1. Om Toyota
  2. Let's Go Beyond
  3. Design

Vi designer en vision for fremtiden

En bils design er det første, folk bemærker. Det er det, der adskiller den. Så vi giver designprocessen den opmærksomhed, den fortjener, for at sikre, at alle detaljer overvejes fra start til slut. Vær med, når vi går endnu længere for at transformere bildesign og forme fremtiden for biler.

Kreativitet møder innovation

Vores prisvindende designstudie, Toyota Europe Design Development (ED²), er et team af dygtige, kreative designere, der brænder for at flytte grænser og levere avancerede konceptforslag, der udfordrer status quo. Med fokus på banebrydende udvendigt, indvendigt og farve-, materiale- og efterbehandlingsdesign (CMF) stræber de altid efter noget unikt og uforligneligt.
Mere om Toyota Europe Design Development (ED²) (Opens in new window)

Fra koncept til skabelse

ED² bringer spændende koncepter til live, lige fra en indledende skitse til det øjeblik, hvor et nyt køretøj rammer gaderne. Toyota C-HR-prologen er indbegrebet af dette. Skabt af teamet hos ED² med det formål at gøre den ikoniske C-SUV endnu dristigere og mere spændende, blev ideen en realitet kun to år efter at have optrådt på Paris Motor Show i oktober 2014. Ken Billes var blandt designteamet, der havde til opgave at tage Toyota C-HR-prologen til et niveau ud over, hvad der tidligere var opnået.

Mere end blot æstetik

Vi tror på, at design af biler handler om mere end at tilfredsstille kundernes smag. Vores designere hos ED² tager hensyn til de økosystemer, vores modeller lever i, og udvider deres anvendelsesområde ud over stil og komfort til at realisere en vision. Ved både at designe og bygge biler i Europa kan vi definere formen på fremtidens innovative køretøjer med fokus på miljøet.