1. Toyota forhandlere
 2. ERA BILER A/S - Helsinge

Find os

Kontakt os

 • Toyota Helsinge – alt til din Toyota

  Hos Toyota Helsinge er vores mission at udvise gæstfrihed til vores gæster. For at give dig den bedste oplevelse, har vi samlet servicecenter, værksted og forhandler under samme tag. Resultatet er, at du kan få alle dine behov opfyldt på samme sted.

  Hvis du leder efter inspiration til din næste bil, er du mere end velkommen til at gå på opdagelse i vores udstilling, hvor vi har et omfattende udvalg af Toyota modeller.

  Vi har eksempelvis Toyota RAV4. Du får en SUV, der er en fryd for øjet. Med RAV4 mødes funktionalitet og design i en højteknologisk pakke.

  Vi tilbyder også den rummelige familiebil, Toyota Avensis. Med Avensis medfølger et stilfuldt design med et avanceret sikkerhedssystem og en økonomisk motor.

 • Toyota Helsinge servicecenter

  Du fortjener den bedste service, og det gør din Toyota også. Vælg derfor et autoriseret værksted, når din bil skal serviceres eller repareres. På den måde får du gavn af en række fordele. Eksempelvis er du garanteret, at der udelukkende anvendes originale reservedele på et autoriseret værksted. At være autoriseret værksted er lig med høj servicekvalitet. Hos Toyota Helsinge er vi autoriseret Toyota forhandler, og det er vi stolte af.

  Alle vores reparationer og serviceringer foretages efter stramme retningslinjer. Vores mekanikere er veluddannede og eksperter i Toyota, så de ved, hvordan din bil skal diagnosticeres og behandles. Du kan derfor trygt overlade din bil til vores mekanikeres kyndige hænder.

  Som autoriseret Toyota forhandler har vi også adgang til den seneste Toyota software. Den kan du få installeret i din bil, når du kommer på besøg hos os.

 • Ny bil? – besøg Toyota Helsinge

  Der kan være mange årsager til, at du er på udkig efter en ny bil. Måske er der en tilføjelse til familien på vej, eller også er det bare på tide med noget nyt. Uanset årsagen er der en masse overvejelser, der skal foretages. Spørgsmål som størrelse, model, budget og ekstraudstyr skal besvares, og det kan være besværligt at få overblik over mulighederne.

  Hos Toyota Helsinge er vi eksperter i at forene dine behov med den rigtige bil. Vi kan hjælpe dig med at besvare de vigtige spørgsmål, så du kan købe din nye bil velvidende om, at du har truffet den rette beslutning.

  Kom på besøg hos Toyota Helsinge og tag en uforpligtende snak med en af vores dygtige medarbejdere.