1. Nye biler
 2. Den nye Toyota C-HR

Den helt nye Toyota C-HR

Vær den første til at køre rundt i den nye Toyota C-HR - reserver bilen nu.

Vi har nu åbnet for reservationerne på den nye Toyota C-HR. Priser starter fra 357.990 for hybridudgaven og fra 399.990 kr. for plug-in hybrid-modellen. 

Se mere i prislisten HER

Vælger du for eksempel at reservere den nye Toyota C-HR Hybrid eller Plug-in Hybrid Style, får du Smartpakke med uden beregning til en værdi af op til 20.000 kr.

Design der bryder med standarden

Banebrydende spændende og kraftfuld

Formerne på den nye Toyota C-HR understøtter bilens bevægelse. Modellens vigtige designfunktioner fremhæves af bilens præcisionsformer og de smukke, organiske detaljer. Samtidig giver stærke karakterlinjer den nye Toyota C-HR en enorm visuel effekt.

 

Uforglemmelig og unik

Den nye Toyota C-HR er en frygtløs udgave af den oprindelige Toyota C-HR, dog er den nydesignede model tro mod originalens DNA. Den er mere coupé-agtig og har også mere plads indvendigt.

Bilens overflader skifter mellem markeret, kantet og flydende, og giver den nye model et futuristisk, og dog stadig genkendeligt billede af Toyota C-HR.

Bi-tone og farvedesign

Det nye bi-tone og farvedesign udvider det kontrastsorte tag til at omfatte bagenden af bilen, følger karosseriets kurver og fremhæver bilens udtryksfulde proportioner.

Designet er frygtløst og selvsikkert og skiller sig ud lige fra starten.

Særligt designede 'flush door' håndtag

Som den allerførste Toyota, kommer den nye Toyota C-HR med smukke 'flush door' håndtag, hvilket er med til at give modellen et rent, skulpturelt design.

20" hjul

Modigt design kræver store detaljer. De maskinskårne 20" hjul giver bilen ekstra opmærksomhed.

Avanceret panoramatag

Det flotte panoramatag* er konstrueret i termisk, effektivt glas, som giver lys og plads uden uønsket varme i kabinen.  *Afhænger af variant. Hør forhandler.
De viste varianter kan variere fra de gældende, danske varianter. Specifikationer og udstyr kan variere fra det danske marked. Hør din forhandler. 

Intelligent teknologi

En unik køreoplevelse

Få en problemfri og personlig oplevelse med den nye Toyota C-HR's nye, intelligente teknologi. Den nye model er rig på funktioner og alligevel intuitiv. Med Android Auto og Apple CarPlay, med den særlige belysning og det fordybende surroundsound-anlæg, bliver din oplevelse endnu bedre.

12,3" multimedia touchskærm

Den helt nye 12,3-tommer touchskærm, der er kompatibel med Apple CarPlay og Android Auto, giver dig adgang til hele verden. Og bruger du bilens indbyggede cloud-navigation, kan du drage fordel af en helt ny geofencing-funktion som sikrer automatisk fuld elektrisk kørsel, når du kører ind i en lavemissionszone.

Digitalt informationsdisplay

Den nye Toyota C-HR kan genkende dig via din smartphone og forbereder derved dine foretrukne indstillinger som bl.a. sædeposition, og hvilke informationer, der skal vises i instrumentdisplayet, head-up displayet og på multimedie touchskærmen.

Lysstemning med 64 farver

Toyota C-HR byder på hele 64 forskellige farver, som giver dig mulighed for at tilpasse din belysning til kølige eller varme toner, afhængig af humør og tidspunkt på dagen. Faktisk kan du programmere bilen til selv at skifte mellem 24 forskellige nuancer i løbet af dagen.

Medrivende surroundsound-anlæg

Toyota C-HR GR SPORT-udgaven rummer et head-up display og JBL premium lydsystem samt en masse andet udstyr. De skræddersyede JBL-højttalere leverer fantastisk lydkvalitet. Metalgitre på diskanthøjttalere hjælper med at levere klare høje toner, mens en kraftig subwoofer supporterer bassen.

