1. Toyota forhandlere
 2. NOVABIL A/S - Hjørring

Autoriseret forhandler, Autoriseret værksted, Brugte biler

Find os

Adresse

A.F. Heidemannsvej 2 9800Hjørring

Få rutevejledning Opens in new window
Opens in new window

Åbningstider

 • Mandag - Fredag 09:00 - 17:30
 • Søndag 13:00 - 17:00

 • Mandag - Torsdag 07:30 - 16:00
 • Fredag 07:30 - 14:00
 • Toyota Hjørring – alt til din Toyota

  Leder du efter service, værksted eller forhandler til din Toyota? Så er du kommet til det rette sted. Hos Toyota Hjørring har vi samlet alle dine Toyota behov under samme tag.

  I vores udstilling har vi et stort udvalg af Toyota modeller, som du frit kan gå på opdagelse i.

  Du kan eksempelvis vælge Toyota Auris – den moderne hybridbil. Med Auris får du eksklusivt interiør og eksteriør, og du får rigeligt med plads på bagsæder og i bagagerum.

  Du kan også vælge vores C-HR model. Du får en rummelig coupé, der ikke går på kompromis med køreglæde og komfort.

 • Toyota Hjørring servicecenter

  Din Toyota fortjener den bedste behandling. Derfor bør du vælge et autoriseret værksted, når din bil skal serviceres eller repareres. På den måde sikrer du dig, at det er mekanikere, der er eksperter i Toyota, som varetager din bil.

  Din bil er ikke mere værd end summen af dens dele. Derfor er det afgørende, at der udelukkende anvendes originale reservedele til reparation af din Toyota. Hos et autoriseret værksted garanteres du, at der anvendes originale reservedele til reparation af din bil. På den måde forbliver din Toyota en Toyota.

 • Ny bil? – besøg Toyota Hjørring

  Er du på udkig efter en ny bil? Der går enormt mange overvejelser ind i processen, når man skal vælge sin nye bil. Der skal tages stilling til prisleje, model, ekstraudstyr, farve og meget mere. Hos Toyota Hjørring har vi hjulpet masser af kunder med at finde deres drømmebil, så lad os hjælpe dig også. Vi er eksperter i at forene dine behov med den rette bil, og så er vi dygtige sparringspartnere.

  Besøg Toyota Hjørring og få en uforpligtende snak med en af vores kompetente medarbejdere.