VI PRÆSENTERER

ANDREA
ESKAU

Andrea Eskau er har vundet firedobbelt guld og en enkelt sølvmedalje som paralympisk håndcykelrytter. Hun har endvidere også vundet fire guldmedaljer, fire sølvmedaljer og to bronzemedaljer ved de paralympiske vinterlege. Nu har hun indgået et partnerskab med Toyota, så hun kan optimere sine præstationer endnu mere.

Para® Tech Andrea Eskau fik en skade på rygsøjlen ved en cykelulykke. Hun ville heller ikke sætte tempoet ned, og i stedet for besluttede hun sig for at stille op ved de paralympiske lege.Og selv efter fire guldmedaljer ved sommerlegene og yderligere fire guldmedaljer ved de paralympiske vinterlege var hendes mål om at blive hurtigere ikke indfriet. Roger og Andrea arbejdede sammen med et team af Toyotas udviklere på at forbedre hendes håndcykel yderligere. I dag er hendes håndcykel 30 % lettere og optimeret, så hun kan præstere bedst muligt.“Jeg så på min daværende håndcykel, og jeg kunne mærke det med det samme. Den havde brug for et nyt koncept … mere stivhed og mindre vægt. Det er spændende, at jeg kan kommunikere med racerkøreren og racerbilen i en og samme person, for hun er selve motoren.”ROGER KIRSCHNER, udvikler

NÅR DU ER FRI TIL AT BEVÆGE DIG, ER ALT MULIGT

Dedikeret til at hjælpe sportsfolk.

Toyota og Andrea har i de sidste 7 år arbejdet sammen om en række projekter – også hendes individuelt udviklede skislæde. Vi føler os forpligtede til at give vores sportsfolk de redskaber, de har brug for, til at føle styrken ved at bevæge sig.

Andrea Eskaus individuelt udviklede racercykel set fra siden; den lave profil og stellets muskuløse konturer tilfører en følelse af fart.
De olympiske og de paralympiske lege.

Som den globale officielle mobilitetspartner for IOC og IPC arbejder Toyota dedikeret for at maksimere det menneskelige potentiale til at kunne bevæge sig og hjælper deltagere ved de olympiske og de paralympiske lege med at opnå deres mål ved at skabe tilgængelighed, øge synligheden og forbedre teknologien. Ved hjælp af partnerskaber arbejder Toyota for at tilskynde folk verden over til at tage det første skrift hen imod at indfri deres drømme uanset køn, alder, nationalitet eller handicap, fordi vi hos Toyota tror på, at alt er muligt, når man er fri til at bevæge sig.

Toyota GAZOO Racing.

Toyotas engagement i motorsport tjener et bestemt formål: at fintune både biler og mulighederne hos de folk, der laver dem. Det har været Toyotas produktionsfilosofi lige siden vores grundlægger Kiichiro Toyodas tid. De ekstreme betingelser i motorsport blotlægger bilers fulde potentiale. Et potentiale, som man ikke oplever ved hverdagskørsel. Motorsporten gør det muligt for os at teste en bils ultimative grænser — og at flytte disse grænser endnu længere, så vi kan lave stadigt bedre biler.