Intet er umuligt-prisen 2020

Intet er umuligt-prisen er den sportspris, der hædrer opnåelsen af det umulige. Bag prisen står Toyota Danmark, Danmarks Idrætsforbund og Team Danmark.

Intet er umuligt-prisen er den sportspris, der hædrer opnåelsen af det umulige. Prisen gives til en eliteatlet, som har trodset alle odds og kæmpet ekstraordinært hårdt for at nå et stort resultat. Med prisen følger 75.000 kroner. Vinderen findes blandt de nominerede til sportsgalla 'Sport 2020', den 2. januar 2021.

Bag prisen står Toyota Danmark, Danmarks Idrætsforbund og Team Danmark. Toyota er global olympisk og paralympisk toppartner, og har i Danmark dannet et såkaldt Team Toyota bestående af danske eliteatleter, der hver især jagter deres umulige.

Hvad er kriterierne for at vinde prisen?

Prisen gives til en elite atlet/para-atlet, som har trodset alle odds, har gjort det umulige og har kæmpet ekstraordinært hårdt og vedholdende for at nå (tilbage til) store resultater i årets løb.

Det kan fx være, at
  • vende tilbage til en sportsgren efter en alvorlig skade, ulykke, fødsel el. lign og præstere på toppen igen, eller endnu bedre end tidligere.
  • ende i verdenstoppen i en sportsgren på trods af, at man har fysiske forudsætninger imod sig.
  • komme i verdenstoppen i en sportsgren, som vi ikke har fysiske rammer, tradition, bredde m.v. for i Danmark.
  • komme i verdenstoppen i ”omkostningstunge” idrætsgrene, selvom man ikke har haft de økonomiske midler med hjemmefra.

De nominerede offentliggøres i uge 51, 2020.

Intet er umuligt, når først man har sat sig et mål. Læs mere om mobilitet for alle her »

Indstil din favorit til prisen

Kender du en eliteatlet, der har trodset alle odds og kæmpet ekstraordinært hårdt for at nå et stort resultat? Nu kan du indstille din favorit senest den 12. november 2020.

Klik på linket herunder og skriv i kommentarfeltet, hvem du mener, der skal indstilles, og hvorfor.


Hvem er din favorit? »


Sidste års vinder
Intet er umuligt-prisen 2019

Intet er umuligt-prisen blev uddelt for første gang ved den årlige sportsgalla 'Sport 2018', som blev sendt direkte fra Herning på DR1.

Sidste år ved 'Sport 2019' vandt den dengang 24-årige bryder, Rajbek Bisultanov den prestigefyldte pris, der hædrer opnåelsen af det umulige og blev uddelt af Toyota, Danmarks Idrætsforbund (DIF) og Team Danmark.

Rajbek Bisultanov vandt prisen med den begrundelse, at han om nogen har vist, at intet er umuligt.

"Han har trodset en barsk opvækst som flygtning fra Tjetjenien og skabt sig et nyt liv i Danmark med stor menneskelig opbakning fra brydemiljøet. Rajbek er et forbillede, der både formår at satse benhårdt på sin sport og at balancere en uddannelse og civil karriere samtidig. Han er en yderst fortjent vinder af Toyotas Intet er umuligt-pris,” fastslog Team Danmarks direktør, Lone Hansen i sin udtalelse lige efter.

Rajbek Bisultanov modtog som vinder af Intet er umuligt-prisen 75.000 kroner af Toyota ved Sport 2019-gallaen.

Læs mere her »

/

De seneste nyheder fra Toyota

Toyota bZ Toyota bZ Velkommen til Toyotas nye bZ-serie, et sub-brand under Toyota, og begyndelsen til en helt ny, spændende æra, hvor vi sammen går beyond Zero for miljøet. Toyota varmer op til Yaris Cross med ny variant Toyota varmer op til Yaris Cross med ny variant Den nye, kompakte SUV, Yaris Cross er en skarptsleben model, der er længere, bredere og højere end søstermodellen Yaris. Nu løfter Toyota sløret for en kommende udstyrsvariant med navnet Adventure samt introduktionsudgaven Premiere Edition. Hospital tester verdens første brintdrevne mobile lægeklinik Hospital tester verdens første brintdrevne mobile lægeklinik Toyota bygger nu verdens første brintdrevne mobile lægeklinik for det Japanske Røde Kors Kumamoto Hospital, der allerede inden sommer tager den forureningsfrie klinik i brug. Verdenspremiere på helt ny Toyota GR 86 Verdenspremiere på helt ny Toyota GR 86 Den nye GR 86 fortsætter, hvor GT86 startede for snart ni år siden, og strutter af køreglæde med lav vægt, lavt tyngdepunkt, en ny og kraftigere, firecylindrede 2.4-liters motor og imponerende køreegenskaber.