Toyota vejhjælp

Få 1 års vejhjælp, når du får udført service* hos Toyota!

Når du køber en Toyota, får du automatisk 1 års gratis vejhjælp i hele Europa med i prisen. Og når det år er gået, er det nemt at forlænge aftalen. Det eneste, du skal gøre er at få serviceret din bil hos Toyota.

Det får du blandt andet med Toyota Vejhjælp:

  • Hjælp på stedet
  • Bugsering
  • Udlejningsbil til rådighed
  • Hjemtransport af bilen
  • Fortsæt din rejse


Læs om vejhjælp »Hvornår kan jeg bruge Toyota Vejhjælp

Vi rykker ud døgnet rundt, hvis du er udsat for havari eller kommer ud for en ulykke, og det er uforsvarligt at køre videre i bilen. Hvis du har indbrud i bilen, eller hvis du punkterer. Det kan også være, du løber tør for brændstof eller dit batteri er fladt – og så kan du få brug for at blive trukket fri af sne, mudder eller sand.

Alt det får du med Toyota Vejhjælp

Hjælp på stedet

Har du brug for vejhjælp, sørger Toyota Vejhjælp for den nødvendige reparation af bilen på stedet, hvis dette er praktisk muligt, og hvis reparationsomkostningerne er mindre end omkostningerne til bugsering.

I visse lande gælder der særregler på motorveje og tunnel/broanlæg. Her kan man ved henvendelse blive bedt om at benytte nødtelefoner langs motorvej/broanlæg. Når køretøjet er udenfor motorvej/broanlæg, vil Toyota Vejhjælp overtage hjælpen. Fx franske motorveje og Øresundsbroen.

Bugsering

Ved havari, der ikke kan udbedres på stedet, fragtes bilen med eller uden anhænger til autoriseret Toyota-værksted efter eget valg. Derudover dækker Toyota Vejhjælp omkostninger op til DKK 630 til eventuel nødvendig opbevaring af bilen andre steder end på værkstedet.

Hjælp og rådgivning

Toyota Vejhjælp står klar med gode råd og vejledning ved eksempelvis en stjålet bil, et mistet kreditkort samt i forbindelse med sygdom under kørsel.

Afhentning af bilen

Hvis Toyota-værkstedet, der reparerer din bil, ligger mere end 50 km fra dit opholdssted, bestiller og betaler Toyota Vejhjælp en togbillet en vej, for en person. Hvis togrejsen tager mere en 6 timer, kan du som alternativ vælge en flybillet.

Flyt på hotel

Hvis du foretrækker at vente på stedet, mens bilen repareres, bestiller og betaler Toyota Vejhjælp hotelværelser til dig og dine medpassagerer i op til 4 nætter til en pris af maks DKK 940 pr. person pr. døgn. Udgifter til mad, telefonsamtaler og lignende dækkes ikke.

Udlejningsbil til rådighed

Hvis du foretrækker en udlejningsbil, sørger Toyota Vejhjælp for en tilsvarende bil, mens bilen repareres, dog i maks. 3 arbejdsdage. Udlejningsbil forudsætter, at bilen er blevet bugseret. Hvis Toyota Vejhjælp ikke kan skaffe en tilsvarende udlejningsbil, eller lokale forhold gør det umuligt at skaffe en udlejningsbil, holdes Toyota Vejhjælp ikke ansvarlig.

Fortsæt din rejse

Toyota Vejhjælp bestiller og betaler togbilletter til fører og passagerer, så det er muligt enten at rejse hjem eller fortsætte til rejsemålet, forudsat dette ligger inden for dækningsområdet, og at det ikke bliver dyrere end hjemtransport. Hvis rejsen tager mere end 6 timer, tilbydes flybillet.

Vi sørger for reservedele

Hvis bilen ikke kan repareres af det lokale Toyota-værksted i udlandet pga. mangel på reservedele, sørger Toyota Vejhjælp for at skaffe og sende delene til det lokale værksted. Hvis udgiften til selve reservedelene ikke er dækket af producentens garanti på bilen, skal de betales af bilens ejer.

Chaufførservice

Hvis føreren under rejse i udlandet bliver syg, og ingen af passagererne kan køre, tilbyder Toyota Vejhjælp en erstatningschauffør enten til det oprindelige rejsemål inden for dækningsområdet eller til hjemadressen. Bilejeren dækker selv alle øvrige omkostninger ud over erstatningschaufføren.

Hjemtransport af bilen

Såfremt det ikke er muligt at få bilen i køreklar og sikker stand inden for 5 arbejdsdage efter diagnose stilles, gældende fra førstkommende hverdag kl. 12, sørger Toyota Vejhjælp for transport af bilen til et Toyota-værksted i Danmark. Campingvogne og trailere er ikke inkluderet i hjemtransport og faktureres separat.

Toyota Vejhjælp trækker dig fri

Hvis du er kørt fast i Danmark, så trækker Toyota Vejhjælp dig fri uden omkostninger (gælder kun offentlig vej).

Du er dækket i disse lande

Toyota Vejhjælp dækker hele Europa med undtagelse af Grønland, Island og Rusland.

I disse lande er du dækket:

Belgien
Bosnien-Herzegovina
Bulgarien
Ceuta
Kroatien
Cypern
Tjekkiet
Danmark
Estland
Finland
Færøerne
Frankrig
Tyskland
Gibraltar
Grækenland
Holland
Irland
Italien
Letland
Litauen
Liechtenstein
Luxembourg
Makedonien
Malta
Monaco
Montenegro
Norge
Polen
Portugal
Rumænien
San Marino
Serbien
Den Slovakiske Republik
Slovenien
Spanien
Sverige
Schweiz
Storbritannien
Tyrkiet (europæisk del)
Ungarn
Vatikanstaten
Østrig

Har du allerede Toyota Vejhjælp og har brug for hjælp?

Når du er i Danmark - ring 80 60 66 68
Når du er i udlandet - ring +45 70 27 26 62

Relateret indhold

Hvorfor vælge Toyota Service? Hvorfor vælge Toyota Service? Øko-kørsel Øko-kørsel Kør sikkert og langt på literen: Vi kan alle gøre en forskel for miljøet, klimaet og pengepungen ved blot at ændre vores kørestil. Tekniske publikationer Tekniske publikationer Her finder du tekniske informationer, fx reparationshåndbøger, manualer for ekstraudstyr, service-skemaer og elektriske diagrammer for Toyota-køretøjer. Toyota Service Toyota Service Ingen kender din Toyota bedre end os. Book din Toyotas næste serviceeftersyn eller finde dit nærmeste værksted. Vi tilbyder flere forskellige niveauer af service til din Toyota.