liters motor, til gengæld kunne du allerede fra starten tilvælge 4- hjulstræk og automatgear.

  I '98 blev den faceliftet og ydelsen steg fra 119 til 127 hk. Indvendigt kom den med mange forskellige farver. Så der er interiør til enhver smag.

  Modellen er kendt for sine meget lave driftsomkostninger. Den er ikke kendt for dyre reparationer, men vær opmærksom på rust i undervognen, hvis den ikke har fået undervognsbehandling.

 • 2000 > 2005

  Mindre kompakt, mere komfort

  I 2000 blev designet mere forfinet og premium i udtrykket. Modellen er en del større og mere komfortabel end forgængeren. Bilen fås både som 1,8 og 2 liters. Begge motorer er stærkere og mere økonomiske end forgængeren. ABS og flere airbags er standard.

  Selvom det er en SUV med gode terrænegenskaber, så er modeller efter 2000 meget komfortable og præcise på vejen. Ifølge bl.a. TopGear er det den bedste off-road at køre on road med. Modellen fik et lille front- og lygtefacelift i 2003.

  Denne generation er kendt for at drikke lidt for meget olie, og fjedrene kan være slidte. Så kig efter modeller, der har servicebogen i orden.

 • 2005 > 2012

  Mere sikkerhed, mere plads, mindre forbrug

  3. generation betød også 3 nye motorer. En 2 og 2,4 liters benzin samt en stærk 2,2 liters diesel. Så her kan du både vælge mere power eller mere på literen.

  Den føles endnu mere komfortabel, fordi den fik en helt ny indervogn. Sikkerheden er forbedret med side airbags, og stability control. Der er også mere udstyr at vælge mellem. Kig fx efter modeller med keyless entry, 2-zone klimaanlæg og bakkamera.

  I 2009 blev fronten og lygterne faceliftet. Indvendigt blev materialerne og designet også forbedret. Ligesom alle Toyotaer er den mere pålidelig end sine konkurrenter fra samme årgang. Men ligesom forrige generation er den lidt olietørstig. Og så er der få af de ældste varianter, der har haft udfordringer med elruderne. Så husk altid at køre en tur, hvor du tjekker alt, før du bestemmer dig.

 • 2012 > 2018

  Hybrid off-roader

  I 2012 introducerede Toyota deres gennemprøvede hybridteknologi i RAV4. Den store SUV's emissioner og forbrug er derfor best-in-class.

  Designet er ligeså avanceret som teknologien, og dens skarpe linjer gør den endnu mere strømlinet, uden at det er gået ud over pladsen.

  Varianterne uden hybrid er typisk billigere i indkøb og du kan vælge mellem 2 og 2,5 liters benzin samt den effektive 2,2 liters diesel.

  Sikkerhedsudstyret er i top, og denne årgang fik også blind-spot monitorering. Ligesom de to forrige generationer er komforten på vej også i top. Bare spørg Topgear.

  Leder du efter ekstraudstyr, kan du finde elektrisk bagklap, keyless entry og stort panorama-soltag. Kvaliteten er helt i top, og der er ingen kendte svagheder. Men kig alligevel efter modeller, der har servicebogen i orden.

 • 2018 >

  Højere, stærkere og helt sin egen

  Det markante design er et moderne take på en off-roader, der er lige så kapabel på vejen. Dens højere frigang og dens nye undervogn og torque-vectoring 4-hjulstræk sikrer, at en RAV4 ikke lige lader sig stoppe af hvad som helst.

  Vælger du hybrid, får du den nyeste generation af teknologien og plugin-varianten giver dig, udover det lave forbrug, også adgang til at parkere sammen med elbilerne. Det er den kendte 2,5 liters benzinmotor, der sidder i alle varianterne.

  Du kan finde modeller med elektriske sæder, og så de nye ventilerede forsæder. Infotainment-systemer har alt, hvad du forventer af en moderne bil og går du op i lyd, så gå efter modellen med JBL premium højtalerne.

  Alle modellerne kommer med Toyota Safety Sense, som inkluderer nødbremse, fodgængerovervågning og adaptiv cruise-control.

Brochure-arkiv på RAV4

Fordele, når du køber en brugt RAV4 hos Toyota

 • Service af din brugte RAV4

  En RAV4 skal til serviceeftersyn for hver 15.000 km eller 12 måneder, alt efter hvad der kommer først. 

  Mere om Service »

 • Toyota Relax

  En brugt Toyota RAV4, som er under 10 år eller har kørt færre end 185.000 km, kommer altid med 12 måneders Toyota Relax, når du køber bilen hos en Toyota-forhandler. Det er en omfattende serviceaktiveret garanti, som du nemt fastholder, hvis du overholder bilens serviceintervaller. Det kan du gøre indtil bilen bliver 10 år eller når 185.000 km, hvad der kommer først. 

  Mere om Relax »

 • Toyota Vejhjælp

  Der følger altid 12 måneders Toyota Vejhjælp med er serviceftersyn af en RAV4 – uanset bilens alder. 

  Mere om Vejhjælp »

 • Tilbehør til din brugte RAV4

  Der er masser af tilbehør til en brugt RAV4. Om du leder efter vinterhjul, alufælge, nye måtter eller styling, så kan du købe det gennem alle Toyotas forhandlere.

  Tilbehør & priser » (Opens in new window)

 • Danmarks bedste værksted

  Hele 20 år i træk er Toyotas værksteder blevet kåret til Danmarks Bedste Værksted. Det er de danske bilejere, der står bag kåringen, og de begrunder den blandt andet med ”overholdelse af aftaler, når bilen er på værksted” og ”høj kvalitet og service på værkstedet uanset bilens alder”.

  Mere om Danmarks bedste service »

 • Få et tilpasset billån

  Er du på udkig efter finansiering af dit billån, kan du få hjælp og rådgivning hos Toyota Finans. Hør din lokale forhandler om dine muligheder for billån, når du køber brugt bil.

  Mere om Toyota billån »

 • Forsikring af din brugte bil

  Som privatperson kan du tegne en bilforsikring gennem Toyota, når du køber en ny eller brugt bil hos en af vores autoriserede forhandlere. Er du uheldig og får en skade på din bil, fortjener din Toyota den allerbedste behandling.

  Mere om Toyota forsikring »

Modtag nyheder fra Toyota

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så er du altid opdateret om nyheder, kampagner, gode tilbud og konkurrencer fra Toyota.
Tilmeld dig