1. Toyota forhandlere
 2. Niels & Morten Petersen A/S

Autoriseret forhandler, Autoriseret værksted, Brugte biler

Find os

Adresse

Tangmosevej 106
4600Køge

Få rutevejledning Opens in new window

Åbningstider

 • Mandag - Fredag 09:00 - 17:30
 • Søndag 11:00 - 15:00

 • Mandag - Torsdag 07:30 - 16:00
 • Fredag 07:30 - 15:00
 • Toyota Køge – alt til din Toyota

  Hos Toyota Køge har vi samlet alle dine bilbehov under et tag; service, værksted og forhandler. Vores topmotiverede og dygtige medarbejdere står altid klar til at hjælpe dig med dine behov.

  Vi har et stort udvalg af Toyota modeller, så vi er sikre på, at vi i fællesskab kan finde den helt rigtige bil til dig.

  Vi har eksempelvis Toyota Avensis modellen. Toyota Avensis er en rummelig familiebil med et tidløst design. Bilen kommer iført et avanceret sikkerhedssystem og en kraftfuld og brændstoføkonomisk motor.

  Vi har også Toyota Prius, den banebrydende forløber for hybridteknologi. Toyota Prius sætter nye standarder for intelligent design. Rigeligt med plads, støjsvag og økonomisk er kun nogle af de mange karakteristika, der definerer Toyota Prius.

 • Toyota Køge servicecenter

  Når det kommer til reparation og service af din Toyota, bør du vælge en autoriseret forhandler. Det garanterer blandt andet, at der anvendes originale reservedele, når din Toyota skal repareres. På den måde bliver din Toyota ved med at være en Toyota – hele vejen igennem.

  Hos Toyota Køge er vi stolte af at være autoriseret Toyota forhandler. Vi følger stramme retningslinjer, når vi foretager reparationer på din bil, og resultatet er ikke til at tage fejl af.

  Vores mekanikere er veluddannede og eksperter på Toyota, hvilket har udrustet dem til at foretage det bedst mulige stykke arbejde. De ved præcis, hvad der er bedst for din Toyota.

  Hos Toyota Køge har vi adgang til den sidste nye Toyota software. Den kan du få installeret i din bil, når du kommer forbi vores værksted.

 • Ny bil? – besøg Toyota Køge

  Når dine omstændigheder ændrer sig, så gør dine behov det også. Det samme gælder naturligvis, når det kommer til din bil. Det kan være, at din gamle bil ikke formår at præstere, som du gerne vil have den til. Måske er der kommet en lille ny i familien, som nødvendiggør en større bil. Uanset hvad dine behov er, kan du roligt komme forbi Toyota Køge og få en snak om dine omstændigheder. Vi er eksperter på Toyota, og vi har masser af erfaring med at forene dine behov med den helt rigtige bil.

  Så kom forbi Toyota Køge og tag en uforpligtende snak med en af vores kompetente medarbejdere.