Toyota 5+ tjek

Har bilen stået stille hele vinteren? Lad os tjekke de vigtigste dele, så du er klar til at komme ud og nyde din Toyota på landevejen. Og det koster dig ikke en krone.

/
5+ fordi din bil er over 5 år

Det er ikke nogen hemmelighed, at jo ældre bilen er, jo vigtigere er det, at holde den ved lige.

Bremserne kan være mere slidte, end du tror. Har du husket at toppe med olie? Og batteriet kan være irret af fugten i luften. Det finder du først ud af, den dag bilen ikke vil starte.

Det får du med et 5+ visuelt tjek
Vores erfarne teknikere tjekker, at disse 4 ting i hvert fald er i orden:

  • Bremserne
  • Batteriet
  • Olien
  • Viskerne

Og så fortæller de, hvis (og hvorfor) de vil anbefale, at noget skal udskiftes
/

De seneste nyheder fra Toyota

Aygo X prologue - en mikrobil med store visioner Aygo X prologue - en mikrobil med store visioner Toyota Aygo X prologue kombinerer friheden og morskaben fra Aygo med en markant dosis attitude, hvilket frembringer en stærk personlighed og et design, der adskiller sig fra andre kompakte bybiler. Toyota teaser for ny fuldt elektrisk SUV Toyota teaser for ny fuldt elektrisk SUV Toyota vil inden længe give et første indblik i koncernens kommende fuldt elektriske SUV i mellemklassen. Det bekræfter den japanske mobilitetsgigant og oplyser, at afsløringen finder sted ved det forestående Shanghai Motorshow i april. Toyota bekræfter produktionen af ny mikrobil Toyota bekræfter produktionen af ny mikrobil Toyota har i dag bekræftet, at man i fremtiden fortsat vil udvikle og bygge en bil i det såkaldte A-segment. Den nye model vil blive bygget på den succesfulde GA-B platform ligesom den nye Yaris. Toyota Yaris kåret som Årets Bil i Europa 2021 Toyota Yaris kåret som Årets Bil i Europa 2021 Den helt nye Toyota Yaris er netop kåret som Årets Bil i Europa 2021. Det skete i en livestreamet udsendelse på YouTube, hvor pointene fra 59 jurymedlemmer fra 23 lande – heriblandt danske Søren W. Rasmussen fra FDM Motor – blev offentliggjort.