1. Om Toyota
  2. Let's Go Beyond
  3. Paris 2024

Til Paris 2024 og endnu længere ...

Ligesom vores sportshelte stræber vi hos Toyota altid efter at blive bedre. Og som den verdensomspændende mobilitetspartner for de Olympiske og Paralympiske Lege i Paris i 2024, går vi endnu længere for at gøre transport mere tilgængelig end nogensinde for atleter og besøgende. Opdag, hvordan vi giver denne langvarige, globale begivenhed en endnu smartere fremtid med mobilitet for alle.

Kørsel ved Legene

Vi vil bruge vores banebrydende brintteknologi til at udbrede mobiliteten og sende 500 brintdrevne Toyota Mirai'er til at være den officielle flåde til Paris 2024. Disse køretøjer tilbyder transport for alle, hvilket hjælper atleter og besøgende med at reducere deres kulstofaftryk uden at gå på kompromis med kørekomforten.
Mere om Mirai (Opens in new window)

Nul emissioner, stor indvirkning

Med dieselbusser, der øger emissionerne ved arrangementer med stort publikum, ønsker vi at revolutionere busrejser under Paris 2024, så gæsterne har en bedre mulighed. Vi valgte at bruge ti eftermonterede busser, der drives af vores brintbrændselsceller. Disse vil helt sikkert have stor indflydelse under spillene og fremadrettet.

En forpligtelse for fremtiden

At tilbyde transport med fokus på miljøet er mere end blot en forpligtelse til at reducere emissionerne ved begivenhederne i 2024. Det er et løfte om at efterlade en varig arv af miljøforvaltning ved de Olympiske og Paralympiske Lege. Ved at vise verden, hvordan man skifter fra traditionelle transportmetoder til nulemissionsalternativer, kan vi fremskynde overgangen til et kulstofneutralt samfund.

Inspirerer til bevægelse

Når atleter og besøgende samles i Paris for at overvære Legene, er de en del af en bevægelse mod en bedre fremtid. Vi er her for at inspirere andre til at skabe forandring i det bredere samfund og skabe en bedre verden for fremtidige generationer.