TOYOTA PARA TECH
Toyotas ingeniører og paralympiske multi-guldmedaljevinder Andrea Eskau har indgået partnerskab omkring, hvad der er muligt indenfor cykelsporten.
MÅ VI PRÆSENTERE
Andrea Eskau
Andrea Eskau er paralympisk håndcyklist og vinder af fire guld- og en sølvmedalje. Hun vandt også fire guld-, fem sølv- og to bronce-medaljer i de paralympiske vinterlege. Nu har hun indgået et partnerskab med Toyota for at forbedre indsatsen endnu mere.
Para Tech Power
Da ingeniør Roger Kirschner blev født var han lam i hele venstre halvdel af kroppen. Hans forældre var begge professionelle racerkørere, og han ville gerne følge med i deres hurtige livsstil. Andrea Eskau fik rygmarvsskader, efter at hun havde været udsat for en cykelulykke. Hun ønskede heller ikke at bremse op, men besluttede i stedet at være med ved de paralympiske lege.

Selv efter at have vundet fire guldmedaljer om sommeren og yderligere fire om vinteren ved de paralympiske lege, havde hun ingen intention om at stoppe. Roger og Andrea arbejdede sammen med et team af Toyota-ingeniører for at fortsætte med at forbedre hendes cykling. I dag er hendes nye håndcykel 30 procent lettere og fuldt ud optimeret til, at hun kan yde sit allerbedste.
Jeg kiggede på den daværende håndcykel og kunne med det samme mærke, at der var brug for et nyt koncept: Mere stivhed og mindre vægt. Det er spændende, at jeg taler til føreren og køretøjet i én og samme person, fordi hun jo selv er motoren.
Roger Kirschner
Ingeniør
The curved, multicolored lines of a Toyota race car reflect track lights. A driver waits behind the wheel.

Mobilitetsteknologien
Toyotas team af ingeniører brugte samme teknologi, som ved TOYOTA GAZOO Racing, og lavede en håndcykel til Andrea, som er både lettere og mere stiv end den, hun kørte med førhen.


Mobilitetsvisionen
Toyota tror på, at alle skal have adgang til mobilitet. Atleter som Andrea er kun et eksempel på, hvordan Toyota hjælper mennesker med at udnytte alle deres evner på at opnå deres fulde potentiale.

Dedikeret til atleter
Toyota og Andrea har arbejdet sammen om en række forskellige projekter i løbet af de sidste syv år, inklusive tilpasning af hendes ski-slæde. Vi er forpligtede til, at give vores atleter de værktøjer, de har brug for, så de kan føle kraften og energien ved at bevæge sig.


Mobilitetspartner
Som den internationale officielle mobilitetspartner for Den Internationale Olympiske og Paralympiske Komité er Toyota forpligtet til at løfte det menneskelige potentiale gennem bevægelse, og hjælpe olympiske og paralympiske håbefulde atleter med at nå deres mål - fx ved at øge adgangen og synligheden af forbedret teknologi. Gennem partnerskaberne forsøger Toyota at opmuntre mennesker over hele verden til at tage de første skridt hen mod at nå deres drømme, uanset køn, alder, nationalitet eller handicap, for hos Toyota mener vi, at når du har friheden til at bevæge dig, så er alting muligt.

Slicing through the wind, Paralympian Andrea Eskau cranks her custom handbike forward.

TOYOTA GAZOO Racing
Toyotas deltagelse i motorsport har en særlig mission: både, at finjustere vores biler og evnerne hos de mennesker, der fremstiller dem. Dette har været Toyotas produktionsfilosofi siden vores grundlægger, Kiichiro Toyodas tid. De ekstreme forhold i motorsport afslører køretøjets fulde potentiale. Potentiale, som vi ikke ser i den daglige kørsel. Motorsport giver os mulighed for at teste et køretøjs grænser - og skubbe disse grænser endnu længere, så vi kan blive ved med at udvikle og lave bedre køretøjer.