1. Toyota forhandlere
 2. Midtbornholms Auto

Autoriseret forhandler, Autoriseret værksted, Brugte biler

Find os

Adresse

Brovangen 20
3720Åkirkeby

Få rutevejledning Opens in new window

Åbningstider

 • Mandag - Fredag 09:00 - 17:30
 • Lørdag 10:00 - 13:00

 • Mandag - Torsdag 07:30 - 15:30
 • Fredag 07:30 - 15:00
 • Toyota på Bornholm

  Hos Midtbornholms Auto A/S i Aakirkeby får du både forhandler og værksted i et. Så uanset hvilke behov du har, når det kommer til Toyota, kan vi klare det for dig. Vores kompetente medarbejdere er altid klar til at hjælpe dig, uanset om det er om rådgivning om din næste Toyota eller reparation af en skade.

  Hos Toyota Bornholm finder du 15 venlige og professionelle bileksperter, der står klar til at hjælpe dig med alt omkring din Toyota. Vi arbejder hårdt for at sikre, at du er fuldstændigt tilfreds.

 • Toyota Bornholm – Autoriseret forhandler

  Hos vores forhandler på Bornholm, har vi en lang række Toyota modeller til ethvert behov. Vi har blandt andet en Toyota Auris og Auris Hybrid. Denne model er den stilfulde familiebil, der tilbyder en køreoplevelse i særklasse.

  Hos Toyota på Bornholm kan du også Toyota C-HR, med et unikt crossover design. Du får den ideelle hybridbil, og ligger fundamentet for en aktiv livsstil. Toyota C-HR er en enormt populær bil, der blandt andet blev stemt direkte i finalen til Årets Bil i Europa.

 • Et autoriseret Toyota værksted på Bornholm

  I vores Toyota forhandler på Midtbornholm finder du også et autoriseret værksted. Med andre ord har du altså et værksted til alle dine Toyota behov. I vores værksted står vores kompetente mekanikere klar til at reparere din Toyota, og vi garanterer originale reservedele – naturligvis!

  Hvis du har nogle spørgsmål til din Toyota, er du mere end velkommen til at komme forbi Toyota Bornholm og tage en snak med en af vores imødekommende medarbejdere.