Intet er umuligt-prisen 2020

Intet er umuligt-prisen er den sportspris, der hædrer opnåelsen af det umulige. Bag prisen står Toyota Danmark, Danmarks Idrætsforbund og Team Danmark.

Intet er umuligt-prisen er den sportspris, der hædrer opnåelsen af det umulige. Prisen gives til en eliteatlet, som har trodset alle odds og kæmpet ekstraordinært hårdt for at nå et stort resultat. Med prisen følger 75.000 kroner. Vinderen findes blandt de nominerede til sportsgalla 'Sport 2020', den 2. januar 2021.

Bag prisen står Toyota Danmark, Danmarks Idrætsforbund og Team Danmark. Toyota er global olympisk og paralympisk toppartner, og har i Danmark dannet et såkaldt Team Toyota bestående af danske eliteatleter, der hver især jagter deres umulige.

Hvad er kriterierne for at vinde prisen?

Prisen gives til en elite atlet/para-atlet, som har trodset alle odds, har gjort det umulige og har kæmpet ekstraordinært hårdt og vedholdende for at nå (tilbage til) store resultater i årets løb.

Det kan fx være, at
  • vende tilbage til en sportsgren efter en alvorlig skade, ulykke, fødsel el. lign og præstere på toppen igen, eller endnu bedre end tidligere.
  • ende i verdenstoppen i en sportsgren på trods af, at man har fysiske forudsætninger imod sig.
  • komme i verdenstoppen i en sportsgren, som vi ikke har fysiske rammer, tradition, bredde m.v. for i Danmark.
  • komme i verdenstoppen i ”omkostningstunge” idrætsgrene, selvom man ikke har haft de økonomiske midler med hjemmefra.

De nominerede offentliggøres i uge 51, 2020.

Intet er umuligt, når først man har sat sig et mål. Læs mere om mobilitet for alle her »

Indstil din favorit til prisen

Kender du en eliteatlet, der har trodset alle odds og kæmpet ekstraordinært hårdt for at nå et stort resultat? Nu kan du indstille din favorit senest den 12. november 2020.

Klik på linket herunder og skriv i kommentarfeltet, hvem du mener, der skal indstilles, og hvorfor.


Hvem er din favorit? »


Sidste års vinder
Intet er umuligt-prisen 2019

Intet er umuligt-prisen blev uddelt for første gang ved den årlige sportsgalla 'Sport 2018', som blev sendt direkte fra Herning på DR1.

Sidste år ved 'Sport 2019' vandt den dengang 24-årige bryder, Rajbek Bisultanov den prestigefyldte pris, der hædrer opnåelsen af det umulige og blev uddelt af Toyota, Danmarks Idrætsforbund (DIF) og Team Danmark.

Rajbek Bisultanov vandt prisen med den begrundelse, at han om nogen har vist, at intet er umuligt.

"Han har trodset en barsk opvækst som flygtning fra Tjetjenien og skabt sig et nyt liv i Danmark med stor menneskelig opbakning fra brydemiljøet. Rajbek er et forbillede, der både formår at satse benhårdt på sin sport og at balancere en uddannelse og civil karriere samtidig. Han er en yderst fortjent vinder af Toyotas Intet er umuligt-pris,” fastslog Team Danmarks direktør, Lone Hansen i sin udtalelse lige efter.

Rajbek Bisultanov modtog som vinder af Intet er umuligt-prisen 75.000 kroner af Toyota ved Sport 2019-gallaen.

Læs mere her »

/

De seneste nyheder fra Toyota

Nominerede fundet til umulig sportspris Nominerede fundet til umulig sportspris En fodboldspiller, svømmer eller håndboldspiller løber med sportsprisen, Intet er umuligt-prisen, når den uddeles ved den årlige sportsgalla, ”Sport 2020”, som DR1 sender direkte fra DR Byen 2. januar. Toyota Aygo mest solgte bil i november Toyota Aygo mest solgte bil i november Mikrobilen Toyota Aygo satte alle andre bilmodeller til vægs i november og blev den mest solgte bil i Danmark, viser helt friske tal fra De Danske Bilimportører. På andenpladsen kom den nye Yaris. Toyota gør klar til sidste omgang med succesrig hybridracerbil Toyota gør klar til sidste omgang med succesrig hybridracerbil Når sæsonens sidste løb i World Endurance Championship sættes i gang i Bahrain, bliver det også sidste gang for Toyotas motorsportsteam, GAZOO Racings, succesrige TS050 hybridracerbil. Mere sport og dynamik i ny Toyota C-HR GR Sport Mere sport og dynamik i ny Toyota C-HR GR Sport Toyota løfter sløret for en ny udgave af C-HR med et mere dynamisk udtryk og med tilnavnet GR Sport, der trækker tydelige tråde fra motorsportsafdelingen, TOYOTA GAZOO Racing.