1. Toyota forhandlere
 2. MTH Biler A/S - Løgstør

Autoriseret forhandler, Autoriseret værksted

Find os

Åbningstider

 • Mandag - Torsdag 09:00 - 17:00
 • Fredag 09:00 - 16:00
 • Søndag 12:00 - 16:00

 • Mandag - Torsdag 07:30 - 16:00
 • Fredag 07:30 - 14:15
 • Toyota Løgstør – alt til din Toyota

  Hos Toyota Løgstør har vi gjort det til vores mål at kunne imødekomme alle vores kunders Toyota relaterede behov. Derfor har vi samlet servicecenter, værksted og forhandler under samme tag.

  Du er altid velkommen til at komme på besøg og gå på opdagelse i vores udstilling, hvor vi har et stort udvalg af forskellige Toyota modeller.

  Du kan eksempelvis vælge Toyota Avensis. Med Avensis får du en rummelig familiebil i et stilsikkert design. Bilen kommer med et avanceret sikkerhedssystem og en økonomisk motor.

  Vi tilbyder også den ultimative familiebil, Toyota Verso. Bilen får stil, køreglæde og sikkerhed til at gå op i en højere enhed.

 • Toyota Løgstør servicecenter

  Når du skal have din Toyota repareret, bør du vælge et autoriseret værksted på grund af de fordele, der medfølger. Eksempelvis anvendes udelukkende originale reservedele under reparation, så din Toyota forbliver en Toyota – hele vejen igennem.

  Hos Toyota Løgstør er vi autoriseret Toyota forhandler, og det forpligter. Derfor er vores mekanikere er Toyota eksperter, så de ved præcis, hvordan din bil skal behandles. Du kan trygt overlade din bil til os, velvidende om, at den er i kyndige hænder.

  Som autoriseret Toyota forhandler har vi i Toyota Løgstør også direkte adgang til den nyeste Toyota teknologi. Den kan du få installeret, hvis du kommer på besøg hos os.

 • Ny bil? – besøg Toyota Løgstør

  Det kan være svært at tage en endelig beslutning, når man skal have ny bil. Der er mange overvejelser, der skal gøres. Spørgsmål som størrelse, prisleje, design og model skal besvares. Hos Toyota Løgstør er vi eksperter i at forene dine behov med den helt rigtige bil. Vores medarbejdere har en masse erfaring med rådgivning af bilvalg, som du kan få gavn af.

  Så tag et smut forbi Toyota Løgstør og tag en uforpligtende samtale med en af vores medarbejdere.