Kontakt Toyota

Har du spørgsmål vedrørende din bil eller Toyotas produkter?

Du kan kontakte Toyota på forskellige måder, hvis du har spørgsmål. Enten direkte til din lokale Toyota-forhandler/serviceværksted, via vores Spørg Os-formular eller telefonen.

Sådan kontakter du Toyota

Har du spørgsmål vedrørende din bil eller Toyotas produkter, skal du altid kontakte din lokale Toyota-forhandler/serviceværksted. Du er også velkommen til at skrive dit spørgsmål til en nærliggende Toyota-forhandler eller -serviceværksted via Spørg Os-formularen.

For øvrige henvendelser kan du kontakte Toyota Danmark på email toyota@toyota.dk, eller på følgende adresse:

Toyota Danmark A/S
Dynamovej 10
2860 Søborg

Henvendelser på telefon
Telefonnummer 4485 0400
Man-torsdag kl. 10:00-14:00 og fredag lukket 

HUSK altid at oplyse om din nummerplade samt give os dine kontaktinformationer, når du skriver til os.

Nye regler om miljøzoner fra juli 2020

For at søge dispensation hos Miljøstyrelsen for manglende partikelfilter i din Toyota, skal du henvende dig til din nærmeste Toyota-forhandler. Efterfølgende sender forhandleren et dokument retur som bekræfter, at det ikke er muligt at få eftermonteret partikelfilter til din Toyota.

En eventuel dispensation fra Miljøstyrelsen bliver givet på baggrund af flere parametre, så det betyder, at en udfyldt erklæring ikke er ensbetydende med, at man er sikker på at få dispensation til at køre ind i miljøzonerne.

Find forhandler »Skriv dit spørgsmål og send det til din nærmeste Toyota-forhandler eller -værksted:


Behandling af dine personoplysninger sker i overensstemmelse med vores privatlivspolitik, som du kan læse her: Privatlivspolitik