Byg og se pris »
Priser og brochurer »
Find forhandler »
Spørg Toyota »
Din MyT-konto

Supra Sport - Coupe 2-dørs

 • 18" alufælge, sort/sølv poleret (5-dobbelteget)
 • Activt Sportsdifferentiale
 • Adaptiv variabel undervogn (AVS)
 • Røde bremsekalibre, bag
Sammenlign
Toyota Supra - Sport - Coupe 2-dørs
  • Lightning Yellow Farven er ikke tilgængelig for det valgte modelvariant
 • Ice Grey Metallic Farven er ikke tilgængelig for det valgte modelvariant
 • White Metallic Farven er ikke tilgængelig for det valgte modelvariant
 • Silver Metallic Farven er ikke tilgængelig for det valgte modelvariant
 • Black Metallic Farven er ikke tilgængelig for det valgte modelvariant
 • Prominence Red Farven er ikke tilgængelig for det valgte modelvariant
Fra
kr. 829.990
CO2-udledning
167 g/km
Brændstofforbrug
13.6 km/l

Vælg din variant af Supra

Toyota GR - DNA fra motorsporten

Toyota GR-serien indeholder en række af Toyota-modeller, som er bygget ud fra viden og teknologi, der stammer fra motorsporten og TOYOTA GAZOO Racing.

Visionen er, at Toyotas GR-modeller ikke blot skal bruges til at komme fra A til B, men i høj grad også bidrage til køreglæde ud over det sædvanlige.

Læs mere om Toyota GR-modellerne her »

/

Legenden er tilbage

Inspireret af mere end 50 års historisk arv, leverer den nye Toyota GR Supra indtil videre den bedste oplevelse. Med en spændende blanding af kraft, balance og kontrol giver det entusiaster den bedste udgave af køreglæde.

 • Aerodynamisk racerdesign

  Toyota GR Supras flotte design skaber begejstring hos fans af klassiske sportsvogne. Det aerodynamiske racerdesign, Konceptdesignet Condensed Extreme, giver bilen et moderne og kraftfuldt udseende, der samtidigt skaber perfekt performance på vejene.

 • Supras sjæl

  Der går en tydelig tråd gennem alle generationer af Supra, nemlig den sportslige konfiguration med en kraftfuld 6-cylindret rækkemotor fortil kombineret med baghjulstræk. Det er de to grundlæggende ingredienser, der definerer den ikoniske sportsvogn, og som kan spores tilbage til 2000 GT.

 • Powerfuld præstation

  Med 3,0 liters sekscylindrede motor har Toyota GR Supra alle ingredienserne til at stimulere dine sanser. Udstyret med en twin-scroll turbolader, direkte brændstofindsprøjtning og variabel ventilstyring, leverer den 340 hk, når den går fra 0-100 km/t på 4,3 sek. og har en topfart på 250 km/t.

Den ultimative køreglæde

Aerodynamics racerdesign

Aerodynamics racerdesign

TOYOTA GAZOO Racing har været med til at hæve Toyota GR Supras præstation. Ved at trække på sin internationale motorsportekspertise opnår Toyota GR Supras design både optimale aerodynamiske træk- og løftegenskaber, såvel som en ideel 50:50 vægtbalance foran/bag.

Med føreren i centrum

Med føreren i centrum

Cockpiten i den nye Toyota GR Supra er udformet som i en racerbil med enkeltsæder, og sætter dig i centrum af kørslen. Og du har al den information, du har brug for, lige foran dig på det målrettede, tre-egede rat, et head-up display og en digital kombimåler.

En ren fornemmelse

En ren fornemmelse

Den nye Toyota GR Supra er udtænkt som en sportsbil i sin reneste form. Konstrueret uden at gå på kompromis med køreglæde og fornøjelse, Kombinationen med en kort akselafstand og bred bane for at opnå det ideelle 1,55 'gyldne forhold' resulterer i enestående smidighed og stabilitet, selv når du kører den til det yderste.

En styrke i sikkerhed

En styrke i sikkerhed

Sikkerheden er vigtig i en sportsvogn på dette niveau. Toyota GR Supra er udstyret med Toyota Supra Safety +, en pakke med teknologier, der inkluderer Blind Spot Monitor, Lane Departure Alert og Adaptive Cruise Control med Stop & Go. Derudover er der et dæktrykovervågningssystem (TPMS), temperaturalarm og en e-opkaldsfunktion, der advarer alarmtjenester i tilfælde af en alvorlig ulykke, som øger følelsen af almen sikkerhed og pålidelighed.