COVID-19
Coronavirus opdatering

Toyota har et stort samfundsansvar for at undgå spredning af COVID-19. Alle Toyota-forhandlere prioriterer derfor kunders og medarbejderes sikkerhed, sundhed og velvære meget højt og følger myndighedernes anbefalinger og retningslinjer omkring COVID-19.

Vi tager en række hensyn for at minimere smittefaren og gøre det sikkert for dig at besøge Toyota
  • For din og medarbejdernes sikkerhed skal medarbejdere, kunder, samarbejdspartnere mv. bære mundbind eller visir i alle butikker.
  • Du finder naturligvis håndsprit ved indgangen og også mundbind, hvis du skulle have glemt det.
  • Medarbejderne giver ikke længere hånd og holder en fornuftig fysisk afstand internt og til kunder.
  • Mange steder er der sat plexiglas op mellem medarbejder og kunde for at mindske smittefaren.
  • Alle medarbejdere, som er i berøring med kundebiler, bruger rat- og sædeovertræk og sørger for at desinficere bilens kontaktpunkter samt nøglen efter brug.
  • Der tilbydes afhentning og aflevering af biler uden personlig kontakt eller på din hjemmeadresse, i det omfang det er muligt (Forhør dig hos din lokale forhandler om muligheden).

Kontakt din lokale Toyota-forhandler, og hør om mulighederne for prøvekørsel, bilkøb, service mv. De sidder klar på telefon og e-mail til at tage imod din henvendelse.

Du finder din lokale Toyota-forhandler her:


Find forhandler » Spørg Toyota »

Book et online møde

Har spørgsmål eller ønsker du, at booke et møde med en forhandler? Så kan du nemt og bekvemt gøre det online.

Se også dine online muligheder, når du ønsker at købe eller privatlease en bil.

Vi passer på dig
Kontakt os gerne, hvis du er i tvivl om noget, eller ønsker at vide mere.

Gå direkte til Toyotas online showroom her »

/

De seneste nyheder fra Toyota

Danske eliteatleter nomineret til umulig sportspris Danske eliteatleter nomineret til umulig sportspris Det bliver enten en bordtennisspiller, en håndboldspiller eller et helt landshold i fodbold, der løber med sportsprisen, Intet er umuligt-prisen, når den uddeles ved den årlige sportsgalla, ”Sport 2021”, som DR1 sender direkte fra Boxen i Herning 8. januar 2022. Toyota afslører fuldt modelprogram af elbiler Toyota afslører fuldt modelprogram af elbiler Toyota lancerer 30 nye elbiler frem mod 2030 og forventer at sælge 3,5 mio. elbiler om året samme år, hvilket er helt i tråd med Toyota-koncernens mål om 100 procents CO2-reduktion fra nye biler i Vesteuropa i 2035. Toyota viser brintdrevet GR Yaris Toyota viser brintdrevet GR Yaris Toyota introducerer den roste og prisvindende miniracer, GR Yaris, som en brintdrevet udgave, der kører stort set emissionsfrit ved hjælp af en modificeret forbrændingsmotor. Toyota klar med helt ny GR86 sportsvogn Toyota klar med helt ny GR86 sportsvogn Toyota har netop løftet sløret for billeder og specifikationer på den europæiske udgave af den helt nye sportsvogn, GR86, og dermed også på udgaven, der bliver introduceret i Danmark.