COVID-19
Coronavirus opdatering

Toyota har et stort samfundsansvar for at undgå spredning af COVID-19. Alle Toyota-forhandlere prioriterer derfor kunders og medarbejderes sikkerhed, sundhed og velvære meget højt og følger myndighedernes anbefalinger og retningslinjer omkring COVID-19.

Vi tager en række hensyn for at minimere smittefaren og gøre det sikkert for dig at besøge Toyota
  • For din og medarbejdernes sikkerhed skal medarbejdere, kunder, samarbejdspartnere mv. bære mundbind eller visir i alle butikker.
  • Du finder naturligvis håndsprit ved indgangen og også mundbind, hvis du skulle have glemt det.
  • Medarbejderne giver ikke længere hånd og holder en fornuftig fysisk afstand internt og til kunder.
  • Mange steder er der sat plexiglas op mellem medarbejder og kunde for at mindske smittefaren.
  • Alle medarbejdere, som er i berøring med kundebiler, bruger rat- og sædeovertræk og sørger for at desinficere bilens kontaktpunkter samt nøglen efter brug.
  • Der tilbydes afhentning og aflevering af biler uden personlig kontakt eller på din hjemmeadresse, i det omfang det er muligt (Forhør dig hos din lokale forhandler om muligheden).

Kontakt din lokale Toyota-forhandler, og hør om mulighederne for prøvekørsel, bilkøb, service mv. De sidder klar på telefon og e-mail til at tage imod din henvendelse.

Du finder din lokale Toyota-forhandler her:


Find forhandler » Spørg Toyota »

Book et online møde

Har spørgsmål eller ønsker du, at booke et møde med en forhandler? Så kan du nemt og bekvemt gøre det online.

Se også dine online muligheder, når du ønsker at købe eller privatlease en bil.

Vi passer på dig
Kontakt os gerne, hvis du er i tvivl om noget, eller ønsker at vide mere.

Gå direkte til Toyotas online showroom her »

/

De seneste nyheder fra Toyota

Toyotas mobilitetsselskab KINTO kører med coronavacciner Toyotas mobilitetsselskab KINTO kører med coronavacciner I landets befolkningsmæssige største region, Region Hovedstaden, har man valgt at benytte Toyotas mobilitetsselskab, KINTO, til at løse opgaven med at transportere coronavacciner rundt i regionen. Toyota præsenterer ny Le Mans Hypercar hybridracerbil Toyota præsenterer ny Le Mans Hypercar hybridracerbil De regerende verdensmestre og tredobbelte vindere af 24-timers løbet på Le Mans, TOYOTA GAZOO Racing, har netop løftet sløret for deres helt nye GR010 HYBRID Le Mans Hypercar racerbil. Toyota Yaris i finalen til Årets Bil i Europa Toyota Yaris i finalen til Årets Bil i Europa 60 jurymedlemmer fra i alt 23 lande har stemt Yaris i finalen til kåringen af Årets Bil i Europa 2021. Dermed er det store kandidatfelt skåret ned fra 29 til kun syv. Vinderen kåres til marts. Toyota starter salget af miniraketten GR Yaris Toyota starter salget af miniraketten GR Yaris Biljournalister over hele verden, inklusive Danmark, lovpriser køreegenskaber og køreglæde i Toyotas nye firehjulstrukne miniraket, GR Yaris, der skal danne grundlag for bilmærkets fremtidige rallybil.