Toyota Privatleasing

Friheden til bare at væreFind din model her »


Service indgår altid i din leasingaftale. Den indgår som en fast månedlig ydelse, så du ikke skal bekymre dig om uforudsete udgifter. Virker dette tiltalende for dig? Så bør du måske lease din næste bil. Se priser, fordele ved Toyota Privatleasing, udbud af modeller og kom hurtigt i gang her på siden.

Privatleasing
">

Privatleasing

Lease din bil i dagNemt, billigt og bekymringsfrit

  

Serviceaftale indgår altid i din leasingaftale

  

Du undgår uforudsete udgifter

/
/
Fordele ved privatleasing hos Toyota
 • En privatleasingaftale hos Toyota Finans er baseret på en FDM privatleasing-aftale
 • Du kender som udgangspunkt udgifterne i hele leasingperioden.Det giver budgetsikkerhed og ro i sindet. 
 • Du skal ikke bekymre dig om, hvad bilen har tabt i værdi, når du skal af med den. Efter endt leasingperiode skal bilen blot afleveres til forhandleren.
 • Der er ofte en lavere udbetaling (førstegangsydelse) på en leasingbil end på en bil, du køber. 
 • Din privatleasingaftale hos Toyota Finans indebærer også en Toyota Serviceaftale
 • En leasingaftale inkluderer minimum 15.000 km pr. år og kan øges med intervaller på 5.000 km.
Vi anbefaler, at du overvejer dette, inden du leaser din nye bil
 • Leasingkontrakt
  Du bør se efter, om din leasingkontrakt er en FDM-privatleasing-aftale.
 • Hvem gør hvad ved udløb af aftalen?
  Ved udløb af en Toyota privatleasing overtager Toyota Financial Services Danmark A/S bilen. Du skal blot booke tid til et tjek med FDM, og derefter aftale aflevering hos din Toyota-forhandler.
Vær opmærksom på
 • Det er ikke muligt at trække renteudgifter fra, når man privatleaser.
 • Der er ingen opsparing i bilen ved privatleasing.

 • Det er ikke muligt at købe den leasede bil, når leasingperioden er slut.
 • Finansiering af din bil gennem Toyota Finans kan kun ske via din Toyota-forhandler.
Hvilke krav skal du opfylde?
 • Du må ikke stå i RKI, og du skal kunne få en positiv kreditgodkendelse.
 • Det er et krav, at der er tegnet kaskoforsikring på bilen.
Godt at vide om privatleasing

Leasing er ikke bare leasing. Og hos Toyota handler det om at gøre det komplicerede ukompliceret. For det kan være svært at finde rundt i de mange muligheder.

Her på siden finder du gode råd og tips, som du bør overveje, når du skal beslutte dig for, om leasing af bil er noget for dig.

Tre myter, som vi ønsker at gøre op med
 • Det er mere trygt at eje end at lease – For mange danskere kan det være mere overskueligt at lease end at eje en bil. Du skal ikke bekymre dig om værditabet på bilen, og derudover er service og reparation altid en del af aftalen med Toyota Serviceaftale. Leasing kan derfor på mange måder være en frihed, samtidig med at det giver ro i maven og økonomisk overblik.

 • Man får en stor regning, når man afleverer en leaset bil tilbage – normalt slid på bilen giver ikke vores venskab ridser i lakken, og det er faktisk slet ikke Toyota, som tjekker bilen for skader. Hos Toyota bruger vi FDM som uvildig tredje part. Det synes vi er mest fair.

 • En leaset bil er begrænset af et bestemt kilometer antal - Hos Toyota giver vi som udgangspunkt 15.000 km pr. år med i aftalen, men hvis du regner med at køre mere end dette, så får du bare ekstra kilometer med i din aftale. Dette er noget, du kan aftale med din Toyota-forhandler.
Dig, der bør overveje leasing af bil
 • Du har en god fornemmelse af, hvor langt du må køre om året. Kørselsbehovet kan fx ligge på omkring 15.000 km per år, men du kan sagtens få flere kilometer med i din aftale. Dette kan du snakke med din forhandler om.

 • Du værdsætter at betale et fast månedligt beløb uden risiko for uforudsete udgifter. Alle udgifter til service og reparation er nemlig inkluderet i leasingaftalen. Det står i kontrast til særlig usikkerheden i forbindelse med køb af brugte biler.

 • Du kunne godt tænke dig at få ny bil ca. hvert tredje år.
/

Leasing giver dig altså en række fordele og en overskuelig biløkonomi. Toyota Privatleasing gør det muligt for dig at lease din drømmebil med en attraktiv udbetaling og til en fast, lav månedlig ydelse. Du skal ikke tænke på uforudsete udgifter til service og reparation, da dette indgår i din leasingaftale hos Toyota.

Det er også værd at bemærke, at de 30-59-årige, der er den mest kørende aldersgruppe i Danmark, kører i gennemsnit 12.738,5 km ifølge DTU’s transportvaneundersøgelse fra 2013. Det vil altså sige, at langt de fleste danske bilister kører under 15.000 km per år.

