1. Nye biler
 2. Overblik

GR Supra Sport

Coupe

GR Supra - Sport - Coupe
Dawn Blue

Starter fra

896990.0

Motor

2.0 Benzin (258 hk)

Garanti

3 år / 100.000 km.
GR Supra - Sport - Coupe

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/dk/da

Starter fra
896990.0
(inkl. moms)
14 km/l
Brændstofforbrug
161 g/km
CO2-udledning

De angivne værdier er de laveste og højeste i motorprogrammet og ikke nødvendigvis repræsentative for en specifik modelkombination. Det angivne brændstofforbrug og CO2-udslip er beregnet ud fra blandet kørsel (EU-norm). Det virkelige brændstofforbrug kan afvige alt efter kørselsmønster og kørestil. Den angivne pris i boksen er en frapris og er ikke nødvendigvis prisen for den viste model på billedet.


GR Supra Galleri

Udforsk med 360°

 • Design

  Aerodynamics racerdesign

  TOYOTA GAZOO Racing har været med til at hæve Toyota GR Supras præstation. Ved at trække på sin internationale motorsportekspertise opnår Toyota GR Supras design både optimale aerodynamiske træk- og løftegenskaber, såvel som en ideel 50:50 vægtbalance foran/bag.

 • Powerfuld præstation

  Med 3,0 liters sekscylindrede motor har Toyota GR Supra alle ingredienserne til at stimulere dine sanser. Udstyret med en twin-scroll turbolader, direkte brændstofindsprøjtning og variabel ventilstyring, leverer den 340 hk, når den går fra 0-100 km/t på 4,3 sek. og har en topfart på 250 km/t.

 • En styrke i sikkerhed

  Sikkerheden er vigtig i en sportsvogn på dette niveau. Toyota GR Supra er udstyret med Toyota Supra Safety +, en pakke med teknologier, der inkluderer Blind Spot Monitor, Lane Departure Alert og Adaptive Cruise Control med Stop & Go.

Fuld skærm Luk
 • Toyota GR - DNA fra motorsporten

  Toyota GR-serien indeholder en række af Toyota-modeller, som er bygget ud fra viden og teknologi, der stammer fra motorsporten og TOYOTA GAZOO Racing.

  Visionen er, at Toyotas GR-modeller ikke blot skal bruges til at komme fra A til B, men i høj grad også bidrage til køreglæde ud over det sædvanlige.

  Læs mere om Toyota GR-modellerne her »

Den ultimative køreglæde

Aerodynamisk racerdesign

Toyota Gazoo Racing har været med til at hæve Toyota GR Supras præstation. Ved at trække på sin internationale motorsportekspertise opnår Toyota GR Supras design både optimale aerodynamiske træk- og løftegenskaber, såvel som en ideel 50:50 vægtbalance foran/bag.

Med føreren i centrum

Cockpiten i den nye Toyota GR Supra er udformet som i en racerbil med enkeltsæder, og sætter dig i centrum af kørslen. Og du har al den information, du har brug for, lige foran dig på det målrettede, tre-egede rat, et head-up display og en digital kombimåler.

En ren fornemmelse

Den nye Toyota GR Supra er udtænkt som en sportsbil i sin reneste form. Konstrueret uden at gå på kompromis med køreglæde og fornøjelse, Kombinationen med en kort akselafstand og bred bane for at opnå det ideelle 1,55 'gyldne forhold' resulterer i enestående smidighed og stabilitet, selv når du kører den til det yderste.

En styrke i sikkerhed

Sikkerheden er vigtig i en sportsvogn på dette niveau. Toyota GR Supra er udstyret med Toyota Supra Safety +, en pakke med teknologier, der inkluderer Blind Spot Monitor, Lane Departure Alert og Adaptive Cruise Control med Stop & Go. Derudover er der et dæktrykovervågningssystem (TPMS), temperaturalarm og en e-opkaldsfunktion, der advarer alarmtjenester i tilfælde af en alvorlig ulykke, som øger følelsen af almen sikkerhed og pålidelighed.

SE NÆRMERE PÅ BILEN

Se nogle af de design-detaljer, som gør Supra helt speciel.

Udstyr og specifikationer

Se dine muligheder for udstyr og uddybende specifikationer for GR Supra.
Se specifikationer