1. Toyota-ejere
 2. Reservedele og tilbehør
 3. Toyota forrude

Toyota forrude

Sikkert udsyn

Når du kører i din Toyota, skal forruden ikke blot sikre udsyn og beskytte mod vind og vejr. Den bidrager også til sikkerheden i tilfælde af en kollision.

Hvis din forrude bliver skadet, kan du roligt lade dit autoriserede Toyota-værksted afgøre, om forruden kan repareres eller skal udskiftes.

Det er afgørende for sikkerheden, at din Toyota er udstyret med en kvalitetsforrude. Sikkerhedstest dokumenterer, at originale Toyota-forruder giver dig den højeste kvalitet.

Originale Toyota-forruder er ikke blot testet for holdbarhed og styrke. Vi sikrer også optimalt udsyn ved at teste for evt. glasdeformation, som kan give optiske forstyrrelser.

Skal ruden repareres eller udskiftes, er dit autoriserede Toyota-værksted bedst til at udføre opgaven. Vores veluddannede teknikere kender din Toyota bedre end nogen anden og arbejder i henhold til vores høje standarder, så du kan køre videre med ro i sjælen.

 • Større sikkerhed

  Udover at skærme dig mod vind og vejr, vil en original Toyota-forrude beskytte dig i tilfælde af uheld.

 • Kompromisløs kvalitet

  Originale Toyota-forruder giver god lyd- og temperaturkomfort, UV-filter og høj optisk kvalitet, så du har sikkert udsyn.

 • Perfekt pasform

  Originale Toyota-forruder er specifikt fremstillet til Toyotas biler og forberedt til integration med Toyota Safety Sense. 

Toyota reservedele