1. Toyota forhandlere
 2. Autohallen A/S - Slagelse

Autoriseret forhandler, Autoriseret værksted, Brugte biler

Find os

Adresse

Trafikcenter Allé 1 4200Slagelse

Få rutevejledning Opens in new window
Opens in new window

Åbningstider

 • Mandag - Fredag 09:00 - 17:00
 • Søndag 11:00 - 15:00

 • Mandag - Torsdag 07:30 - 16:00
 • Fredag 07:30 - 14:15
 • Toyota Slagelse – alt til din Toyota

  Hos Toyota Slagelse går vi op i at levere en professionel service til vores kunder. Vi har mange års erfaring i bilbranchen, og så har vi samlet værksted, servicecenter og forhandler under samme tag. Uanset hvad dine behov er, vil vi gøre vores bedste for at opfylde dem for dig.

  Du er også mere end velkommen til at gå på opdagelse i vores store udvalg af Toyota modeller. Vi er sikre på, at der er en, der passer perfekt til dig.

  Vi har eksempelvis Toyota Auris, der er en eksklusiv hatchback. Du får en rummelig kabine, eksklusive materialer, og et unikt design. Der medfølger et avanceret motorprogram, der omfatter benzin, turbobenzin og diesel. På den måde får du den fulde kontrol over din køreoplevelse.

  Vi har også Toyota Verso, den perfekte familiebil med plads til 7 personer. Med Toyota Verso går stil, køreglæde og funktionalitet op i en højere enhed. Du får en MPV i særklasse, der kan imødekomme de fleste behov.

 • Toyota Slagelse servicecenter

  Hos Toyota Slagelse er vores kunder ikke bare kunder, de er gæster. Vi gør alt hvad vi kan for at sikre, at vores gæster får en god oplevelse. Det samme gælder naturligvis servicering og reparation af din Toyota.

  Vi er autoriseret Toyota forhandler, og det forpligter. Derfor anvender vi udelukkende originale reservedele til reparationer, hvilket garanterer, at din Toyota forbliver en Toyota. Vores reparationer foretages efter stramme retningslinjer, så arbejdet foretages i den højeste kvalitet.
  Alle vores mekanikere er højt uddannede og Toyota eksperter, så du kan trygt overlade din Toyota til os.

  Som autoriseret Toyota forhandler har vi i Toyota Slagelse desuden adgang til den seneste Toyota software. Den kan du få installeret i din bil, når du kommer på besøg hos os.

 • Ny bil? – besøg Toyota Slagelse

  Er du på udkig efter en ny bil? Så er du kommet til det rette sted. Hos Toyota Slagelse har vi altid de nyeste modeller i vores udstilling. Uanset om du søger en familiebil, hybridbil, SUV eller noget helt andet, så kan vi hjælpe dig på rette vej. Vi er eksperter i at forene vores kunders behov med den perfekte bil.

  Kom på besøg hos Toyota Slagelse og tag en snak med en af vores kompetente medarbejdere.