1. Toyota forhandlere
 2. Børge Pedersen Automobiler A/S - Næstved

Autoriseret forhandler, Autoriseret værksted, Valgt værksted, Brugte biler

Find os

Åbningstider

 • Mandag - Fredag 09:00 - 17:30
 • Lørdag 11:00 - 14:00

 • Mandag - Torsdag 07:30 - 16:00
 • Fredag 07:30 - 15:00
 • Toyota Næstved – alt til din Toyota

  Hos Toyota Næstved har vi samlet alt, hvad ud behøver til din Toyota under samme tag; værksted, servicecenter og bilforhandler. På den måde slipper du for at skulle bekymre dig om, hvor du skal tage hen med dine forskellige bilbehov.

  Med vores store udvalg af Toyota modeller er vi sikre på, at vi kan finde en bil, der er helt rigtig til dig og dine behov. Du er mere end velkommen til at komme på besøg og gå på opdagelse i vores store udvalg.

  Du kan eksempelvis vælge Toyota Auris. Auris er en hatchback bygget på eksklusive materialer, og den fås med en rummelig kabine og stilsikkert design. Du får en køreoplevelse i særklasse, og så kan Auris også fås med Toyotas hybridteknologi.

  Hvis du er opsat på at få det bedste af det bedste, når det kommer til brintbiler, bør du vælge Toyota Mirai. Med Mirai får du nemlig den perfekte kombination af komfort og køreglæde – leveret af banebrydende brintteknologi.

 • Toyota Næstved servicecenter

  Din Toyota er ikke mere værd end summen af dens dele. Sørg derfor for, at din Toyota forbliver en Toyota.

  Hos Toyota Næstved anvender vi udelukkende originale reservedele, når vi foretager reparationer. Alle vores reparationer udføres efter stramme retningslinjer, så du trygt kan lade din bil repareres hos os. Når man kombinerer det med vores kompetente og højt uddannede mekanikere, får man et resultat, der taler for sig selv.

  Hos Toyota Næstved er vi autoriseret Toyota forhandler, og det er vi stolte af.

  En af de mange fordele ved at vælge en autoriseret forhandler er, at du får adgang til den nyeste software.
  Hos Toyota Næstved kan du derfor få opdateret din Toyotas software til den seneste, når du kommer på besøg.

 • Ny bil? – besøg Toyota Næstved

  Når dine omstændigheder ændrer sig, så gør dine behov det også. Det samme gælder naturligvis, når det kommer til din bil. Hvis der er kommet en lille ny tilføjelse til familien, eller hvis du har fået nyt arbejde, og derfor skal køre mere, kan det være en ide at købe ny bil. Hos Toyota Næstved er vi eksperter i at matche dine behov med den helt rigtige bil.

  Besøg derfor Toyota Næstved og få uforpligtende rådgivning af en af vores medarbejdere.