Toyota 5+ tjek

Har bilen stået stille hele vinteren? Lad os tjekke de vigtigste dele, så du er klar til at komme ud og nyde din Toyota på landevejen. Og det koster dig ikke en krone.

/
5+ fordi din bil er over 5 år

Det er ikke nogen hemmelighed, at jo ældre bilen er, jo vigtigere er det, at holde den ved lige.

Bremserne kan være mere slidte, end du tror. Har du husket at toppe med olie? Og batteriet kan være irret af fugten i luften. Det finder du først ud af, den dag bilen ikke vil starte.

Det får du med et 5+ visuelt tjek
Vores erfarne teknikere tjekker, at disse 4 ting i hvert fald er i orden:

  • Bremserne
  • Batteriet
  • Olien
  • Viskerne

Og så fortæller de, hvis (og hvorfor) de vil anbefale, at noget skal udskiftes
/

De seneste nyheder fra Toyota

 Toyota starter produktionen af Yaris Cross Toyota starter produktionen af Yaris Cross Produktionen af den helt nye, skarpt designede, kompakte SUV, Toyota Yaris Cross, er netop sat i gang. Tag på camping med Toyotas delebilskoncept KINTO Share Tag på camping med Toyotas delebilskoncept KINTO Share Har man endnu ikke lagt planer for sin sommerferie i år, står Toyotas delebilskoncept, KINTO Share, klar med et godt tilbud. Toyota Yaris mest solgte bil i juni Toyota Yaris mest solgte bil i juni Den nye Toyota Yaris satte alle andre bilmodeller til vægs i juni og blev den mest solgte bil i Danmark. Helt ny Toyota Yaris Cross fra 224.990 kr Helt ny Toyota Yaris Cross fra 224.990 kr Når Toyota til oktober introducerer den nye, skarpt designede, kompakte SUV, Yaris Cross, bliver det til en attraktiv pris fra blot 224.990 kr.