1. Toyota forhandlere
 2. Djarlo Automobiler A/S - Nærum

Autoriseret forhandler, Autoriseret værksted, Prius-forhandler

Find os

Åbningstider

 • Mandag - Fredag 09:00 - 17:30
 • Søndag 11:00 - 16:00

 • Mandag - Torsdag 07:30 - 15:30
 • Fredag 07:30 - 15:00
 • Nærum: en nordsjællandsk perle

  Nærum er en del af Storkøbenhavn, og grænser op til de Nordsjællandske perler: Holte, Søllerød og Skodsborg. Nærum huser flere offentlige og private virksomheder- Heriblandt kan Toyota nævnes.

  Herudover har Nærum været inspirationskilde til Mads Skjerns tøjforretning ”Tøjhuset” i den klassiske tv-serie Matador.

 • Toyota Nærum – autoriseret service

  Er du på udkig efter en Toyota- forhandler eller værksted tæt på Nærum? I så fald kan vi glæde dig med, at Djarlo Automobiler i Nærum både forhandler og reparerer Toyota.

  Hos Toyota i Nærum tilbyder vi forskellige niveauer af service til din Toyota. Ønsker du at opretholde fabriksgarantien på din Toyota? Så anbefaler vi, at du overholder serviceintervallet for din Toyota, og får den sikkerhedstjekket hver anden gang, du besøger værkstedet.

  Vi er eksperter i Toyota, du er derfor sikker på, at din bil får den bedste service hos os. Hos Toyota i Nærum benytter vi kun originale reservedele, hvilket er med til at sikre gensalgsværdien forbliver høj.

 • Book en prøvetur hos Toyota i Nærum

  Er du på udkig efter en ny Toyota? Hos Toyota i Nærum står vores dygtige forhandlere altid klar til at hjælpe dig med valg af ny Toyota. For at få et bedre indblik i, hvilken bil der passer bedst til dig, anbefaler vi, at du booker en prøvetur. Hos Toyota i Nærum har vi et stort udvalg af biler, så der er en Toyota for enhver smag.

  Se vores udvalg af Toyota-modeller og book en prøvetur her.