1. Toyota forhandlere
 2. Krogsgaard-Jensen Biler A/S - Farum

Autoriseret forhandler, Autoriseret værksted, Brugte biler

Find os

Adresse

Frederiksborgvej 27
3520Farum

Få rutevejledning Opens in new window

Åbningstider

 • Mandag - Fredag 09:00 - 17:30
 • Søndag 11:00 - 16:00

 • Mandag - Torsdag 07:00 - 17:00
 • Fredag 07:00 - 15:00
 • Toyota Farum

  Hvis din Toyota skal have foretaget en reparation eller rutinemæssig service, er Toyota Farum det rigtige sted for dig. Vores kompetente medarbejdere er altid klar til at hjælpe dig med dine behov. Vi vil også meget gerne hjælpe, hvis du er på udkig efter en ny bil. Vi har et stort udvalg af Toyota modeller, som passer til ethvert behov.

  Hos Toyota Farum kan du eksempelvis få RAV4 modellen. RAV4 er den perfekte kombination af køreglæde og masser af plads. Du får en SUV der er god til fritid, arbejde og en stor familie.

  Du kan også vælge en Toyota Auris. Du får en hatchback med et stilsikkert design og en rummelig kabine. Med Toyota Auris får du også muligheden for at vælge en hybridmodel, så du kan få lige den bil du ønsker dig.

 • Toyota Farum servicecenter

  Din bils værdi er summen af de individuelle dele. Sørg derfor for, at der anvendes originale reservedele, når din Toyota skal repareres.

  Hos Toyota Farum er vi autoriseret Toyota forhandler, og du er derfor garanteret originale reservedele ved reparation. På den måde bliver din Toyota ved med at være en Toyota – hele vejen igennem.

  Vores dygtige mekanikere er altid til rådighed, uanset om du gælder reparation, service eller generel vejledning med hensyn til din Toyota.

  Da vi i Toyota Farum er autoriserede Toyota forhandler, har vi også adgang til den seneste software til din bil. Du kan derfor få din Toyotas software opdateret til det nyeste, når du kommer på besøg.

 • Ny bil? - vælg Toyota Farum

  Når omstændighederne skifter, så gør ens behov det også. Det samme gælder naturligvis med bilen. Hvis familien er blevet større, eller man har andre anvendelsesbehov til sin bil, kan det være på tide at købe en ny. Hos Toyota Farum er vi eksperter i at matche dine behov med en Toyota. Kom derfor ned forbi for en uforpligtende snak, hvor vi kan tage hånd om dine behov.

  Besøg os i Toyota Farum og få den rådgivning som du fortjener.