COVID-19
Coronavirus opdatering

Toyota har et stort samfundsansvar for at undgå spredning af COVID-19. Alle Toyota-forhandlere prioriterer derfor kunders og medarbejderes sikkerhed, sundhed og velvære meget højt og følger myndighedernes anbefalinger og retningslinjer omkring COVID-19.

Vi tager en række hensyn for at minimere smittefaren og gøre det sikkert for dig at besøge Toyota
  • For din og medarbejdernes sikkerhed skal medarbejdere, kunder, samarbejdspartnere mv. bære mundbind eller visir i alle butikker.
  • Du finder naturligvis håndsprit ved indgangen og også mundbind, hvis du skulle have glemt det.
  • Medarbejderne giver ikke længere hånd og holder en fornuftig fysisk afstand internt og til kunder.
  • Mange steder er der sat plexiglas op mellem medarbejder og kunde for at mindske smittefaren.
  • Alle medarbejdere, som er i berøring med kundebiler, bruger rat- og sædeovertræk og sørger for at desinficere bilens kontaktpunkter samt nøglen efter brug.
  • Der tilbydes afhentning og aflevering af biler uden personlig kontakt eller på din hjemmeadresse, i det omfang det er muligt (Forhør dig hos din lokale forhandler om muligheden).

Kontakt din lokale Toyota-forhandler, og hør om mulighederne for prøvekørsel, bilkøb, service mv. De sidder klar på telefon og e-mail til at tage imod din henvendelse.

Du finder din lokale Toyota-forhandler her:


Find forhandler » Spørg Toyota »

Book et online møde

Har spørgsmål eller ønsker du, at booke et møde med en forhandler? Så kan du nemt og bekvemt gøre det online.

Se også dine online muligheder, når du ønsker at købe eller privatlease en bil.

Vi passer på dig
Kontakt os gerne, hvis du er i tvivl om noget, eller ønsker at vide mere.

Gå direkte til Toyotas online showroom her »

/

De seneste nyheder fra Toyota

Helt ny Toyota Yaris Cross fra 224.990 kr Helt ny Toyota Yaris Cross fra 224.990 kr Når Toyota til oktober introducerer den nye, skarpt designede, kompakte SUV, Yaris Cross, bliver det til en attraktiv pris fra blot 224.990 kr. Gjensidige og Toyota indgår aftale om salg af bilforsikring i Danmark Gjensidige og Toyota indgår aftale om salg af bilforsikring i Danmark Gjensidige indgår partnerskab med Toyota i Danmark om distribution af bilforsikringer til et af Danmarks største bilmærker. Danmarks første skovbadeskov indviet Danmarks første skovbadeskov indviet En helt ny folkeskov med tusindvis af træer og lysåben natur er netop blevet indviet ved Tilst kun få kilometer fra centrum i Aarhus. Brintbil kører over 1.000 km på en optankning Brintbil kører over 1.000 km på en optankning I sidste uge lykkedes det for et team af fire kørere at tilbagelægge over 1.000 km på franske veje på en enkelt tankfuld brint i den nye Toyota Mirai. Dermed overgår Toyota Mirai den tidligere verdensrekord.