1. Brugte biler
 2. Find brugt bil
 3. Find en brugt Corolla

Brugt Toyota Corolla

Se udvalget af brugte Toyota Corolla til salg hos vores netværk af autoriserede Toyota-forhandlere. Søg blandt modeller, forhandlere, drivlinje eller andre specifikationer, og find en brugt Toyota Corolla, som matcher dine behov. Blandt vores brugte Toyota Corolla finder du både Hatchback og Touring Sports, hybrid og benzin-modeller.

POST https://usc-webcomponents.toyota-europe.com/v1/car-filter/dk/da?carFilter=used&brand=toyota&uscEnv=production&sortOrder=published&model=CO

Timeout waiting for connection from pool

Hvilken Corolla-årgang passer dig bedst?

Selv om du måske har besluttet dig for en brugt Corolla, kan det være svært at vælge rigtigt.

Hvilken er bedst til prisen? Hvad er vigtigst for dig?

Lav pris, sikkerhed, brændstofeffektivitet, udstyr, eller måske er det bare soltaget, der er allervigtigst - de er jo alle sammen Toyotaer!

Nedenstående guide hjælper dig med at skelne mellem de forskellige Corolla-generationer.

De nyere modeller er selvfølgelig dyrere så brug guiden til at finde bilen, der passer dig, dine behov og dit budget.

Ens for alle Corollaer
Corolla har altid været kendt for sin pålidelighed, brændstofeffektivitet og lave driftsomkostninger. Uanset årgang har den kørt rundt med de mest økonomiske motorer i sin klasse. Både i forhold til forbrug og drift.

Corollaerne har faktisk altid haft et ret karakteristisk design, så det kan være, der er generationer, der falder bedre i din smag end andre. Aircondition har altid været standard, så det behøver du ikke lede længe efter. Til gengæld kan udstyrsniveauet variere ret meget. Og meget udstyr koster sjældent meget mere, når man kigger på de ældre modeller.

Toyota Corollas modelhistorie

 • 1998 > 2002

  20 år ung!

  Da den 8. generation af Corollaen så dagens lys i 1998, var den allerede kendt for at være den mest uopslidelige bil i klassen. For en bil, der har passeret de 20 år, skulle man tro, at brændstoføkonomien haltede efter - men den kan faktisk måle sig med mange meget yngre biler. Den har faktisk også airbag i begge sider og ABS.

  Noget, du ikke kan forvente, hvis du kigger efter biler i den prisklasse og alder. I 2000 fik den er facelift af front og lygter samt forbedret brændstoføkonomi. Selvfølgelig kan du ikke forvente samme udstyr og infotainmentsystemer som på nyere modeller. Senere modeller har generelt også flere hestekræfter end denne generation. Så prøv evt. modellen på motorvejen før du beslutter dig.

 • 2003 > 2008

  Diskret design, forbedret sikkerhed

  Denne generation fik markant bedre sikkerhedsudstyr, der er fuldt på højde med mange nutidige modeller. Sideairbag, vinduesairbags og flere af dem fik også ESP. Et system der var forbeholdt markant dyrere biler dengang. Infotainment-systemet er med, dog stadig ret basic med CD-afspiller.

  Modeller efter 2005 fik et facelift af fronten og lygter, og flere synes, den fremstår mere moderne.

  Bagsædepassagererne vil lægge mærke til, at de har fået mere plads, og generelt er kabinen opgraderet. Motoren er ligesom altid pålidelig og med bedre økonomi end den forrige generation.

 • 2009 > 2013

  En helt anden klasse

  10. generation var et markant ryk fremad for Corolla. Interiøret og komforten blev markant forbedret både i forhold til design og materialer. Sikkerhedsudstyret blev udvidet med ESP og traction control som standard, samt aktive nakkestøtter foran.

  Den kendte og elskede 1.8 4-cylindrede blev endnu engang opgraderet og forbedret. I 2011 kom et facelift af front og lygter og justeret motor med reducerede emissioner til følge.

  Bagagerummet er enormt, hvis man sammenligner med konkurrenterne i klassen og vi tror ikke, du finder en mere end 10 år gammel motor, der kører længere på literen.

  Skal man lede efter svaghederne, så er det nok, at der er nogle, der vil savne lidt kræfter. Men det er selvfølgelig en smagssag. Til almindelig pendling får du en bil med høj komfort, kvalitet og køreglæde.

