COVID-19
Coronavirus opdatering

Toyota har et stort samfundsansvar for at undgå spredning af COVID-19. Alle Toyota-forhandlere prioriterer derfor kunders og medarbejderes sikkerhed, sundhed og velvære meget højt og følger myndighedernes anbefalinger og retningslinjer omkring COVID-19.

Vi tager en række hensyn for at minimere smittefaren og gøre det sikkert for dig at besøge Toyota
  • For din og medarbejdernes sikkerhed skal medarbejdere, kunder, samarbejdspartnere mv. bære mundbind eller visir i alle butikker.
  • Du finder naturligvis håndsprit ved indgangen og også mundbind, hvis du skulle have glemt det.
  • Medarbejderne giver ikke længere hånd og holder en fornuftig fysisk afstand internt og til kunder.
  • Mange steder er der sat plexiglas op mellem medarbejder og kunde for at mindske smittefaren.
  • Alle medarbejdere, som er i berøring med kundebiler, bruger rat- og sædeovertræk og sørger for at desinficere bilens kontaktpunkter samt nøglen efter brug.
  • Der tilbydes afhentning og aflevering af biler uden personlig kontakt eller på din hjemmeadresse, i det omfang det er muligt (Forhør dig hos din lokale forhandler om muligheden).

Kontakt din lokale Toyota-forhandler, og hør om mulighederne for prøvekørsel, bilkøb, service mv. De sidder klar på telefon og e-mail til at tage imod din henvendelse.

Du finder din lokale Toyota-forhandler her:


Find forhandler » Spørg Toyota »

Book et online møde

Har spørgsmål eller ønsker du, at booke et møde med en forhandler? Så kan du nemt og bekvemt gøre det online.

Se også dine online muligheder, når du ønsker at købe eller privatlease en bil.

Vi passer på dig
Kontakt os gerne, hvis du er i tvivl om noget, eller ønsker at vide mere.

Gå direkte til Toyotas online showroom her »

/

De seneste nyheder fra Toyota

Toyota bZ Toyota bZ Velkommen til Toyotas nye bZ-serie, et sub-brand under Toyota, og begyndelsen til en helt ny, spændende æra, hvor vi sammen går beyond Zero for miljøet. Toyota varmer op til Yaris Cross med ny variant Toyota varmer op til Yaris Cross med ny variant Den nye, kompakte SUV, Yaris Cross er en skarptsleben model, der er længere, bredere og højere end søstermodellen Yaris. Nu løfter Toyota sløret for en kommende udstyrsvariant med navnet Adventure samt introduktionsudgaven Premiere Edition. Hospital tester verdens første brintdrevne mobile lægeklinik Hospital tester verdens første brintdrevne mobile lægeklinik Toyota bygger nu verdens første brintdrevne mobile lægeklinik for det Japanske Røde Kors Kumamoto Hospital, der allerede inden sommer tager den forureningsfrie klinik i brug. Verdenspremiere på helt ny Toyota GR 86 Verdenspremiere på helt ny Toyota GR 86 Den nye GR 86 fortsætter, hvor GT86 startede for snart ni år siden, og strutter af køreglæde med lav vægt, lavt tyngdepunkt, en ny og kraftigere, firecylindrede 2.4-liters motor og imponerende køreegenskaber.