TOYOTA HJULPARK
Afsløringen af verdens første hjulpark forstærker Toyotas engagement i arbejdet med et levere mobilitetsløsninger for alle.
MÅ VI PRÆSENTERE
Lily Rice
Lily Rice er den første kvinde i Storbritannien, der har lavet en backflip i en kørestol. Og hun gjorde det, da hun var kun 13 år gammel. Hun ved, at alt er muligt, når vi har frihed til at bevæge os. Hendes succes inspirerer nu andre piger til at forsøge sig med WCMX. Lily ønsker, at hendes sport en dag bliver anerkendt i de Paralympiske lege, hvor hun så håber, at hun kan deltage.
Toyota hjulpark
Den næste atlet lader sig falde hårdt ned på rampen, så hendes hjul giver genlyd på de hårde træplanker. Lyden fortæller tilskuerne, at en ny atlet er i parken. Men hun er ikke på cykel, skateboard eller rulleskøjter. Hun falder naturligt ind i hybrid skateparken - og sidder i kørestol.

Og hun er ikke den eneste, der smiler. Det er vigtigt for alle, at WCMX bliver anerkendt som en sport - vi kan endda se, at andre para-atleter tager en tur i de medbragte kørestole. Det viser sig hurtigt, at det at være fysisk udfordret ikke har betydning, når man har et stærkt ønske om at bevæge sig.
Dette er første gang for Toyota, og et godt eksempel på Toyotas vision om bedre mobilitet for alle. Toyota ønsker at tilbyde integrerede mobilitetsløsninger til alle, også dem med fysiske handicap, for at sikre et mere inkluderende samfund.
Mauro Caruccio
CEO for Toyota Motor, Italien
/

Inkluderende hybridpark
Hybridparken fokuserer på frihed og det sjove ved at bevæge sig på hjul. Parken er bygget til sportsgrene som BMX, skateboarding og nu også en af de nyeste action-sports på banen; rullestols-motorcross (WCMX).


Begyndelsen til et bedre samfund
Toyota har dedikeret sig til fri bevægelighed - uanset, om det er i hele verden, Danmark, i de enkelte byer eller i en aktivitets-hjulpark, som denne. For når vi har frihed til at bevæge os, er alting muligt.

Mobilitet for alle
Hjulparken giver flere mennesker mulighed for at bevæge sig på måder, som normalt kun er nogle mennesker forundt. Toyotas vision om at udligne forskelsbehandling giver fornyet håb om mobilitet, glæde og lidenskab til alle.


Start Your Impossible
Toyota hjælper atleter som Lily Rice fra Storbritannien med at gøre hendes drøm til virkelighed og give hende ressourcerne, så hun kan synliggøre sin kamp for, at WCMX en dag bliver en officiel paralympisk sportsgren.

/