Toyota 5+ tjek

Har bilen stået stille hele vinteren? Lad os tjekke de vigtigste dele, så du er klar til at komme ud og nyde din Toyota på landevejen. Og det koster dig ikke en krone.

/
5+ fordi din bil er over 5 år

Det er ikke nogen hemmelighed, at jo ældre bilen er, jo vigtigere er det, at holde den ved lige.

Bremserne kan være mere slidte, end du tror. Har du husket at toppe med olie? Og batteriet kan være irret af fugten i luften. Det finder du først ud af, den dag bilen ikke vil starte.

Det får du med et 5+ visuelt tjek
Vores erfarne teknikere tjekker, at disse 4 ting i hvert fald er i orden:

  • Bremserne
  • Batteriet
  • Olien
  • Viskerne

Og så fortæller de, hvis (og hvorfor) de vil anbefale, at noget skal udskiftes
/

De seneste nyheder fra Toyota

Helt ny Toyota Yaris Cross fra 224.990 kr Helt ny Toyota Yaris Cross fra 224.990 kr Når Toyota til oktober introducerer den nye, skarpt designede, kompakte SUV, Yaris Cross, bliver det til en attraktiv pris fra blot 224.990 kr. Gjensidige og Toyota indgår aftale om salg af bilforsikring i Danmark Gjensidige og Toyota indgår aftale om salg af bilforsikring i Danmark Gjensidige indgår partnerskab med Toyota i Danmark om distribution af bilforsikringer til et af Danmarks største bilmærker. Danmarks første skovbadeskov indviet Danmarks første skovbadeskov indviet En helt ny folkeskov med tusindvis af træer og lysåben natur er netop blevet indviet ved Tilst kun få kilometer fra centrum i Aarhus. Brintbil kører over 1.000 km på en optankning Brintbil kører over 1.000 km på en optankning I sidste uge lykkedes det for et team af fire kørere at tilbagelægge over 1.000 km på franske veje på en enkelt tankfuld brint i den nye Toyota Mirai. Dermed overgår Toyota Mirai den tidligere verdensrekord.