1. Toyota forhandlere
 2. Frimann Biler A/S - Nykøbing Falster

Autoriseret forhandler, Autoriseret værksted

Velkommen til Toyota Nykøbing Falster

Find os

Åbningstider

 • Mandag - Fredag 09:00 - 17:00
 • Lørdag 09:00 - 15:00

 • Mandag - Torsdag 07:30 - 17:00
 • Fredag 07:30 - 16:00
 • Lørdag 09:00 - 15:00

Søger du en brugt bil?

Er du interesseret i en brugt Toyota, så kan du se udvalget her. Vælg din bil, og kontakt din forhandler direkte.
Find brugt bil

Tid til service?

Leder du efter en ny bil eller et værksted til din Toyota? Så kom på besøg hos vores afdeling i Nykøbing Falster. Find din Toyota-forhandler. Læs mere her.
Book service

Book en prøvetur

Book en prøvetur direkte hos Frimann Biler i Nykøbing Falster.
Vælg model og book prøvetur (Opens in new window)
 • Toyota Nykøbing Falster – alt til din Toyota

  Hos Toyota Nykøbing Falster har vi 5 kerneværdier: Smilet, Respekt, Gennemsigtighed, Fleksibilitet og Oplevelser. Alt sammen er med kundens behov i centrum, så du får den bedste oplevelse muligt. Derudover har vi samlet værksted, servicecenter og forhandler under et tag, så du slipper for besværet.

  Du kan gå på opdagelse i vores store udvalg af Toyota modeller hos Toyota Nykøbing Falster. Vi tror på, at vi kan finde en Toyota, der passer lige til dine behov.

  Vi har eksempelvis Toyota RAV4 modellen. RAV4 er en stor bil, med stor køreglæde. RAV4 er karakteriseret ved masser af plads, innovativt hybridsystem og maksimal tryghed med Toyota Safety Sense. Du får en fantastisk familiebil og SUV til alle terræner.

  Vi har også Toyota Auris, der tilbyder en unik køreoplevelse. Du får en eksklusiv hatchback, med en rummelig kabine og banebrydende hybridteknologi.

 • Toyota Nykøbing Falster servicecenter

  Hos Toyota Nykøbing Falster er vi autoriseret Toyota forhandler. Det giver dig en række fordele, som du ikke vil undvære. Eksempelvis anvender vi udelukkende originale reservedele, når vi reparerer din Toyota. Det forlænger fabriksgarantier og sikrer, at din Toyota forbliver en Toyota. På den måde får du altid den gode kvalitet, der er forbundet med at eje en bil fra Toyota.

  Vores mekanikere er veluddannede og eksperter på Toyota. På den måde er de udrustet til at give dig den bedst mulige vejledning om din Toyota. Reparationer udføres efter stramme retningslinjer, som sikrer, at kvalitet er i absolut top.

  Som autoriseret Toyota forhandler har Toyota Nykøbing Falster direkte adgang til den seneste Toyota software. På den måde kan du også få opdateret din Toyota, når du kommer på besøg hos os.

 • Ny bil? – besøg Toyota Nykøbing Falster

  Det er en stor begivenhed, når man skal have ny bil. Der er mange ting, der skal tages stilling til. Hvilken model skal man have? Hvor meget ekstraudstyr? Hvilken farve skal bilen være? Det kan være overvældende, og det kan være svært at vide sig sikker på, at man har truffet det helt rigtige valg.

  Heldigvis er Toyota Nykøbing Falster eksperter i, at forene dine behov med den helt rigtige bil. På den måde kan du foretage købet af din nye bil med en god fornemmelse i maven, velvidende om, at du har købt den helt rigtige bil.

  Så kom forbi Toyota Nykøbing Falster og tag en uforpligtende snak med en af vores dygtige medarbejdere.