1. Toyota forhandlere
 2. Krogsgaard-Jensen Biler A/S - Herlev

Autoriseret forhandler, Autoriseret værksted, Brugte biler

Find os

Adresse

Herlev Hovedgade 197
2730Herlev

Få rutevejledning Opens in new window

Åbningstider

 • Mandag - Fredag 09:00 - 17:30
 • Søndag 11:00 - 16:00

 • Mandag - Torsdag 07:30 - 16:30
 • Fredag 07:30 - 16:00
 • Herlev: byen med det høje hospital

  Herlev er en del af Storkøbenhavn, som er beliggende ca. 11 kilometer fra centrum af København. Herlev grænser op mod byerne: Rødovre, Ballerup og Gladsaxe. Herlev er mest af alt kendt for at huse det 25 etager høje hospital, og er en af de højeste bygninger i Danmark. Herlev Hospital er en bemærkelsesværdig bygning, du ikke kan undgå at se, når du er i området.

 • Toyota Herlev – vi kender din bil

  Er du på udkig efter en kyndig Toyota- forhandler? I så fald bør du tage et smut forbi Krogsgaard- Jensen i Herlev. Krogsgaard- Jensen har siden 1982 været autoriseret forhandler af Toyota, og kan derfor siges at være Toyota-eksperter. Vores store kendskab til Toyota, gør det lettere for os at vejlede dig i, hvilken bil der passer bedst til dig.

 • Hurtig og nem servicebestilling

  Det er hurtigt og nemt at bestille en tid til værksted hos Toyota i Herlev. Skal du booke en tid til service eller reparation, kan du nemlig bestille din tid online. Det gør du hurtigt og nemt. På den måde undgår du at bruge tid på at ringe og bestille tid.

  Hos os får du altid en fast pris inden vi går i gang med arbejdet, skulle der opstår ekstra omkostninger, ringer vi til dig. Du skal derfor ikke frygte uforudsete udgifter, når du afleverer din bil hos os.

  Hos Toyota Herlev glæder vi os til at byde dig velkommen i butikken til en snak om biler. Vores ekspertise dækker bredt, da vi både hjælper med salg, service og reparation af Toyota.

  Kig forbi Toyota Herlev til en snak om biler, og lad os finde den bil der matcher dig og dine behov bedst.