1. Toyota forhandlere
 2. STS Biler A/S - Herning

Autoriseret forhandler, Autoriseret værksted, Brugte biler

Find os

Adresse

Allingevej 1
7400Herning

Få rutevejledning Opens in new window

Åbningstider

 • Mandag - Fredag 09:00 - 17:00
 • Søndag 11:00 - 16:00

 • Mandag - Torsdag 07:30 - 16:00
 • Fredag 07:30 - 14:00
 • Toyota Herning – alt til din Toyota

  Uanset om du har behov for service, reparation eller er på udkig efter en ny bil, kan Toyota Herning efterleve dine ønsker. Vores medarbejdere er altid klar til at rådgive dig om din fremtidige bil, og vores veluddannede mekaniker foretager servicering og reparation af din Toyota. Vi tilbyder en stort udvalg af forskellige Toyota modeller, så du kan få en bil der passer til dit kørselsbehov.

  Hos Toyota Herning kan du eksempelvis købe Toyota Land Cruiser modellen. Toyota Land Cruiser er en ustoppelig SUV til alle terræner. Toyota Land Cruiser ser ikke begrænsninger – kun muligheder!

  Har du behov for en 6- eller 7-personers bil, bør du overveje Toyota Verso. Med Toyota Verso får du den ultimative familiebil. Den indeholder smukt design, køreglæde og funktionalitet i en stilfuld indpakning.

 • Toyota Herning servicecenter

  Toyota Herning er autoriseret Toyota forhandler, og det kommer med en lang række fordele. Vores mekanikere er højt uddannede og vidende inden for alle Toyotas modeller, hvilket giver vellykkede serviceringer og reparationer. Når vi foretager reparationer, garanterer vi, at der anvendes originale Toyota reservedele, så du altid er garanteret den gode kvalitet, der medfølger en bil fra Toyota.

  En anden fordel ved at være autoriseret Toyota servicepartner er, at vi i Toyota Herning får den seneste software til Toyota. Når du kommer til servicering eller reparation hos os, kan du derfor få opdateret din bils software til den nyeste.

 • Ny bil? – besøg Toyota Herning

  Har du fået en lille ny i familien, eller sætter du nye krav til din bil, som din nuværende ikke kan leve op til? Så bør du overveje at investere i en ny bil. Hos Toyota Herning står vi til rådighed med vores ekspertise indenfor Toyota modeller, så vi kan hjælpe dig med at finde den helt rette bil til dine behov. Det er uanset om du er på udkig efter en familiebil, SUV, hybrid eller noget helt tredje.

  Kom ned og hils på hos i Toyota Herning og tag en uforpligtende snak om din bil med en af vores kyndige medarbejdere.