Personlig hilsen

Baglygterne på den nye Toyota C-HR byder dig velkommen før hver kørsel med et udvendigt lysdisplay. Og dine personlige indstillinger for sædeposition og display sættes automatisk.

Øget genbrug og genanvendelse

Understøtter bæredygtighed

Den nye Toyota C-HR indeholder dobbelt så meget genbrugsplast som sin forgænger, og over 100 forskellige dele er produceret ved brug af genbrugsplast. Selv sædebetrækket er fremstillet af genbrugte plastflasker.

Veganske materialer

Den nye Toyota C-HR introducerer brugen af nye veganske materialer som et alternativ til læder til fx ratbeklædningen og sædernes elementer.

Genbrugsplast

Den nye Toyota C-HR har dobbelt så meget indhold af genbrugsplast som sin forgænger. Genbrugsplast bruges i mere end 100 forskellige dele. Fx nyt stof til sædebetræk, der er lavet af genbrugte PET-flasker*. *Tilgængelig på nogle varianter

Bilens vægt

Der er lavet andre tiltag inden for både design og teknologi for at mindske bilens klima- og miljøaftryk. Bilens vægt er bl.a. reduceret ved brug af mere højstyrkestål og et helt nyt og innovativt panoramaglastag (gælder særlige varianter - spørg din forhandler).

SÅDAN RESERVERER DU ONLINE

Du kan nemt og sikkert reservere din bil. En reservation giver dig mulighed for at være den første på vejen i den helt nye generation af Toyota C-HR.

 • 1. Vælg bil
  Vælg den unikke Toyota C-HR-variant, som du ønsker at reservere.
 • 2. Indtast oplysninger
  Indtast dine personlige oplysninger, og vælg din foretrukne forhandler.
 • 3. Bekræft
  Bekræft din reservation. Herefter bliver du kontaktet af din valgte forhandler.
 • 4. Placer ordren
  Din Toyota-forhandler vil kontakte dig i januar, så du kan færdiggøre din ordre. Du kan lave ændringer til din ordre indtil du har færdiggjort din reservation. 

Spørgsmål og svar om online reservation

En online reservation giver dig mulighed for at sikre at den valgte bil bliver reserveret til dig i reservationsperioden og at du vil være i stand til at bestille denne bil gennem din autoriserede Toyota-forhandler, hvis du i øvrigt opfylder gældende betingelser for køb af en Toyota. 

En reservation udgør ikke en købsforpligtelse. Du kan til enhver tid annullere reservationen uden omkostninger.

Din reservation er gældende indtil den 1. februar 2024 og vil herefter uden varsel og meddelelse herom blive annulleret. Efter den 25. januar 2024, vil det ikke længere være muligt at reservere en bil. 

En online reservation sikrer dig en plads i ordrekøen, når der åbnes for bestilling af privatleasing af den helt nye generation af Toyota C-HR. 

Du kan se priserne på Toyota C-HR her

Nej, der skal ikke betales et depositum. En online reservation er helt uforpligtende og kan til enhver tid annulleres uden omkostninger.

I januar måned 2024, vil du blive kontaktet af din forhandler. Du modtager en mail, hvor du kan vælge om du ønsker at købe bilen eller privatlease den online.
 

Du kan lave ændringer til din reservation, indtil du har underskrevet den endelige ordre. Der er først indgået en bindende aftale om køb og levering, når du har underskrevet en slutseddel hos din Toyota-forhandler.

Ja. Du kan annullere din reservation til enhver tid. Kontakt blot din foretrukne Toyota-forhandler, og informér dem om dit valg.

Det vil tidligst være muligt at prøvekøre Toyota C-HR i starten af 2024.

De første biler forventes at blive leveret februar 2024. Din foretrukne Toyota-forhandler vil informere dig om den forventede leveringstid på din bil, efter der er lagt en ordrer.

Du kan finde betingelser for online reservation HER.