Toyota Hybrid og miljøet

Vælger du Toyota Hybrid, vælger du bevidst eller ubevidst en bedre fremtid.


Hybrid udleder mindre CO2 og NOx end normale benzin- og dieselbiler. Det kan mærkes på miljøet, og du støtter samtidig op om Toyota Miljøudfordring 2050 ».

Over 15 millioner kører Toyota Hybrid


Vi har kun en klode og en fremtid. Derfor vælger vi miljøet og det gør over 15 millioner Toyota hybridejere også.

Det gør de ikke blot for deres egen eller vores skyld, men især for vores fremtidige generationers skyld.

Hos Toyota har vi sat os et mål om, at CO2-udledninger fra vores biler skal være reduceret med 90% inden 2050. Og vi er allerede godt på vej.

/
/

Mindre CO2 og NOx


Toyota Hybrid udleder 15 til 30 gange mindre NOx-emissioner end fx dieselmotorer.

Toyota Hybrid har altid et mindre benzinforbrug, som giver et lavere CO2 udslip.

Toyotas mål er, at alle nye biler har nul CO2-udslip i hele bilens livscyklus - lige fra fremstilling til deponering og genbrugsmaterialer.

Lille batteri - stor effekt


Du kører op til 50 procent af tiden på ren el i en Toyota hybridbil - hvilket blandt andet gør de korte ture behagelige og næsten lydløse.

Det betyder lavere benzinforbrug, lavere CO2- og NOx-udslip og højere køreglæde.

Et hybridbatteri fra Toyota holder hele bilens levetid - men derudover arbejder vi hårdt på, at udvikle teknologier, så vi kan udnytte og genanvende de brugte og udtjente batterier og biler efterfølgende. Det er en del af Toyota miljøudfordring 2050 »

/

De seneste nyheder fra Toyota

Toyota Hybrid Tryghedsprogram Toyota Hybrid Tryghedsprogram Læs mere om trygheden ved at køre Toyota Hybrid her. Carlsberg vælger hybridbiler fra Toyota Carlsberg vælger hybridbiler fra Toyota Carlsberg i Danmark har netop investeret i sine første fem Toyota hybridbiler, der kører på en kombination af el og benzin og har en brændstoføkonomi på op til 27 km/l. Vi vælger god økonomi Vi vælger god økonomi En Toyota Hybrid kører langt på literen, har automatgear og slides mindre på nogle komponenter fx. bremseklodser. Det betyder, at det kan være mere økonomisk for dig, at vælge en Toyota Hybrid fremfor en benzin- eller dieselbil. Vi vælger pålidelighed Vi vælger pålidelighed Vælger du Toyota Hybrid, vælger du samtidigt sikkerhed, pålidelige løsninger og god service. Toyotas hybridkunder er nogle af vores allermest tilfredse kunder. Du kan stole på, at vi kender din hybridbil bedre end nogen anden, og vi passer godt på den.