1. Toyota forhandlere
 2. ATbiler A/S - Fredericia

Autoriseret forhandler, Autoriseret værksted, Brugte biler

Find os

Åbningstider

 • Mandag - Fredag 08:30 - 17:00
 • Søndag 11:00 - 15:00

 • Mandag - Torsdag 07:30 - 15:30
 • Fredag 07:30 - 15:00
 • Besøg den spændende by Fredericia

  På den anden side af Lillebæltsbroen ligger oplevelsesrige Fredericia. Byen byder på alt lige fra kulturelle og historiske attraktioner til smukke naturområder. Tag hele familien med på fisketur eller tag til en af de mange arrangementer i efterårsferien. Du kan også komme på bridgewalking på Lillebæltsbroen, hvor du har en flot udsigt ud over bæltet og Fyn.

 • Toyota Fredericia servicecenter

  Når du tager hele familien med til Fredericia, kan du altid være sikker på at få din bil til service hos Toyota Fredericia, hvis uheldet skulle være ude. Hos Toyota Fredericia står vi altid klar til at hjælpe dig med din bil, også selvom det ikke er en Toyota model. Du får altid et tilbud på reparationen, inden vi går i gang med din bil. Alle vores teknikere har den seneste uddannelse indenfor Toyotas systemer og teknologier. Derfor er du altid sikker på at få den bedste service på markedet til din Toyota.

  Hvis vi opdager flere mangler på din bil imens vi arbejder på den, kontakter vi dig altid for at få din godkendelse, inden vi arbejder videre med den.

  Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os hos Toyota Fredericia.

 • Køb din nye bil hos Toyota Fredericia

  Skal den gamle model skiftes ud, eller er det tid til familieforøgelse? Hos Toyota Fredericia står vi altid klar til at hjælpe dig, så du kan finde den helt rigtige bil til dine behov. Vi er stolte af, at kunne kalde os selv for den bilforhandler med de mest tilfredse kunder. Hos Toyota Fredericia kan du komme forbi og få en prøvetur i en af vores hybridmodeller. Med en Toyota hybrid er du altid sikret en behagelig og næsten lydløs køretur.

  Kom forbi Toyota Fredericia til en uforpligtende snak eller en køretur.