Hvis du sætter pris på ofte at kunne køre på bilferier og lange ture, kan det være du skal overveje køb af ny eller brugt bil. Men en leasingaftale kan sagtens rumme længere ture og ferier med 15.000 eller 20.000 km årligt. Leasing kan altså sagtens have fleksibilitet og plads til længere ture. Men friheden og fleksibiliteten kan koste, hvis du går langt over leasingaftalens kørselsgrænse. Derfor bør du altid aftale med din forhandler, hvilken kørselspakke der passer til dig og dit behov.

/

Eksempelvis når du let op på 3000 kilometers kørsel til og fra en impulsiv bilferie. Lægger du det oveni 40 kilometers daglig pendlen på et arbejdsår har du altså minimum kørt 13.000 km. Oven i det kommer daglige gøremål og besøg til venner og familie.

Måske ønsker du ikke at forholde dig til kørselsbehov på årlig basis, da hverdagen ikke har den forudsigelighed. At eje en bil giver naturligvis en anden frihed end at lease den. Og leasing kan sagtens være et spørgsmål om personligt temperament.

Dit kørselsbehov bestemmer prisen på din leasingaftale

Med privatleasing afhænger prisen på din leasingaftale af dit årlige kørselsbehov. En leasingaftale inkluderer typisk minimum 15.000 km pr. år og kan øges med intervaller på 5.000 km. Har du et ekstraordinært højt kørselsbehov, kan det ofte betale sig for dig at undersøge, om det vil være billigst at lease eller købe en bil.

Tænker du på at tage på spontan bilferie, bør du overveje, om du har plads i dit årlige kørselsbehov, eller om du vil øge antal kilometer pr. år i din leasingaftale.

Sikkerhed – slip for udgifter til service og uforudsete reparationer

Privatleaser du en Toyota, så er det inklusive en Toyota serviceaftale. Det betyder, at du ikke skal bekymre dig om udgifter til service eller uforudsete reparationer på bilen. Du kender som udgangspunkt udgifterne i hele leasingperioden. Det giver budgetsikkerhed og ro i sindet.

Desuden skal du ikke være bange for værditab, når du skal af med bilen, da den blot skal afleveres til din forhandler ved leasingaftalens udløb. Men hvad gør man egentlig ved leasingaftalens udløb? Se nedenstående video og bliv klogere.

Privatleasing giver dig mulighed for at få ny bil ofte

Endnu en vigtig ting at overveje er, om du planlægger at have din bil i 2-3 år eller 4+ år. En privatleasing-aftale vil typisk bedst kunne betale sig på en 3-årig basis.

Du bør derfor tage stilling til, om du foretrækker at have en helt ny bil hvert 3. år eller ejerskabsfølelsen ved at have din egen bil.

Nogle overvejelser om bilkøb og privatleasing kan måles på budgettet – og for mange kan privatleasing være en meget fordelagtig løsning. Lige meget om du er til billeasing eller bilkøb, kan du finde en Toyota-model, der passer dig.

/

Når du afleverer din bil

Toyota privatleasing - Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster det?
Prisen på din privatleasingaftale afhænger bl.a. af løbetiden samt kilometer. Som udgangspunkt løber aftalen over 36 måneder, hvoraf du selv kan vælge, hvor mange kilometer du vil have med i aftalen. Normalt indeholder en leasingaftale 15.000 km pr. år, hvilket dækker de fleste danskeres behov.

Hvorfor skal der være et aftalt kilometertal?
En stor del af prisen på din leasingaftale afhænger af det forventede kilometerforbrug. Det er således et vigtigt parameter når vi skal regne din månedlige ydelse ud.

Hvad med service og reparation?
Toyota privatleasing indeholder Toyota Serviceaftale. Det betyder, at service og reparationer er inkluderet i din leasingaftale, og du skal derfor ikke bekymre dig om ekstraudgifter. Service og reparationer udføres på et autoriseret Toyota værksted, og din bil er derfor i trygge hænder.

Kan man tilkøbe dæk?
Ja. Det er muligt for dig at tilkøbe et komplet sæt dæk gennem din forhandler og betale det over leasingydelsen, hvis du vælger det i forbindelse med opstarten af din leasingkontrakt.

Hvad med den grønne ejerafgift?
Du modtager selv opkrævningen af den grønne ejerafgift direkte fra staten og betaler den selv.

Hvad med forsikring?
Du står selv for forsikringen af din leasingbil, og det er således ikke en del af leasingaftalen. Det er et krav, at en privatleaset bil er kasko- og ansvarsforsikret. Du kan læse mere om Toyota bilforsikring her

Kan man overtage bilen efter privatleasing?
Nej, det er ikke en mulighed. Du kan hverken overtage bilen i løbet af perioden eller ved leasingaftalens udløb.

Fremhævede privatleasing-kampagner