LQ
Dette er en konceptbil
Bygger et følelsesmæssigt bånd til sin fører
Tidligere blev vores kærlighed til biler bygget på deres evne til at føre os til fjerne steder og muliggøre vores eventyr. Avanceret teknologi giver os kraften til at matche kundernes livsstil med nye muligheder for spænding og engagement. Toyota er stolte over at kunne tilbyde et køretøj som LQ er Toyota, der leverer en personlig oplevelse, imødekommer førerens unikke mobilitetsbehov og opbygger et endnu stærkere bånd mellem bil og fører.
Power
Batteridrevet - elektrisk
EV Cruising Range
Omkring 300 km
Passagerer
4
Yui - mobilitetsekspert og A.I. agent
“LQ” er et konceptkøretøj, der udnytter avanceret teknologi til at opbygge et følelsesmæssigt bånd mellem bil og fører under temaet ”lær, gro, elsk.” LQ er udstyret med automatiserede køreegenskaber og “Yui”, en kraftig kunstig intelligensdrevet interaktiv agent, der er designet til at lære af føreren og levere en personlig mobilitetsoplevelse. Navnet “LQ” udtrykker Toyotas håb om, at denne bil vil præsentere udviklingen af fremtidige køretøjer, der forbedrer forholdet mellem bil og fører.
Teknologi designet til at give sikkerhed, ro i sindet og en behagelig mobilitetsoplevelse.
LQ er ikke kun udstyret med en SAE-niveau 4 ækvivalent automatisere kørefunktion, men også med et automatiseret betjent parkeringssystem, der giver tilgængelighed og bekvemmelighed. Det forbedrede reality head-up display (AR-HUD) udvider informationsdisplayområdet for føreren, hvilket understøtter sikker kørsel. LQs avancerede siddesystem består af flere oppustelige luftblærer indlejret i sædet og et klimaanlæg i sædet. Begge hjælper med at holde føreren vågen eller afslappet, afhængig af køresituationen.
Intuitiv kommunikation.
LQ bruger tag og gulvmåtte som en intuitiv kommunikationsplatform til at dele information mellem køretøjet og passagerer. Indbygget belysning viser forskellige farver for at indikere automatisk eller manuel køremodus, og lyser forskelligt for at indikere, hvilken passager Yui har. LQ kan også kommunikere information, f.eks. Vejoverfladeforhold til mennesker inden i og uden for køretøjet ved hjælp af den digitale mikromirrorindretning (DMD), der er installeret i dens forlygter. Systemet kan aktivere en million lille indlejrede spejle for at projicere komplekse data på vejen.
Design: Indefra og ud
LQs kabine er designet med en futuristisk, fremadrettet silhuet, der sætter Yui i midten af instrumentpanelet og med linjer, der strømmer fra indersiden af køretøjet ud over dets ydre. Det minimalistiske interiør er glat og elegant med nøgleelementer som klimaanlæg, der er skjult bag usynlige registre. Den 3D-trykte midtkonsol er forstærket ved hjælp af designteknikken til topologioptimering, der giver optimal styrke og understøtter et avanceret interiør med færre understøtningsstrukturer, der er synlige for føreren. Udvendige døre har glas, der sammensmelter det ydre med det indre, skaber et integreret, elegant design.