 • 2014 > 2019

  Hybrid dynamik

  I 2014 blev designet mere kantet, nogle vil kalde det aggressivt. Og køreegenskaberne fulgte med. Flere kræfter, bedre affjedring og mere dynamiske køreegenskaber. Sikkerheden kom helt i top med nødbremse, frontkollisions- samt vognbaneskiftovervågning.

  Her skal man holde øje med udstyrslisterne - de kan nemlig blive lange med bakkamera og forskellige niveauer af infotainment-systemet, der har Bluetooth, men visse modeller har også navigation med touchscreen.

  Motorteknikken og aerodynamikken forbedrer igen igen brændstoføkonomien og alt i alt er det en avanceret bil. Derfor fik den også kun et minimalt facelift i 2017, hvor der blev justeret lidt på motoren og designet.

  Designet betyder så samtidig, at der er lidt mindre plads på bagsæderne og i bagagerummet, hvis man sammenligner med den forrige generation. Ikke hvis man sammenligner med konkurrenterne.

 • 2020 >

  Så god som ny

  Den nuværende model følger stilen med de skarpe linjer, nu hjulpet af markante LED lygter og et bredt smil. Den kommer med alt i sikkerhedsudstyr prækollision, automatisk nedblænde, adaptiv cruise kontrol og vognbaneassistent.

  Der er masser af plads i den, og komforten er i en klasse over konkurrenterne. Her får du en bil der er Apple og Android kompatibel. Du kan også få trådløs opladning af mobilen i visse af udstyrsvarianterne.

  Hybridvarianterne er de mest avancerede i klassen. Et er at de kører langt på literen, et andet er at køredynamikken ikke er ødelagt af et tungt eller dårligt placeret batteri.

  Speederrespons og køreglæden er helt i top også i de modeller, hvor emissionerne er helt i bund.

Brochure-arkiv på Corolla

Fordele, når du køber en brugt Corolla hos Toyota

 • Service af din brugte Corolla

  En Corolla skal til serviceeftersyn for hver 15.000 km eller 12 måneder, alt efter hvad der kommer først. 

  Mere om Service »

 • Toyota Relax

  En brugt Toyota Corolla, som er under 10 år eller har kørt færre end 185.000 km, kommer altid med 12 måneders Toyota Relax, når du køber bilen hos en Toyota-forhandler. Det er en omfattende serviceaktiveret garanti, som du nemt fastholder, hvis du overholder bilens serviceintervaller. Det kan du gøre indtil bilen bliver 10 år eller når 185.000 km, hvad der kommer først. 

  Mere om Relax »

 • Toyota Vejhjælp

  Der følger altid 12 måneders Toyota Vejhjælp med er serviceftersyn af en Corolla – uanset bilens alder. 

  Mere om Vejhjælp »

 • Tilbehør til din brugte Corolla

  Der er masser af tilbehør til en brugt Corolla. Om du leder efter vinterhjul, alufælge, nye måtter eller styling, så kan du købe det gennem alle Toyotas forhandlere.

  Tilbehør & priser »Opens in new window

 • Danmarks bedste værksted

  Hele 20 år i træk er Toyotas værksteder blevet kåret til Danmarks Bedste Værksted. Det er de danske bilejere, der står bag kåringen, og de begrunder den blandt andet med ”overholdelse af aftaler, når bilen er på værksted” og ”høj kvalitet og service på værkstedet uanset bilens alder”.

  Mere om Danmarks bedste service »

 • Få et tilpasset billån

  Er du på udkig efter finansiering af dit billån, kan du få hjælp og rådgivning hos Toyota Finans. Hør din lokale forhandler om dine muligheder for billån, når du køber brugt bil.

  Mere om Toyota billån »

 • Forsikring af din brugte bil

  Som privatperson kan du tegne en bilforsikring gennem Toyota, når du køber en ny eller brugt bil hos en af vores autoriserede forhandlere. Er du uheldig og får en skade på din bil, fortjener din Toyota den allerbedste behandling.

  Mere om Toyota forsikring »

Modtag nyheder fra Toyota

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så er du altid opdateret om nyheder, kampagner, gode tilbud og konkurrencer fra Toyota.
Tilmeld dig