1. Toyota forhandlere
 2. STS Biler A/S - Ikast

Autoriseret forhandler, Autoriseret værksted, Brugte biler

Find os

Åbningstider

 • Mandag - Fredag 09:00 - 17:00
 • Søndag 11:00 - 16:00

 • Mandag - Torsdag 07:30 - 16:00
 • Fredag 07:30 - 14:00
 • Toyota Ikast – alt til din Toyota

  Hos Toyota Ikast er omdrejningspunktet kvalitet. Vi bestræber os konstant på at tilbyde vores kunder den bedste mulige kvalitet. Derfor har vi blandt andet samlet servicecenter, værksted og forhandler under samme tag. På den måde har vi strømlinet vores processer, så vores kunder får den bedste oplevelse, når de kommer på besøg.

  I vores udstilling har vi et bredt udvalg af Toyota modeller. Du er velkommen til at gå på opdagelse, når du kommer på besøg.

 • Toyota Ikast servicecenter

  For at tilbyde den bedste kvalitet til vores kunder, anvender vi udelukkende originale reservedele til reparation af biler. Dermed bibeholdes den gode kvalitet, der er forbundet med en Toyota, også efter reparationen er udført.

  Alle serviceringer og reparationer udføres efter strenge retningslinjer, der sikrer, at arbejdet gøres ordentligt. Vores mekanikere er desuden veluddannede og eksperter i Toyota, så du ved, at din bil er i de bedste hænder.

  I Toyota Ikast er vi autoriseret Toyota forhandler, og det er vi stolte af. Vi ved også, at det forpligter og derfor forsøger vi konstant at forbedre vores service.

  Når du kommer på besøg hos os, kan du derfor få installeret den seneste nye Toyota software, som vi har adgang til på grund af vores status som autoriseret Toyota forhandler.

 • Ny bil? – besøg Toyota Ikast

  Når dine omstændigheder ændrer sig, så gør dine behov det også. Det samme gælder naturligvis med hensyn til en bil. Hvis din familie er blevet større, dine kørselsbehov har ændret sig, eller hvis du bare trænger til en ny bil, er der en masse spørgsmål, som skal besvares. Hos Toyota Ikast er vi eksperter i at forene dine behov med den helt rigtige bil. Vores erfarne medarbejdere står altid klar til at rådgive dig. Vi kan ikke give dig svarene, men vi kan hjælpe dig med at finde frem til dem.

  Så kom et smut forbi Toyota Ikast og få en uforpligtende snak med en af vores imødekommende medarbejdere.