GT86 CS-R3

Den nye rallybil fra Toyota Motorsport er klar til start

TOYOTA Motorsport GmbH (TMG) gør store fremskridt med den nye GT86 CS-R3, og prototypen til den baghjulstrukne rallybil bliver snart til virkelighed.

Et optimeret design

Ingeniørerne hos Toyota Motorsport har arbejdet hårdt siden oktober 2013 på at udvikle CS-R3 konceptet som et optimeret design.

Design- og udviklingsafdelingen har analyseret den oprindelige 2-liters boksermotor og er ved at færdiggøre en opgradering, der vil øge den tidligere ydelse på 200 hk.

/

I samarbejde med udvalgte leverandører har TMG også udviklet en sekventiel 6-trins gearkasse til GT86 CS-R3. Denne gearkasse vil sammen med spærredifferentiale og modificerede bremser blive monteret på en testprototype i den nærmeste fremtid.

Det er også lykkedes at integrere et specialdesignet og FIA-homologeret sikkerhedsbur, som reducerer bilens vægt yderligere.

/

Færdigsamling af bilen og de første test er nært forestående GT86 CS-R3 får offentlig premiere i slutningen af august.

Følg med i udviklingen af den nye GT86 CS-R3 på Twitter.

Relateret indhold

Priser, brochurer og specifikationer Priser, brochurer og specifikationer Vi har samlet priser, specifikationer, brochurer på nye og tidligere modeller her, så du nemt kan finde det, du søger. Teknologi og miljø Teknologi og miljø Toyota er en miljørigtig virksomhed med fokus på den nyeste teknologi inden for brintbiler og hybridbiler. Karriere i Toyota Karriere i Toyota Læs om karriere- og uddannelsesmuligheder i Toyota. AYGO presseomtale AYGO presseomtale Læs hvad pressen skriver om AYGO her.