1. Toyota forhandlere
 2. A/S Mogens Frederiksen Automobiler - Svendborg

A/S Mogens Frederiksen Automobiler - Svendborg

Autoriseret forhandler, Autoriseret værksted, Reservedele

Find os

Adresse

Odensevej 56
5700 Svendborg

Få rutevejledning Opens in new window

Åbningstider

 • Mandag - Fredag 09:00 - 17:30
 • Søndag 11:00 - 16:00

 • Mandag - Torsdag 07:30 - 15:30
 • Fredag 07:30 - 14:00

 • Mandag - Torsdag 07:30 - 15:30
 • Fredag 07:30 - 14:00
 • Toyota Svendborg – alt til din Toyota

  Hos Toyota Svendborg har vi tre kerneværdier: kvalitet, seriøsitet og professionalisme. Vi gør vores ypperste for at leverer en enestående service for vores kunder. Derfor har vi også samlet servicecenter, værksted og forhandler under samme tag, så vores kunder har samlet alle deres bilbehov et sted.

  I vores udstilling har vi et stort udvalg af Toyota modeller, og der er helt sikkert en model, der passer perfekt til dig.

  Du kan eksempelvis se på en Toyota Hilux. En pickup skabt til barske terræner. Med et kraftigt karosseri, optimerede sidesektioner og tværbjælker suppleret af ny affjedring, sættes nye standarder for køreegenskaber og komfort.

  Du kan også vælge en Toyota Land Cruiser. Du får en kompromisløs SUV med enestående køredynamik, der samtidig har raffineret interiør og eksklusiv kørekomfort. Med Toyota Land Cruiser ser du kun muligheder, ikke begrænsninger.

 • Toyota Svendborg servicecenter

  Hos Toyota Svendborg har vi været autoriseret Toyota forhandler i mange år, og det er vi stolte af. Vi ved også, at det forpligter. Derfor foretager vi alle vores reparationer efter stramme retningslinjer, der sikrer dig den bedst mulige kvalitet.

  Derudover anvender vi kun originale reservedele, når vi reparerer din Toyota. Vi ved, at en bil ikke er mere værd end summen af dens dele, og derfor anvender vi kun Toyota dele i højeste kvalitet.

  En af de fordele vi har ved at være autoriseret Toyota forhandler er, at vi har får fat i den nyeste Toyota software med det samme. På den måde kan du få opdateret din Toyotas software, når du kommer på besøg hos os.

 • Ny bil? – besøg Toyota Svendborg

  Toyota Svendborg er din autoriserede Toyota forhandler, og derfor garanterer vi, at du altid kan finde et bredt udvalg af kvalitetsbiler hos os. Hos Toyota Svendborg handler det ikke kun om at sælge biler, men om at du har den bedst mulige oplevelse gennem hele forløbet. Vi er eksperter i at forene dine behov med den helt rigtige bil.

  Så kom forbi Toyota Svendborg og få en uforpligtende samtale med en af vores dygtige medarbejdere.